xaxa
kat govorim za mrasotii koito praim na daskali - 1 pat na max qdosahme daskalkata po angliiski i na 15tata minuta ne izdarja - razreva sa i izlezna...ama dokat q bazikahme za sajalenie nqkoi hora q napraviha za 2 sttinki....kakto i da e kat izlezna iztichah i zakluchih vratata shtoto klucha beshe tam!i gledash sled 10min idva direktora da vrqka - I VRAATA ZAKLUCHENA sled koeto kat vidqhme che ne moje da vlezne pochnahme da digame shum se edno sa biem ili nqkoi go biqt i t.n. o policiq za malko da sa stigne

nqma da zabravq kak imahme nova daskalka po geografiq i nqkva super nahalna i na 1viq i chas pochna da ni vika se edno sme jivotni i samo toq deto stoeshe do men vika : `GOSPOJO NE SA OTVARQITE MNGO SHTOTO V4ERA BQHME NA 40 DNI NA PREDISHNATA DASKALKA PO GEOGRAFIQ` ))) togava shtqh bukvalno da se napikaq ot smqh!!!!!!

pomna i kak edin pat izhvarlihme edna kofa s voda ot jama - 4tiq etaj i ne znihme che zam. direktorkata minava ot dolu i samo se chuva sled 2 sec nqkvi psuvni ot dolu okapahme q

pomna 1 pat na 1 sauchenik shtqha da mu pishat dvoika i toi sa kaji na jama otvori go i vika `g-jo pishete mi dvoikata i SKACHAM!` sled 10 min imashe 2-3 patrulk ot dolu i pojarna (tva v tukashnoto mi daskalo)