- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса за женския оргазъм и 1 за позите
1. Когато жената получи оргазъм, а мъжът още не е свършил, как може да продължи половия акт? Примерно, при мъжа, като свърши и неможе да продължи. При жената не е ли така?-Принципно аз при оргазъм изхвърлям 1 куп течности и пресъхвам ужасно-з това или не продължаваме акта,а действа ръчната от моя страна,или малко френска за възбждане и си действаме пак.
2. Как се познава, че жената е получила оргазъм? Мъжете изхвърлят сперма, а жените? -Трудно се познава-гаджето ми не винаги успява да познае,но наскоро откри,че устните ми омеквали много.Сега ползва този метод :P
3. Коя е позата, при която жената изпитва най-голямо удоволствие, а мъжът по-малко? -Не знам-мога да ти кажа за обратното,ама за това не знам!
Абе момичета вие яко послъгвате мая-всяка тука свършвала бързо вагинално.Ебаси-знаете ли колко рядко става това в действителност?Жената не е задължително да свърши по време на актът и това не значи,че мъжът е кълпав,а просто има психологическа бариера да го направи или пък се зъдържа повечко на фаза Плато.За това не лъжете така момчетата-клиторно може да свършвате за 5-10 минути,но вагинално става рядко и е нужна доста голяма психическа нагласа!
ne moje6 da govori6 ot imeto na vsi4ki,a edinstveno za sebe si (i svoq "bogat" opit).Първоначално написано от krem4et0
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Не говоря от името на всички-това е научно доказано.Само 13% от жените изпитват многократен оргазъм,а единичен около 50%.Над 40% от жените до 35г. НИКОГА не са изпитвали оргазъм-даже и клиторен.При жените оргазмът не е всеки път.А и не говоря за себе си-аз си изпитвам редовно оргазъм и без да правя секс само от целувки и петинг.А правя ли секс това става по 3-4 пъти.Работана е там,че така се получи след доста време редовен сексуален живот.разбери го-жените имат по-различна сексуалност от мъжете!
az taq statistika syvsem ne q ebavam.......qsno mi e 4e ne sa vsi4ki no toq procent - 13% prosto e super izmislen. edva li vsi4kite mi priqtelki (poznati se ima predvid + moqta) s koito sym govoril i mi kazvat 4e svyr6vat - edva li vsi4kite sa vse ot tezi 13 %.......edna izvadka (nezavisimo ot kakyv vid) prosto nikoga ne moje da e 100% vqrna.....az iskah ti tova da razbere6.
Пълни глупости. 50% от жените, с които съм бил за изпитвали вагинален оргазъм с мен и се познава когато се стигне до такъв. До някъде е психическа нагласа. Не си мисли, че ти си едниствената, която е изпитвала "това удоволствие".Първоначално написано от krem4et0
2т. забрана за ползване на профил
А нито за миг не си ли помисляш,че може да те послъгват или те самите да не знаят какво е това с голямото О.Аз си мислех по едно време,че това което изпитвам е оргазъм,ама като го изпитах в действителност разбрах,че съм била във велика заблуда.Ако са на 15 няма да различат това,че им се пишка,от това че свършват.А и изследването не съм го правила аз.само,че онази вечер се бяхме събрали на женско парти и заговорихме за сексът.От 6 момичета само аз бях стигала до многократен оргазъм,а 2 момичета до единичен и то няколко пъти.Всички гледт момчето да е ок и правят сексът между другото.А това не трябва да е така.Естествено извадката не е представителна,но и други мои приятелки не могат да свършат вагинално,въпреки че правят секс по 3-4 пъти на вечер!Първоначално написано от WindWaker
nqma smisal da govori6 za 15-16 godi6ni. takiva vyob6te ne poznavam. govorq za hora na na6ta vyzrast. prosto zabravi toq procent da e veren.....procenta (po moq li4na precenka) e mejdu 25 - 35% (za jenite koito mogat da izpitat orgazam - kakyvto i da e).
vij - ako be6e kazala 4e samo 13% ot mujete mogat da nakarat edna jena da izpita orgazam po bih se syglasil. prosto 6te6e da e po-blizo do istinata
Абе и двата пола са виновни за незадоволеността на жената-жените не могат да се отпуснат и да се наслаждават,а голям процент от мъжете не се интересуват дали на нея й харесва,а гледат те да са ок.Има и патологични случаи-една моя колежка прави секс многократно за вечерта по нейни думи 9 пъти(аз лично не го вярвам) и то,защото гаджето й иска и да не откажела,а никога не й е било приятно и мрази сексът.Този е ебаси егоистът-като дори не я пита приятно ли е.
ibe mu sa na 4oveka......Първоначално написано от krem4et0
1. Обикновено дори и жената да е свършила първа това не й пре4и да продължи акта. Верно, има жени които след оргазъм стават супер 4увствителни отдоло и ако продължат акта веднага може да запо4не да ги боли, но тва рядко се среща.
2. Не се познава кога жената е свършила - евентуално може да разбереш по свиването и отпускането на влагалищните мускули, но не винаги се усеща.
3. Най-лесно и бързо жените достигат до оргазъм в мисионерската поза, а и май май тя кефи мъжете най-малко
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от krem4et0
Да, точно със сегашната ми приятелка минахме границта на това "ходи ми се до тоалетната". Не може един мъж да възприема жената просто като сексуален обект, трябва много внимание.
2т. забрана за ползване на профил
1. Половият акт естествено си продължава. В идеалния вариант е да свършим и двамата заедно, в по-добрия е жената да свържи първа, а в лошия мъжа.Първоначално написано от JX
2. Мъжете трудно разбират (особено по неопитните) кога една жена свършва. Съпроводено е с обилно овлажняване например, което с презерватив няма да усетиш със сигурност, това е и една от причините според мен доста от мъжете да не обичат употребата на гумички.
3. Аз свършвам най-често, когато съм легнала по корем и той ме чука легнал върху мен, а с пръсти стимулирам клитора си. За мъжа не знам при коя поза изпитва най-малко удоволствие. С мен поне ми се струва, че във всяка една изпитва винаги![]()
абе ей :за втория въпрос :при клиторен оргазъм се получават едни конвулсии на влагалището. ТОГАВА жената е получила ОРГАЗЪМ!!!!
а не когато крещи и се мята!!!![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Първоначално написано от krem4et0
Tvojte priqtelki qvno sa asexualni oba4e!Procentut e 53% koito kazva6 no spored men e okolo 70% deto izpitvat...Ina4e kato mi govori6 za nau4no dokazani ne6ta sigurno znae6,4e mujete svur6vat po-lesno,za6toto ako stava6e trudno nqma6e da sme 6 miliarda,a 1 naj-mnogo!Kolkoto do jenata-pri neq ne e zaduljitelno svur6vaneto,no puk za razlika ot muja si izpitva kef prez cqloto vreme,a ne za 3 sekundi-se6 se!E ako ne e devstvenica o6te,ama takiva ostanaha li???![]()
![]()
![]()