.

Виж резултатите на анкетата: Левски или Цска ?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Левски !!!

14 53,85%
  • Цска !!!

7 26,92%
  • И двата отбора са бахти мизерниците !!!

5 19,23%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

Великото Дерби ЛЕВСКИ vs ЦСКА

Докато гледах подписа на ©@|)@|\/|@®73®1 , се зачудих кой отбор има повече почитатели ...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Бе, аз по принцип от Левски се броя, ама толкова, колкото да не е без нищо. Не гледам футбол и не се интересувам от тоя спорт, така че т'ва , че съм от Левски е само колкото да се заяждам
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    tctct otnovo povrarq6ta se tema... dokolkoto znam ve4e za koi li pat ima za LEVSKI I CSKA,ta daje i za drugi otbori...)) no haide kato primerno momi4e 6te si kaja 4e sam LEVSKARKA
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Bg футбол НЕ гледам!
    бахти мизерията е
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    сам го каза:
    И двата отбора са бахти мизерниците !!!

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Бе, аз по принцип от Левски се броя, ама толкова, колкото да не е без нищо. Не гледам футбол и не се интересувам от тоя спорт, така че т'ва , че съм от Левски е само колкото да се заяждам
    ABSOLUTNO i az to4no po sa6tia na4in:P
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Голям фен
    LEVSKI e liubimiqt mi bg otbor!!!
    mnogo po-dobri sa ot cska
    obojavam da gledam footbol.
    ma4a mejdu LEVSKI i cska ne be6e mn 4esten spriamo LEVSKI!
    imka6e edna duspa za cska,koqto vsa6tnost vaob6te ne triabva6e da q ima.................glupava rabota.........cska sa NAI-GOLEMITE mizernici!!!!!!!!!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    По цвета на буквите си личи.САМО ЛЕВСКИ!По принцип ми харесва да гледам не само бг а всякакъв футбол.

Повече от фен

Re: Великото Дерби ЛЕВСКИ vs ЦСКА

Цитирай Първоначално написано от moviemaker
    Докато гледах подписа на ©@|)@|\/|@®73®1 , се зачудих кой отбор има повече почитатели ...
    Няма смисъл да се 4уди6, ясно е. Говедата имат пове4е фенове, но наще са мн по-верни,защото въпреки 4е отбора ни не върви както искаме и както трябва ние ги подкрепяме до последно,а те идват по 500 4овека на ма4... Казвал съм си мнението,така 4е няма да се повтарям. На който му се гледа да се върне в старите теми
    monka, ти или не си обективна,а пристрастна или не разбира6 от футбол. Какво ще ми каже6 за играта с ръка при гола на Телкийски в същия тоя ма4? и как може6 да твърди6,4е няма дузпа като си4ки от синята защита се изредиха на Дан4о Тодоров,4удя се как не му с4упиха краката. Нали бях на няколко метра от ситуацията, о4ите не ме лъжат. И за да не ме обвини6,4е съм пристрастен ще си призная,4е 4ервен картон за ЦСКА трябва6е задължително да има. Съдията ощети както нас,така и вас. Но мисли6 ли въобще,4е този ма4 се игра? Ако е така си в голяма заблуда. Мога да ти кажа,4е се знае6 мн преди това,4е ще е равен. Знае6е се и 4е ние ще направим равен с Марек, а вие с 4ерно море, щото са ни сателити. Въобще БГ футбол няма,си4ко е купено. САМО ЦСКА!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Bog Proshtava Levski Ne!!!

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Bg футбол НЕ гледам!
    бахти мизерията е
    i az sum na tvoeto mnenie

Любовта е най-висшата степен на омразата

Фен
    Град
    Na zEmQta

Re: Великото Дерби ЛЕВСКИ vs ЦСКА

[quote="©@|)@|\/|@®73®1"]
    Цитирай Първоначално написано от moviemaker
    Няма смисъл да се 4уди6, ясно е. Говедата имат пове4е фенове, но наще са мн по-верни,защото въпреки 4е отбора ни не върви както искаме и както трябва ние ги подкрепяме до последно,а те идват по 500 4овека на ма4... Казвал съм си мнението,така 4е няма да се повтарям. На който му се гледа да се върне в старите теми
    monka, ти или не си обективна,а пристрастна или не разбира6 от футбол. Какво ще ми каже6 за играта с ръка при гола на Телкийски в същия тоя ма4? и как може6 да твърди6,4е няма дузпа като си4ки от синята защита се изредиха на Дан4о Тодоров,4удя се как не му с4упиха краката. Нали бях на няколко метра от ситуацията, о4ите не ме лъжат. И за да не ме обвини6,4е съм пристрастен ще си призная,4е 4ервен картон за ЦСКА трябва6е задължително да има. Съдията ощети както нас,така и вас. Но мисли6 ли въобще,4е този ма4 се игра? Ако е така си в голяма заблуда. Мога да ти кажа,4е се знае6 мн преди това,4е ще е равен. Знае6е се и 4е ние ще направим равен с Марек, а вие с 4ерно море, щото са ни сателити. Въобще БГ футбол няма,си4ко е купено. САМО ЦСКА![/quote

I AZ SAM NA TVA MNENIE napalno te podkrepqm,makar 4e ne vinagi uspqvam da im gledam ma4ovete,DAVAITE NA6TEE samo CSKA
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    сам го каза:
    И двата отбора са бахти мизерниците !!!
    И много правилно го каза ...

Повече от фен
    от днес в нета и вестниците се тиражира новина,4е ЦСКА и Левски може да играят приятелска среща. Егати смеха... това ако стане, зна4и 1 приятелска среща може да събере публика, колкото никой ма4 от есенния полусезон не събра

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Delancey
    Levski
    Kyr za Levski _!_

Guest
    SAMO CSKA

НЕ гледам футбол , но любимия ми отбор е Левски ... ходил съм на 10-15 техни мача , но вече нещо не ме кефи толко тоя спорт

"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    Цска !!!
    : AMG Corporation ::

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си