.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 183
    Голям фен
    ahhahaha
    Аврора мн интересно описание!
    само ми обясни небесното кафяво какво представлява , че май не съм виждала такъф цвят

Град
    На оня свят
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    ahhahaha
    само ми обясни небесното кафяво какво представлява , че май не съм виждала такъф цвят
    И аз съм мн горда с тоя цвят защото сама си го постигнах. Ако мн искаш да го изпробваш веднага ти давам рецептата - хвърли на стената доста кафяво и после се пробвай да пребоядисаш още мократа стена в синьо. Обещавам ти 100 % ефект. Ако не стане обади ми се - 0885 00-00-00 (ако от първия път не стане набери ги разбъркано) и ти обещавам боядисване по домовете

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

imi leglo buiro na nego mi e kompiutura masa na koqto si pi6a doma6nite i u4a kato sum na u4li6te i cqlata e oblepena v plakati na liubimi pevci,pevici,aktiori i aktrisi

[size=10][b]

moga da kaja 4e moqta mnogo si mi xaresva

ami stenite sa beli a cqlata mebelirovka q boqdisahme s 4erveno i sinio (viva CSKA).imam si leglo(meko i toplo) oooogomna sekciq,komp4eto,TV,4asovnik/radio,mnogo knigi,cvetenca i t.n...

Фен
    Град
    в отвъдното
    Mi v moita ima 2legla masa stol4eta buiro s comp i razni printeri kameri ae ei takia gluposti golqm garderob na koito sym si raka4ila nai-razli4ni ramki za snimki sys snimki btw mnoo e got tva imam malko plakat4eta biblioteka ogromna pylna s mnoo zdravi knijki i diskove do prozoreca pyk ima teleskop nqkvo tv uredba rakla i takaaaa ako ne6to sym propusnala 6i pi6a a da pod legloto na brat mi e ureda za koremni presi edin lost(15kila) i 4diska po 5kl i 2 po 2.5
    !!!PEACE!!!

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Хъъм по стените имам плакати на Smirnoff, Sobieski, Pioneer и от разни концерти и партит-а които са били само в БГ от тавана на синджири ми висят двете колони на уредбада като в дискотека Леглото ми е усподедно с прозореза до него пц-то и...отзад 3 шкафа.Нищо особено даже се дразня...

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Edno super udobno leglo plakati na EMINEM :P kompiutar
    gotina svetla stena i pliusheni igra4ki no skoro imam namerenieto da nalepia o6te mn plakati i da si ia naprava po tineidjarska
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Моята стая...аз в момента си нямам още стая ще ми я направят до 2 седмици Но старата ми стая много си я обичах...и още си я обичам нея ще ви я опиша.
    Значи тя е с бели стени и с бяло перде.Мебелите са доста нови (правени са по поръчка преди 3 години някъде)цвета им е нещо средно между червено и кафяво+жълто.Има бюро,което е много яко,защото те всъщност са две (бюра),които влизат едно под друго,а кото се разпъне долното се получава нещо като офис Абе незнам дали с го представяте най- вероятно не то е супер шантаво.Та така...имам и две "библиотечки",завършващи с полу-кръгли етажерки.А те,етажерките,са отрупани с плюшени играчки,керамични фигурки,няколко речника,един часовник във формата на слънчоглед...Имам си и вграден гардероб,който е доста голям-от тавана до пода е.Точно срещу гардероба е леглото ми-огромно,като спалня-любимото ми място.До него има нощен шкаф,казвам шкаф,защото не е никак малък...а до него е "паркирана" една лампа,такава висока,сребриста,с възможност да се регулира силата на светлината!А забравих да кажа-от тавана имам полюлей,които представлява нещо като цвят от онези цветя-грамофончетата.А крушката в него е боядисана (от мен в най-различни цветове),така че когато се запали става като в дискотека.Иии последно-над леглото има звездички,които светят на тъмното
    Много си я харесвам стаята,жалко,че трябваше да се местим...нищо като ми направят новата и нея ще ви я опиша
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    ahhahaha
    то туй е лаффф
    мойта стая... некфа черна дупка, с мноол паяжини, имам и една отровна тарантула, ама споко, най много да ви ухапе, не е нападателна
    някъф телевизор отпреди балканската война дето хваща някфи измислени такива програми, едни дето много пращят и са черно-бели. даже не може да се различи от кой канал е
    компютъра той някъф един от първите ама съм доволна де, зарежда само половин час
    има и едно радио дето може да се слушат касети на него. последната която слушах я извадих със набрана и скъсана лента
    имам и некфо мършаво куче дето напада всеки влязъл. абе готино е, никой който е идвал досега в нас не се е оплаквал. аз лично не съм видяла някой да излезе жив
    ОК, сериозно- 2 легла, един гардероб, някфи шкафове, бюро, по стените 476843 плаката...

