.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    По света и у нас !

Kak da izdurjame poveche v sexa?

Abe pichove nqkoi znae li kak moje edno momche da izdurji poveche dokato pravi Sex??

Ami 4uval s1m za nqkakvi vidove prezervativi deto moje6 da izdyrja6 pove4e,ama mai ne e mnogo harabi s tqh...i az bih iskal da razbera mejdu drugoto nqkoj drug na4in
    Невъзмойно е само силна дума използвана от слаби хора,намиращи за по-лесно да живеят в света в който им е отредено вместо да открият силата в тях и да го променят!
    НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!!

ами с много практика
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Град
    Пловдив
    1)s praktika
    2)s praktikata si idvat i godinkite ,koitookazvat serizono vliqnie...mom4etata i mladite myje se priema 4e svyr6vat po-byrzo
    3)s tezi prezervativi za zavalqne se gubi 4uvstvitelnostta i erekciata i stava gadno i za dvamaat partiori-mom4eto ne si go use6ta i momi4eto sy6to za6toto e omeknalpo4ti
    4) dovate i vie ne6to......

predi da pravite akta pomoli q da te stimulira s raka ili s usta.
    Sled kato si svarshil 1-2 pati obiknovenno otnema dosta poveche vreme.
    ..
    Sled kato svarshish shte trbqva da izchakash nqkolko minuti predi da moje pak da ti stane dostatachno tvard.

Голям фен
    Az bqh chela nqkyde che momcheto ako e upotrebqvalo alkohol v po-golemi kolichestva shte izdyrji poveche pri poloviq akt.
    Keep smilin'

С чест секс

a4oo
    Guest
    1 dessi tva ne moje da e vqrno 6toto ako e upotrebqvalo mnogo alkohol vaop6te nqaa da moje da go digne !
    2 razseivaite se po vreme na akta ako se nau4ite v1r6i rabota
    3 tva za izprazvaneto predi sex s16to e dobro

hADmin
    Guest
    Tova naistina e mnogo vajen vypros, a ima tolkova lesno razre6enie! Prosto kogao usetite 4e 6te svyr6vate hvanete s ryka penisa si aka 4e paleca da e vyrhu glavi4kata a pokazaleca pod neq i natisnee silno s paleca! Ako go napravite kakto trqbva 6te usetite kak erekciqta syvsem leko spada i kak ste gotovi za oshte i oshte, i oshte.... )) e nemoje do bezkrai de, no nqkolko pyti bi podeistvalo!!! Uspeh!

mi,4ual sam,pak mi se vijda logi4no.4e ako go uzstudi6 xem ti stava kef,xem svar6va6 po-bavno...

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Az bqh chela nqkyde che momcheto ako e upotrebqvalo alkohol v po-golemi kolichestva shte izdyrji poveche pri poloviq akt.
    taka e moq priqtel ako e trezven svarshva parviq pat za 10-15 min..
    a skoro kato be6e pil 1 chas i neshto i nqmashe sili za o6te

Ми това хич не ми харесва, но го знам от приятеля на една от моя клас - да се надрусаш, на нова година я праскал 4 часа.. ;р

а иначе.. практиката ..

Доста стара темичка, а и въпросът е разискван доста пъти във форума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си