- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- S kakvo belq e po dobre na parva sreshta ili vaobshte
BIxte li mi kazali kavo blq nosite i dali ima nyakakvo znacenie a sli4ayno da znaete kakvo obojava jenskata 4ast ??
Мисля че иска да каже бельо.
ako e belio : PRA6KI
: AMG Corporation
::
Аз съм си фимейл и честно, много се изкефих, когато приятеля ми един ден ми беше приготвил изненадка по прашки![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
az obojavam da sam v rozovo belio, daje v4era pak si kupih rozovokomplekt sutien i pra6ki mno sexy
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
аааа червени прашки със червен сутиен рулз просто напрао издивявам таи. Ама да са от тея яките прашки по-тънките![]()
не ги знам как са каат не ми са карайте. А да ва питам момИчета кефят ли ви мъжките прашки ве (мен не - мн гейско) ама ма интересува вашто мнение.
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
Men me kefi po vreme na seks da sam sas slipove tip mreja i kato mi se nadarvi da se vijda prez mrejichkata![]()
majkite pra6ki ne me kefqt i opredeleno 6te sam protiv,ako gadjeto mi nosi takiva. no,ako ot tova 6te stane 6ou....6te ne?
No MaN, No CrY!!!
\m/
vai vai kolko ste prosti ne chetete li e momcheto vi pita kakvo belio iskate nie momchetata da nosim za da ni haresate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Моля, уважавайте другите потребители!
Благодаря!
Когато си прос обикновенно е за цял живот !
ti kvo misli6 4e na purvata sre6ta 6te stignete do belioto li ve i****emi luje6 se
osven ako nqma6 sre6ta s kvartalnata m*****
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
Благодаря!
auu az mnogo se kefq kogato momcheto e s slipove ama sateneni i po vazmojnost da sa sivimmmmmmm i ako ima hubavo tqlo nai ve4e-cool
abe ti puk kakvo zna4enie ima e da ne si sloji6 nqkoi skusani ga6ti(btw ne e dobre i kato se nosi6 seki den da si gi slaga6)ama ti tova mn qsno 4e si go zn
Определено НЕ !!! Както сам каза "прекалено е гейско"Първоначално написано от NeBeSeN_88
А относно темата какво е BLQ ???
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Харесвам мъжете с еластични боксери, оформящи добре пакета им. На някои им отиват и прашки, но е строго индивидуално,не е за всеки, щото има и такива дето изглеждат доста смешничко, а до някъде и гейско. Според характера на мъжа и според времето на вън, по дънки и от долу без нищо също е секси вариант. Предполагам, че питаш за първа секс срещата, защото ако е за първа среща изобщо, то вероятността за бърз секс е по-малка. Най-добре си носи това което ти е удобно на теб, стига да не са некви бели гащи, щото това вече си е отвратПървоначално написано от Yuksel
Срещала съм и такива екземляри и да ти кажа каквото тяло да има, видя ли че е с такива и да съм мокра изсъхвам много бързо \
/
Не ставаше ли въпрос за ПЪРВА среща? От нея ли ще се отпочнете още?
Иначе по принцип "бля"-то има много голямо значение. колкото и да желаеш някой ако е със старите си раздърпани гащи може да ти секне ентусиазма.