- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За ника
Mi az moeto edin den za 2 minki go izmislih, iskah nai-setne da imam nick s koito da se pi6a navsqkade...mnogo e tupo da se pi6e6 razli4noIzmislih do predi 2-3 godini i ve4e mi se struva mnoo tup, no karai, svinkanala sam si s nego, nqma ottarvane
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
e nqma z ni6toПървоначално написано от P1ra71nQ
![]()
![]()
Mi mnogo se kefq na Vin Diesel zatva![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
worldclassSvetovna Klasa
Nqmam predstava zashto,no mi haresva...
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Blah az moq si go slojih za malko a to kvo stana.....Ostana si i ve4e ne moje da se mahne a ne me kefi vaov6te blah...![]()
![]()
Ina4e idva ot imeto mi Elizabeth samo 4e vseki mi vika Betty a ne Liz i ne mi i haresva...pisah se za malko raznoobrazie..I iskam da go smenq ma ne moa tc,tc..![]()
![]()
I am the substance and the one who has no substance.
kittie,една малка поправка kittie идва не от английски,а от немски
А иначе съм Радостина,ама не знам що РадостинКА,нещо ме е ударила лигата като съм се регвала.
ami po princip mi vikat Ral4o,Ralka i zatova!a ina4e sam golqma fenka na Aishawarya Rai(biv6a miss svqt) :P ,a sa6to taka i na Paris Hilton!![]()
![]()
![]()
ами съкратено от ника ми в IRC ( той е raffaelka, а доста приятели ми викат raffi,и аз просто промених последната буква). а в последствие се оказа, че има и такъв сладолед. и сега само се шегувам с това![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ами исках да си измисля някой по комерсиален ник за IRC. тъй като предишния ми е много ъндърграунд
та почнах да пробвам кои са свободни и... логично пробвах CBobogeHа пък по случайност съм и така в момента...
а иначе в канала съм bgeek560. bg от Bulgaria, geek значи нещо като човек който се интересува от много неща и голям фен на научаването на каквото и да е (какъвто съм аз) a 560 е най-хитрата част:
5 = Пе
6 = ш
0 = о
560 = Пешо
яко а![]()
Еми аз по принцип дълго време бях BAD_GIRL7^ но на скоро една приятелка ме нарече bad4e и на мен много ми хареса и така и си останаАз си го превеждам така: bad=лоша 4е-умалително и става нещо като лошотийка
Въпреки че всеки един ми казва че съм много добър човек и само се прикривам под такива никове
Но както и да е ;р \/
Everything around you is HIP-HOP!!!
eiiiiii,super!6te mi prati6 li?aide,obe6tavam,pove4e nqma da se otklonqvamПървоначално написано от Kittie_
Любовта е най-висшата степен на омразата
Tiffany го видях в един магазин за дрехи и името просто много ми хареса![]()
moq sigurno mnogo hora ne go razbirat i si mislqt 4e zna4i golqm ama idva ot Notorious B.i.G. i az da ne go kopiram cqloto se pi6a samo B_i_G
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Murderdoll - imam samo 1 album na murderdolls - beyond the valley of the murderdolls i presi se krapvah dokat go slushah pesnite ot 2-9 sa super !
imat mn qki parcheta kat DEAD IN HOLLYWOOD, white wedding, twist my sisteri DIE MY BRIDE
NA DIE M BRIDE se kefq mAXimAlNo na `...and I dip my chips in the blood that drips....` polvin orgazam e taq chast ot texta![]()
aaa Murderdolls са страшни направоПървоначално написано от Kittie_
)
то те си имат само един албум,и малко песни
тук-там.от песните им само lets fuck не ме кефи
щот е някфа тъпа,а то май я няма и в албума
от kazaa можеш да си изтеглиш и още тяхни песни
а и малко допълнение за ника ми- в IRC съм Murderdolly
c Y накрая,ама тук пък немога да го сменя
а murderdolly щот веднъж се бях разлигавила
и се писах ту мърдърче,ту мърдърдолче и по едно време
мърдърдоли и те сички някфи "йес е тоя ник е супер" и така
си останах...ако можеше да си добава една буквичка само и тука...![]()
a,ne ne go smenqi.taka si e super
Любовта е най-висшата степен на омразата
Мен пък последно бих се сетила за "голям"Първоначално написано от B_i_G
Първо свързвам с Biggie
Everything around you is HIP-HOP!!!
ami zashtoto tva mi e bil prqkorat izmislen ot bastha mi kato sum bila malka i edna golqma dundi4ka :P a i me kefi
v mirc sum PfUiRlItThY![]()
![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!
Na..6tot taka mi haresva..6tot sym ve4en inat, 6tot vinagi 6a si ostana...
Моя ник вообще не ме кефи, даже мноооого ме дразни и искам да го сменя, ма не стаа!иначе историята му е савсем проста: исках само да пробвам една регистрация и го написах! и ся съм с него! Някой Мод меже ли да ми помогне и да ми го смени
![]()
А си мислих, че само аз искам да си сменя ника![]()
Иначе първо исках да се пиша Linda, както на другите места, но не успях. После измислих това, защото обичам да танцувам и тогава се чувствам много добре, като принцеса- такава ми беше асоциацията преди![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
hmmm
moq ve4e si e ot dosta vreme edna priqtelka go izmisli 6toto gledah na karti i takiva raboti
ta zatva![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара