.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...

предложение

Значи когато дадени юзери станат мега фенове сами да си избират ранга.Например"принцеса на мрака", "Падаща звезда " и тн.Та да ви попитам съгласни ли сте с идеята ми

На мен не ми харесва идеята Не може ли да не сме като останалите форуми...
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    de da znam...edva li she go napraqt
    taka che sym za
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    hm... ne sam sigurna 4e vi razbrax ama 6tom vie ste za zna4i sam i az s vas !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Devilkin
    На мен не ми харесва идеята Не може ли да не сме като останалите форуми...
    Ами повечето форуми са като този.Има 25 мегафенове и неможе всеки да си определи идентичноста.Мисля, че така всеки ще покаже своята идивидуалност затова го предлагам

mi ideqta si q biva

Любовта е най-висшата степен на омразата

ZA
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi de da znam moje

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

az sum ZA! s netarpenie 4akam da napravq nad 1500 mneniq i a zda stana mega fenka ehhehehe eh me4tii

i az sam ZA

Супер фен

Re: -

Цитирай Първоначално написано от СребристоСияние
    az sum ZA! s netarpenie 4akam da napravq nad 1500 mneniq i a zda stana mega fenka ehhehehe eh me4tii
    Вече Мега Фен се става на 400 мнения което според мен не е никак хубаво... А аз също съм За , но нека наистина не бъдем като останалите форуми ! Може да си измисляме някакси текстчета ама да са забавни ...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Ми явно не може, не може това, не може да ти сменят ник-а. Изобщо кво може? Май можеш само да псуваш без никой нищо да ти каже ...

Повече от фен
    Е това е готина идея ... определено За съм ... к'ви глупости ще си пиша за ранг ...

Ама не съм много запознат ,ама дали става ... ако админите имат нещо да кажат...

ZA,nqmam vazrajeniq!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    На ме нми харесва, примерно някой като стане с 1000 мнения /примерно!/ и няма нарушения по правилника - да му се сложи. Щото иначе ако е за всеки едва ли ще сложат
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си