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ми мойта стая...значи бая голяма е понеже живея в голяма къща и всичките ни стаи са такива. Стените са чисто бели и не ми дават да слагам никакви плакати по тях Иначе имам много яко обзавеждане-черно-бяло все едно абанос и слонова кост. Има 2 легла, бюро, огромен гардероб, етажерки разни, секция, библиотека, и разни други шкафчета. Компютъра за жалост не стои в моята стая. Плакати по шакафовете имам колкото искате. Абе има кви ли не боклуци и понякога решавам, че ще чистя и хвърлям по 2 торби с ненужни неща, понеже съм голям Плюшкин Има и супер много цветя понеже това ми е хоби, определено...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    moita stai4ka...awe kefa i se g/d 6oto do skoro nqmah 'moq staq' ta i tfa me ustroiva ima 2 legla-ednoto nakoeto spq a drugoto go polzvam katu divan4e da gledkam tv ili nekoi fraku spinka f nas :P iam 1 tv...kompa...biuroto mi malkata mi uredbi4ka...garderob4e i toaletka, koito za syjalenie delq s maika mi ma kvo da se pravi ima plakat4eta...a ima i nadpisi detu az si prava-na 4eren kadastron ili tam kvoto e s ne6to kato bezcveten marker i katu napi6a ne6to i sled 2-3 4asa stava snejno bqlo i sedi super na 4ernoto
    drugu....drehi po poda mi taka e.....pliu6eni igra4ki na vsqkyde-poda stenite ot tavana visqt po leglata
    tfa e ob6to vzeto....

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

moitaaa staq e na tavana sys sini steni... mn e malka leglo cqloto sys sini pokrivki i tn, sin kilim na nqkvi chovecheta... biuro koeto sabira prah, i nqkvi malki sekciiki za knigi i tv-to na ednata stena edna golqma zvezdna karta sq mislq da q oravq v afrikanski stil, ili kubinski ama mn parichki trqbva da sybera

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Имам сравнително голяма стая с големи прозорци. Пода е ламинирон паркет с 1 черен килим с бели надписи. 1та ми стена е ярко червена с черна верникална ивица, а останачите са бели. На 1 то стените има черно-сив графит.LCD Телевизор , стерео уредба Има много и голям гардероб, бюро и стол, легло, на него аз с лаптопа и пиша. На скоро ми ремонтираха стаята и много си я харесвам.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Моята е в синьо и жълто/мебелите/Имам два големи гардерода с дрехи,два скрина,бюро и етажерка.Имам компютър,телевизор,dvd и телефон.Бюрото е облепено от снимки на парис хилтън,дженифър лопез,Кирстен дъст
    а имам легло и диванче като на ''слави трифонов''

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

sasedka_za-sex
    Guest
    abe moqta si e v rozovo kato rozovo smesano s lilavo mnogo qk cvet imam si prozorec koito gleda kum nebeto edno gotino leglo na koeto samo se vartium na sam ima nqkolko chorapi na sam na tam hahah edin divan 3 shkafcheta edno buro varhu nego mi e lap topa varhu drugiq shkaf mi e televizora dvd to i tva e a da i edno golqmo kuche to e kolko mene i edna msichka

Метално легло, решетки на прозорците, нямам врата - а решитки!

