.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Ми още съм дествена.За тея дето се отварят на 11 12 мисля че са супер тъпи.Защото го правят да са напред с по големите.Как предпочитам още не съм мислила.И смятам за изгубя дествеността си с човека на когото вярвам и обичам. :P Но още не съм го срещнала.За секса в цикъл е най-безопасния горе-долу защото всички сперматозойди се изкарват с кръвта.Все пак овулацията е 14 дена преди цикъла!
    Аз също съм детствена.И мисля като тебе

Ta na kolko godinki vi otvoriha?Vie iskahte li ili na sila?Kakvo mislite za sex-a v menzis?I kakvo mislite za momi4etata koito o6te na 11-12 godini se otvarqt.I ako o6te ne ste kak predpo4itete da vi otvorqt s predmet ili s 4len4eto na maja P
    1) Ами правих секс за първи път на 15 (т.е. началото на тази година)
    2) Да беше си "умишлено"
    3) Преди седмица ми се случи за 1ви път да правя секс в мензис, стана неочаквано... тъкмо щяхме да започваме и ми дойде ама не му казах и си продължихме така.. и не разбра де
    4) За момичетата, които го правят 11-12 мога да кажа - тяхна си работа!
    5) Ами аз се отворих сама с предмет, тъй че ви става ясно моят отговор!

Guest
    Na kolko iskam :P

na 15
    Think. Believe. Dream. Dear!

obi4anoto
    Guest
    mi na 18

Фен
    Град
    sofia

Re: Na kolko godini zagubihte destvenostta si?

Цитирай Първоначално написано от wetti
    Ta na kolko godinki vi otvoriha?Vie iskahte li ili na sila?Kakvo mislite za sex-a v menzis?I kakvo mislite za momi4etata koito o6te na 11-12 godini se otvarqt.I ako o6te ne ste kak predpo4itete da vi otvorqt s predmet ili s 4len4eto na maja :PP
    otvorha me na 17.sexa v menzis e gotino neshto.za momi4etata koito zapo4vat da vodqt polov jivot na 12-13godini mislq 4e sa mnogo mnogo zle,zashtoto vse o6te sa deca

Re: Na kolko godini zagubihte destvenostta si?

Цитирай Първоначално написано от wetti
    Ta na kolko godinki vi otvoriha?Vie iskahte li ili na sila?Kakvo mislite za sex-a v menzis?I kakvo mislite za momi4etata koito o6te na 11-12 godini se otvarqt.I ako o6te ne ste kak predpo4itete da vi otvorqt s predmet ili s 4len4eto na maja :PP
    Bqh na 15 i ne be6e nasila, ponqkoga si mislq 4e trqbva6e da iz4akam o6te no... stanaloto stanalo, mene me otvori s 4lena i mislq 4e taka e po dobre....kvo mislq za momi4etata koito na 11-12 ve4e pravqt sex - 6te kaja samo 4e edin den 6te sujalqvat, sigurna sum

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    na 14 !

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Цитирай Първоначално написано от twweetty
    ami az li4no zagubih devstvenostta si na 8 godini,ne be6e po moe jelanie i be6e s dovedeniq mi brat!no puk mnogo mi haresa i produljihme da go pravime! sega sum mu mnogo blagodarna za postupkata mu!
    a za tezi koito se "otvarqt"na po 12-13 godini,moga samo da kaja 4e dosta sa zakusneli
    Evalata !
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си