.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

slu4i mi se ne6to neveroqtno i dulgo 4akano..

Hora ne znam kvo da kaja!o6te treperq!problema li...lele maiko v kakvo se zaburkah!ta..4atq s edno momi4e ot 3 godini.picove.. telefoni.. i t.n. imame ob6ti priqteli,tq e ot provinciqta no skoro mi pisa 4e se e premestila v sf i she se vidim skoro no raboti v edna veriga magazini za gsmi i nqma mn svobodno vreme.no.. dnes se vru6tah ot praktika i vlqzoh v edin takav magazin ot tazi veriga i ostanah kato vcepenen!siguren sum 4e be6e tq.. 180 .. zeleni o4i .. rqdko sre6tana kombinaciq!ima6e dosta rabota i ne mojaha da i se sre6nat pogledite..prez tova vreme kolejkata i me zagovori za gsmi i t.n. a az ne znaeh kvo da kaja prosto ne vqrvah 4e se slu4va!a ina4e ne si bqh obrusnal liceto i ne si bqh napravil pri4eskata.. no se bqh oblqkal dobre i re6ih da ne q zagovarqm a drugata sedmica kato minavam pak da i se obadq.ina4e i pratih sms 4e sum minaval ot tam i 4e moje bi sum q vidql.. spored vas pravilno li sum postupul i kak bihte postupili na moe mqsto?

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    SLedvashtiq pyt da se nakontish kato za svetovno i "UJ" sluchaino vlizash v tozi magazin i....Estestveno che si postapil dobre shtom na momenta ne si sabral smelost da q zagovorish,razvalnuval si se sigurno razbiram te.Ama sledvashtiq pyt go davash nahakano i i vzimash akyla USPEH
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

6tom ne si izglejdam dobre nqma da i se obadi6! dobre si postapil samo se zapoznaite v ydoben moment!
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Фен
    Град
    Varna
    Еее суетност .... ама правилно си постъпил ся. Те сички мразят брадата. Аре давай смело ши стискам палци. Чакам да са похвалиш после
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    e puk ne mislish li che shteshe da q zaradvash ako pone q beshe pozdravil tozi den makar i da e bilo zaeto ! nqma znachenie kak izglejdash za neq ako te obi4a vunshnostta nqma znachenie ! az ne ochakvah mujete da sa tolkova suetni ama.....drug put vinagi izpolzvai momenta zashtoto vseki moment ot jivota e vajen, kakvo shteshe da stane ako nqmashe drug shans/? shteshe samo da sujalqvash ! tai 4e zanapred ne gubi vreme ami deistvai !!!
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Другия път когато отиваш попитай нея за GSм и в течение на обстоятелствата започни да й намекваш дали чати и така нататък.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

Другия път когато отиваш попитай нея за GSм и в течение на обстоятелствата започни да й намекваш дали чати и така нататък.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

Голям фен
    Град
    София
    hehe pone si q nameril zna4i sledva6tiq pat uspeh
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

hora blagodarq na vsi4ki za podkrepata...Fuck_me .. imam i telefona ot 3 godini nasam i govorim po4ti vseki den ili sedmica.
    Shte napi6a kakvo e stanalo za da vidite kak sa se razvili ne6tata i pak .. blagodarq na vsi4ki za podkrepata!Molete se vednuj i men da me spoleti 6tastieto!

Фен
    Град
    Varna
    Аиде стискаме палци
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    i kato q svalish da pocherpish
    ama da znaesh che nie bonboni ne piem
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от bibonda
    e puk ne mislish li che shteshe da q zaradvash ako pone q beshe pozdravil tozi den makar i da e bilo zaeto ! nqma znachenie kak izglejdash za neq ako te obi4a vunshnostta nqma znachenie ! az ne ochakvah mujete da sa tolkova suetni ama.....drug put vinagi izpolzvai momenta zashtoto vseki moment ot jivota e vajen, kakvo shteshe da stane ako nqmashe drug shans/? shteshe samo da sujalqvash ! tai 4e zanapred ne gubi vreme ami deistvai !!!
    Напълно съм съгласна с тебе

Повече от фен

..............

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Супер фен

Re: slu4i mi se ne6to neveroqtno i dulgo 4akano..

Цитирай Първоначално написано от TPEHEP4ETO
    Hora ne znam kvo da kaja!o6te treperq!problema li...lele maiko v kakvo se zaburkah!ta..4atq s edno momi4e ot 3 godini.picove.. telefoni.. i t.n. imame ob6ti priqteli,tq e ot provinciqta no skoro mi pisa 4e se e premestila v sf i she se vidim skoro no raboti v edna veriga magazini za gsmi i nqma mn svobodno vreme.no.. dnes se vru6tah ot praktika i vlqzoh v edin takav magazin ot tazi veriga i ostanah kato vcepenen!siguren sum 4e be6e tq.. 180 .. zeleni o4i .. rqdko sre6tana kombinaciq!ima6e dosta rabota i ne mojaha da i se sre6nat pogledite..prez tova vreme kolejkata i me zagovori za gsmi i t.n. a az ne znaeh kvo da kaja prosto ne vqrvah 4e se slu4va!a ina4e ne si bqh obrusnal liceto i ne si bqh napravil pri4eskata.. no se bqh oblqkal dobre i re6ih da ne q zagovarqm a drugata sedmica kato minavam pak da i se obadq.ina4e i pratih sms 4e sum minaval ot tam i 4e moje bi sum q vidql.. spored vas pravilno li sum postupul i kak bihte postupili na moe mqsto?
    Ммм можеше да си поговорите,но щом искаш да те види в най-добрата ти светлина ОКs добре си постъпил!УСПЕХ!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    следващия път да се избръснеш да си направиш прическата да се барнеш едно хубаво и върви в магазина уж да си харесаш GSM!i damo da ti se zardava uspeh btw abe mnogo ste 4akali be-3 godini maleeeeeee
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Tova moje da e znak, che naistina trqbva da se vidite. Mnogo obicham, kogato stava taka. Ne si postypil losho, no zashto si i pisal, che si q vidql. Tq sega znae, che se pritesqvash. Uspeh na umishlenata sreshta.

Мега фен Аватара на iiirish
    ох, ами няма нищо лошо в това да искаш да направиш добро впечатление на някого. щом си преценил, че е било по-добре да не те вижда в онзи ти вид, значи това е било най-правилното решение

Супер фен Аватара на sometimes_
    А обърнахте ли внимание на датата, когато е пусната темата?
    I`m trying to make your dreams come true...

Не е трябвало да й казваш! При първа възможност е трябвало вече наконтен да се завърнеш на 'местопрестъплението' и да я заговориш... Щяла е да се изненада много! Но иначе много хубаво се е случило. Аре връщай се при нея, не пиши в чатовете... само си губиш времето! Аре бегай при нея!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Ne.

Izigraha li ni? Hahahaha....

Това леко не ми се вярва.... ДОста странно... Тая тема трябва да е била пусната преди две години?! Кво прави тогава на топа на листа? странно...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Това леко не ми се вярва.... ДОста странно... Тая тема трябва да е била пусната преди две години?! Кво прави тогава на топа на листа? странно...
    Nqki si e napravil shegichka i e otishyl v poslednite stranitzi i e pisal v temata. Taka tq izliza sred pyrvite. Haha...Mnogo zabavno, nqma shto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си