Живея е "Кучето" и "котката", ще живея с тях за следващите 25г. - много са пИеКани!
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Град
    in the darkness
    еми стаята ми е черно и бяло едно легло един гардероб едно бюро на него ми е компа цялата е в плакати на Green Day както и на Korn вратата цялата ми е изподраскана и налепена с некви тъпи картинки добре че живея на таванските стаи и никой не ми препарва до стаята освен аз и брат ми понякога

mmm ako moga da go nareka spalnq moeto.jiveem v ku6ta i na men mi e poveren tavanut.te sa 2 stai s banq kato m-u tqh nqma vrata a edna ni6a.v ednata ima kuhnenski plot i divani(tq e po-visoka) i pluzga6ta vrata kum banqta i e boidisana v bqlo i oranjevo.v dunoto e mnogo niska(niskata 4ast e otdelena ot visokata s komin koito sluji kato pregrada).ta v tazi niska 4ast ima edno leglo za izvunredni situacii i razni moi biv6i igra4ki podredeni po ni6ite.drugata po-malkata e ba6 spalnqta s dve legla-za men i ako mi doide nqkoi na gosti i bi trqbvalo da ima edni qki tapet4eta ama o6te ne sum gi slojila.ta tam mi e i pcto i edna mnoogo qka etajerka na koqto si narejdam vsi4ki djundjuriiki(razni suvenir4eta ot london,zagreb,paris,edno mn sladursko risuvano 6i6e-podaruk ot ena fr koqto se zanimava s takiva ne6ta,edno drugo sinio 6i6ence-podaruk ot baba,razli4ni sve6ti i kukli i malko knigi ima)...
    use6tam kak po4nah da se olivam
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    Moiata e boiadisana v nejno rozovo, vratata mi e na rozovi sarchica, adski mnogo plusheni igrachki navsiakade- po legloto, nad garderoba, na buroto dori
    Imam niakolko kartini ( portreta mi, Chambord i peizaj) i mnogo snimki v ramki na shkafa, toaletka.
    Tova e mai. Momicheshka staq
    Е, и аз съм момиче, ама стаята ми не е цялата в розово и играчки!
    Мойта стая е боядисана в много готино бледо жълто, имам малко плакати и няколко картини (пейзажи!), които супер много ме кефят! Има и две легла! И на пода има много много възглавници с различни размери и форми и направо е разкош! Супер си ми е стаята макар че не е нищо особено!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Повече от фен
    cveta na moqta staq e kato kaisiq nashite bqha izbirali cveta..shteshe da bade rozova,no bqha izbrali mn smeshno rozovo imam plakati po stenite i po vratata .. sashto po shkafa i na vratata otvyn imam zvezdichki .. imam 2 legla..ednoto na sestra mi .. kompa mi e tuk.. imam pliusheni igrachki prasnati iz cqlata staq..imam i tv...mnogo iskam da si napravq zeleno sas cvetq,obache nqma smisal pyki baba nqma da mi dade

Even heaven is hell without you

Guest
    moita stai4ka pyk e v edni mn bebe6ki tapeti sini i jylti s nebrejno narisuvani slynza i podaryci i peperudi edno buro s kompa leglo 2 garderoba toqletka s plu6eni igra4ki po4ti na vsqkde (ne sa osobeno mn) ooo imam si dva pytni znaka na vratata sega 4akam ba6ta mi da mi donese i 3 iii est plakati na LP i avril TV i imam edin plyh tui to

не съм я подреждала...иначе е по добре...
    вика му се творчески безпорядък...не е модерно или специално но на мен ми е удобно...

http://i112.photobucket.com/albums/n...live_me/df.jpg
    моито кътче:
    http://i112.photobucket.com/albums/n...ive_me/efg.jpg
    още:
    http://i112.photobucket.com/albums/n...ive_me/ktk.jpg
    http://i112.photobucket.com/albums/n...ive_me/uku.jpg

Моята стая е в три цвята синъо,жълто и зелено с един голям графит на ЕМИНЕМ вертикално по стената ,две сини неончета(едното е над клавиатурата за да може да я усветява другото е до буферчето)имам едно телевизорче,легло,шкафче,м са,столове една китара на,която от време на време свиря (по-точно издавам някакви звуци) и това е горе долу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си