- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима бира ?
еми според мен Загорката си е най-добрата българска бира..а колкото до чуждите може ми Бекс-а ми харесва
![]()
Каменица Леко завинаги!!!
100% Бира! 0% алкохол!
ТОВА Е ПЕРФЕКТНАТА БИРА!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
ksmeniza
ZAGORKA!OBICHAM ZAGORKA!![]()
Forever And One I will Miss You!However I kiss you!See you in Neverland-the place where my dreams'll come true.I love you!
Ми от тук посочените Загорка....иначе ЕКУ28 мноо яка Немска бира...в Бг на Много Малко места се продава...Също и Boon Мноо Хубава Белгийска биричка :P
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Българската бира не струва .Незнам дали сте пили Beck's или Хаинекен във чужбина.Аз примерно пих Beck's във Германия като ходих миналата година , просто няма никакво сравнение с бозата която я правят в Каменица.Там не слагат алкохол и всякви други буклуци в бирата и можеш да пиеш много без да ти става гадно и дори е по ефтина отколкото тука като се има в предвид стандартите на двете страни.Незнам дали знаете ,че Ариана-та я правят от всички бракувани бири т.е. тва дето уж е за хвърляне се рециклира по някакъв начин (доколко се рециклира незнам ама няма да е много добре) и от него се прави "новата" Арианка.Айде да си пиивате със здраве и да знаете "Който пие бира не умира"
Наистина в Германия Beck's е много по добра бира от България...обаче също има алкохол...аз когато ходя в Германия винаги си пия някоя хубава немска бира....макар че Германците не пият кой знае колко Beck's струва 1,5 или 2 евро не съм сигурен с точност ..но за тяхните стандарти това е евтиноПървоначално написано от tImOn4o
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Beck's
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
За мен са Stela Artoa и Tuborg
no coment
Туборг най ми се нрави на душицата![]()
Liubimata mi bira e ZAGORKATA!!!
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Аз най-оби4ам Каменица, Ариана и Шуменско
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Kfot ima, tfa piq... Kvoto purvo mi hvane okoto ot hladilnika... Abe tfa may e glavno Becks, puk i v momenta tva piq.![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Туборг и стела артоа са ми любимите.Падам си по по-леките бири,не обичам да ми горчи![]()
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ верно ли няма да сложиш Стела Артоа бре ... лелееееее![]()
az li4no predpo4itam "3AGORKATA" & "KAMENICATA"![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
becks e super gptoma bira no i bulgarskata zagorka ne e losha
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
пия Beck`s...после се нарежда Stela Artois
после Пирински... и накрая Каменица...
тва е...другите не ми харесват![]()
Който не е пил КАМЕНИЦА БЯЛО да опита,НЯМА ДА СЪЖЕЛЯВА!СУПЕР ЯКА Е!ЕЙ ТФА МУ СЕ ВИКА БИРА!
Fuck That Shit,I'm The Real,Mothaphucka`
STAROPRAMEN
"заслужаваш сам да се скиташ,
за трохичка обич да питаш,
да не видиш жена,да се будиш,
и да страдаш,че си жив..."