- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима бира ?
Оф.. абе Ариянката си е класиката в жанра. Иначе все ми е едно, само да не е Каменица.![]()
Sing with me, sing for the years
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if it’s just for today
Maybe tomorrow the good lord will take you away
Dream until your dream come true
Dream on, dream on, dream on...
нямам претенции
Ееее...от дадените само ЗАГОРКА признавам, но и тя не ме кефи много. Най си пийвам PERLENBACHER, не знам дали я знайте, немска, много здрава биричка, ам трудно се намира. Слава богу, баща ми винаги намира от някъде и вкъщи си имаме винаги![]()
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Аз пък пия само Загорка,това е бирата!![]()
Rosenborg[/u]
Първоначално написано от Анонимко
Сериозно ли? Тва е белгийска бира нали? Откъде?
Шуменско!![]()
Все пак съм родена в т`ва градче, но и наистина ми харесва бирата. Абе и Шопското не е зле (все пак съм си софиянче). =))
"Hominem te esse memento"
Туборг Рулллз
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Tuborg samo![]()
"Не можеш цял живот да пиеш ебеш и пушиш трева, защото така ще израстнат и твойте деца!"(Хикс-Тийм)
www.promena.org
Движение Промена - Няма нелегални растения !
mi nqma da glasuvam zashtoto mi e vsee taq kakva bira piq, vajnoto kym kartofkite da ima i bira..i tva e!![]()
КАМЕНИЦА ЛЕКО! 0% АЛКОХОЛ! НАЙ-ВЕЛИКАТА БИРА!
кфот намерим.
най-мъ кефи becks
Каменица Тъмно.
Всъщност са се зарибих по каненица бяло. Супер вкусна е.
Еми аз пия почти всякаква бира,но предпочитам Каменицата.
Не че много пия или определена бира да ми харесва наистина, но Каменицата става.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Как можа да наръгаш Beck's и Tuborg при бирите ?! Тва е кат' вода брее !!!
Загорка я развалиха - мирише на спирт и има лек привкус на спирт.
През деня пия Kameniza БЯЛО и Ariana, а вечер... Бяло вино...може и Каменица Бяло или обикновена Каменица. Иначе може и Heiniken ама тва преди обяд некъдеИмам си дневна програма за бирата
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Аз определено съм за Каменица! И искам само да отбележа, че не само мъжете знаят защо, но и жените също!
Tuborg и Каменица. Когато ми се пие нещо по-лекичко-Туборг,когато не Каменица,макар че не намирам особенна разлика.![]()
Ми...те са много..
1.Tuborg /ама не турския кен,че не става.../
2.Zagorka /кат няма туборг пием загорка/
3.Шуменско/Туборг и Шуменско ги правят в Шумен в една фабрика.../
4.Beck`s/кат пия за компания/
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Aз като всеки Благоевградчанин си Пия "Пиринско Пиво"(Най-готината биричка) - Поне така смятаме в нашиа регион де. То Иначе всъшност Е Много яКа Тези дето са пили Могат да кажат![]()
Music for my body, Music for my soul
Tuborg![]()
![]()