.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

Moderated: За малко щях да го направя с гаджето ми, но се...

Здравейте. Днес за малко щях да го направя с гаджето ми. Не съм го правила до сега. На почти 16 съм. Не го направихме, защото аз изведнъж цялата се разтреперах. Например ръката му беше на бедрото ми и се разтреперих, махна я и аз спрях да треперя, сложи я и пак се разтреперих. Той доста се уплаши и веднага спря. Това е хубаво да. Но някак си, не знам. Защо се разтреперих така? Сега ме е страх, ако пак се стигне до по-сериозно да не се разтреперя. Какво да правя?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Каvеnаghi
    Guest
    ебете се бе деца

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    OMg .. prosto vse oshte ne si gotova tova e
    ILi si bila prekaleno vuzbudena i si reagirala malko po burno
    ili prosto nqmash dostatu4no doverie na tozi 4ovek i se strahuvash mnogo ot tova neshto
    spored men tova sa variantite ima i drug... da imas razni "psihi4ni travmi" toest po nqkakva pri4ina da se strahuvash prekaleno mnogo ot tova neshto zardadi nqkoq blizka priqtelka ili poznata no kakto gledam nqma takova neshto pri teb
    toest sledovatelno prosto vse oshte ne si gotova no kakvoto i da predpolagam az ti nai dobre si znaesh...

Guest
    Не знам да ми има нещо. А на тозичовек му имам страшно много доверие. Познавам го от година и от 6 месеца сме гаджета. Не ми се е случвало нищо или на мой приятелки. Единственото по-сериозно нещо е, че веднъж щяха да ме изнасилят. Но не мисля, че е от това.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ami ne znam kakvo da ti kaja ti si znaesh nai dobre nie ne mojem da ti vleznem v glavata za da razberesh
    vuzmojno e i da e ot tova s iznasilvaneto ... zamisli se
    smqtam 4e takiva neshta vliqqt dosta na tvoqta kakto i na moqta vuzrast na momi4etata kato nas kato cqlo...vse pak si vse oshte devstvena i takova neshto moje ti povliqe mnogo silno..vnimavai kak shte premine purviqt ti put toi e izklu4itelno vajen za momi4etata...vnimavai..samo tova moga da ti kaja - uspeh

Диагноза: Страдаш от рядка психична болест, наречена страхотебетус профанакис.
    Лечение: Calm down, relax and start breathin' ... или иначе казано - опитайте се да се успокоите, драга. Пробвайте по-честичко така малко по малко ще стане работата ... само гледайте първия път да е по-чистичко, че след последното "клане" в къщата на една пациентка, повече на домашни посещения не ходя ...
    Патока не става?
    Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
    Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
    Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Най-вероятно е заради опита за изнасилване.Тези неща оставят много гадни следи в съзнанието на момичетата,дори и да си мислят,че са го забравили.
    А и най-вероятно просто още не си готова за секс.Изчакай още малко,опознай още мако момчето(винаги има какво още да се опознае в един човек от колкото и много време да се познавате)трябва да му вярваш едва ли не като на майка ти( )и тогава може би няма да стане такова нещо.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

BeHuTo_91
    Guest
    и аз на няколко пъти ми се е случвало гаджето ми като ме пипа отдолу да ми се разтреперят краката. не е че му нямам доверие нз от кво е само знам че тогава съм страшно възбудена

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Гхахахаха,гостенкееее,гост енкееее,радваш ме много.Имаш прекрасно чувство за хумор,а ония ти се връзват.Рок он. =D>
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Не наистина не се ебавам. Ако искаш ми вярвай. Но не винаги темите са ебавки. Аз съм наистина сериозна. И повярвай ми не е приятно това което съм написала да ти се случи. Настина прилича на ебавка, но всъщност не е.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Убеди ме,бейби. Око да види,ръка да пипне,нали знаеш?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    Memphis
    :P
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Изчакай да мине още време.. Явно не си готова. Няма за къде да бързаш.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Фен
    Град
    София
    Това е от притеснение
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове