- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Доста ми е интересно, дали лъжете родителите си, защото на мен доста често ми се случва напоследък, и като започна да лъжа и нямам спирачки.Понякога ми е много яко, че съм ги преметнала. Повечето от вас сигурно ще кажат,че не злоупотребяват с доверието на мама и тати, но просто няма начин никога да не сте ги излъгали за нещичко.Дори да е нещо маловажно. И все пак най-често за какво ги лъжете?
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
лъжеш хи преди.сега не.пораснах и размислих
Понякога.Най-вече за тва кое колко струва (смъквам цената..).
mnogo rqdko
лъгала си ги,но бях малка.сега вече не ,просто не намирам смисъла
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ами да си призная-да,лъжа ги когато ми се "налага"Те не заслужават това,но има неща които не искам да знаят (но мисля,че те ги знаят или предполагат за тях)
![]()
Я кажете според вас,у кого е причината някои деца да лъжат родителите си?Дали "виновни" за това са родителите,възпитанието и недостатъчните разговори с децата или са самите деца,защото знаейки,че постъпките им няма да бъдат одобрени от родителите лъжат,за да не им се карат и да не ги наказват?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ми лъгал съм за отсъствия най-вече,рядко за нещо друго...
hiii za cenichkidam kakto i izvartam malko neshtata vav moq polza ponqkoga,no mislq che tova ne e nqkakva laja no ne sam lagala roditelite si za neshto seriozno posle me grize savestaa
![]()
![]()
Нямам спомен да съм лъгала... Е сигурно се е случвало но за да не се сещам явно не е било важно.
Това за ценат апри мен не важи. Обикновено закръглям. Ако е 24 казвам 20, ако е 25 казвам 30 и така.Първоначално написано от pinky_shine
По принцип не лъжа нито ще си помогна с нещо така, нито нищо. Баща ми винаги ме разбира и после само се караме, а няма смисъл.
Don't tell me what I can or can't do !
понякога се налага ... иначе няма да може да излезиш или прочие
мн рядко и то за такива неща които знам че като научи мама може удар да получи наистина е по-добре някои неща да не ги знаят
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
за супер много неща.
дребни,попринцип![]()
Никога. Глупаво е. Не правя нищо нередно, че да лъжа. Пък и още, когато бях на 7 стигнах до извода: "На лъжата краката са къси".
Не ги лъжа.Просто прикривам част от истината,която няма да разберат или заради която ще си изпатя.
Преди да,но сега не.
И мн съжелявам,че съм ги лъгала![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ем рядко ги лъжа и то по често баща ми![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Лъжа ги,но с всеки изминал ден почна да ми писва от тази потайност и вече почнах каквото ми е на устата,него да кажа. Рядко правя изключения..
Те пък всички ги лъжели.
Аз пък не лъжа родителите си.Абсолютно всичко, което са ме питали, съм им казвала. А и нямам какво да крия. А с тях се и разбираме супер добре. Със сигурност преди време съм ги метвала за нещо, но явно е било толкова дребно и незначително, че съм го забравила.
А по-лошото...
не мога да лъжа. Веднага започнам да си бръчкам челото, да праскам едни погледи тип 'оф, ами сега...'
Глупости.Първоначално написано от CaseY_StoneR
Много често,но чак винаги...