- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима бира ?
6to nikade ne 4uh Heineken....Grolsh........tfa sa mi lubimite biriv kraen su4ai Amstel :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Каменица Твърдо
жалко, че я няма вечеБеше доста силна
Amstel i Stella Artua
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Загорка , Шуменско и Каменица![]()
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
Lubimite sa mi Tuborg ili Stela Artoa no pove4e piq Ariana i Zagorka,a Beks e mnogo sladnikava.Abe nali e bira kvo zna4enie ima kva-dai samo da se pie,vupreki 4e tova ne se broi za alkohol :P
Beks
&...Загорка
Каменица Светло.
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
sAMO TAKA!I na mene sa mi liubimiteПървоначално написано от blackboy
Beck's
Еее излагате се, Бекс е най гадната бира - газирана вода с оцветителсъщото говно като Хайнекен. Туборг го докарва добре, малко на българска бира има вкус, а стелата също е много добра същата като Каменица която е най доброто на БГ пазара (за тия които не знаят - първите месеци на лансирането на Каменица на пазара бутилките се пълнеха с чиста Стела Артоис). Но ако говориме за истинския лидер то тва е "Старопрамен" (ама истинския трудно се намира, не е тоя в магазина
) евентуално и "Пилзнер" ама за всеки ден си жулим Каменичка от Q-pack щото се пак пари струва пък и въобще не е лоша
.
Биричката-лятото-морето-рибата. Има ли значение каква е?
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Tuborg![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ledenika i plevenne sa lo6iiiiiiiiiii
ariana![]()
Ми най се кефя на Beck's, Tuborg и Загорка!
ми каменица и загоркаi tuborg
lele, lele...nikoi ot vas li ne e pil Burgasko???
to v sofia q nqma, nali? oo, hora tazi bira e napravo vyrha, naistina e mnogo hubava. i mnogo pove4e mi haresva ot Kamenicai po4ti vsi4kite mi priateli sa na tova mnenie. v4era edin poznat se varzna ot sofia. nqkolko meseca be6e tam. sednahme na edno kafe, toi si pora4a Burgasko i napravo 6te6e da umre ot kef...
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
КАМЕНИЦА
загорка....
Зависи, но попринцип караме на мАРИАНКА. Иначе понякога на Загорка (това само като сме на по-такова място). Като сме в някое голямо заведение иначе по кръчмите караме на мАРИАНКА![]()
TUBORG,HAINEKEN,STELLA ARTOA,STAROPRAMEN[/i]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.