.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 183
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ...значи моята стая е ...... бардак .... защото в нея сме аз и брат ми .. и просто е пълна баркотия ....бюрото не се вижда от учебници и дрехи ,а и от уредбата ...някой път има учебници и тетрадки по земята .... почти цялата е облепена с плакати ..главно на рапари и така нататак ... и тва е 2 легла няколко шкафа ,над шкафовете тонколони и още някви боклуци (не съм сигурна) и тва е общо взето...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Еми аз спя в хола, отстъпих стаята си на нашите и сега съм си с компютъра и телевизора...
    иначе ето как изглежда: мебели с винено червена тапицерия, малка ( абе не е и много малка ) маса / около метър на 50 см. е /, секция- черна на цвят и там на нея се мъдри телевизора ми ( ах колко си го обичам само ), бюро- същия цвят като тапицерията ( е малко по- светло, но не се вижда разликата :P ), а върху него е монитора ми, пред който седя почти денонощно... следователно под него е самият компютър...
    еми това е като цяло...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

стаята ми е боядисана в бяло,имам адски много плюшени играчки,дже легла,естествено компютър,телевизор,секция и мн мн миди и рапани.....така да се каже малко в морски стил е
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Ми нищо особено не е:има две легла,бюро,няколко шкафчета,стените са зелени и нямам плакати... скука...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мммм....любимия ми цвят е зелено
    И стаята ми цялата е зелено....имам легло от зелен клен и имам 4 пазли4ни комплекта 4ар6афи в зелено..бюрото 6кафа и гардеробаса по поръ4ка естествено и те са от зелен клен....
    Имам и диван4е и то е в зелено... стените са ми зелени (само 4е мн бледо зелени)
    Паркета не е зелен некаф такъв дървесен цвят е... и вратата е така..на нея има знак влизането забранено

Като цяло е спр разхвърляно....понякога няма каде да стъпи6
    Мн си оби4ам стаи4ката 6тото ве4е ми позволяват да си я заклю4вам и като искам да си остана сама не ми правят проблем( а преди тряя6е да се завирам в кефа да говора по телефона )
    Бът ай българче оставам,
    по душа сърце енд боди.
    Невър няма да забравя
    брадърс Кирил и Методи
    Май народ из вери древен!
    Май народ из вери твърд!
    Ай ем българче.Форевър.
    Чак до финиш ъф ъ уърлд

Моята стая, всъщност стана на спалня на майка ми и баща ми и сега праватизирах на сестра ми стаята => тя е моя.. Стените са в пепеляво бяло, а мебелите в светло кафяво. Има две легла сложени под ъгъл - едното е затрупано с дрехи - ползвам го за гардероб , а на другото спя.. На срещуположната стена е библиотеко-бюрото, а до другата компа сложен на малка холна маса и за целта тряа седя седнала на земята (мноу е удобно) Пред компа е гардероба, а зад него раклата, на която е сложено тфто и уредбата..Иначе по принцип в стаята ми е пълен безпорядък, но така по-лесно си намирам нещата..
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Голям фен Аватара на I_ve7o
    mm zna4i s tapet4eta sini4ki sys slun4ica garderob4e mn sladko sinio t.e cqlata mi staq e v sinio mm biuro leglo s amortisior4eta koeto se smukva i diga.. i taka iskam si napravq remont haresah si stra6ta staq v zeleno i oranjevo kakto i da e de

Значи стените са в небесно синьо.В дясно са 2 гардероба които и аз,и брат ми ползваме.Между гардеробите е бюрото.В ляво са 2-те легла.Аз по принцип ги редувам щото брат ми се връща само за уийкенда щото е студент в Свищов.В ъгъла ми е компа.ТВ нямам,ама си имам тераса която е перфектна за малко паркур.Влизал съм в съседската тераса така.Климатика е до вратата към терасата.Има едно цвете до компа,което с брат ми често храцаме(горкото листата му са целите в сополи и храчки).Имам 2 плаката на Джон Сина и на Рей Мизерио.Библиотека с бая книги.Тук там се среща и някоя моя рисунка.Ми това е общо взето.
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

Хм....мойта стая?Цвят светло оранжево!на стената ми няма плакати...защото пуберската мания за плакати не мина през мен.Аз харесвам плажове....и изгледи...затова на едната стена има огромен фото тапет на NY вечерно време!Спя на диван-огромен ,който се разгъва....имам секция на която седят ТВ-то и уредбата.На огромното ми бюро седи компа заобиколен от прашасали учебници :P Има и голям гардероб с 1 единствен календар от НЕДЕЛЯ......А на вратата единсвения плакат на кока кола,заобиколен от снимки ,снимки и пак снимки....Има и автографи от нац отбор по волейбол-мъже!Абе стаята ми си е моя ад и моя рай!!! \/ \/ \/
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Много малка, като кибритена кутия. Има легло, ракла, бюро и нещо, като закрита секция. За красота...шапка-трибагреник, до прозореца, и това е. Нямам желание да си я направя, зашото не е лично моя. Както и да е...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ам мойта стая до скоро не беше само моя, но сега сестрата отиде студентка и аз се разполагам. Стените са в кафеникаво кремаво (не мога да обяснявам), срещу едното легло е гардероба, шкафа за учебниците и бюрото с компа. Срещу другото има още едно бюро, на което се предполага, че уча. Плакати нямам много, защото не хващат на стените .Ем имам един на Evanescence и един на HIM на вратата, но това е всичко. Иначе съм си налепила гардеробите с всевъзможните картинки лепенки, а по рафтовете е full със сувенири( трябва да джасна някой ден всички боклуци някъде)
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Голям фен
    Ъъъ..нищо необикновено..а и скоро ще се местим така че ще имам нова-но нз как ще изглежда
    Такамм а сегашната..Ами боядисана е в зелено
    Големичко легло,гардероб,бюро,компют р,телевизор...бая снимки съм накачила..има и някви шкафчета.А и плакат на Хай Клуб на вратата..

%)
    Guest
    moita staq e po obiknovenna.balatum imitira6t mramor i tapeti gore dolu sa6tite(po ideq na maika mi)leglo divan TV PC masa s 2 taboretki i fotioil. na stenata kalendar ot 2007 na lukoil(koito ima takav znae 4e e mnogo qk) plakat ot filma Alien Vs Predator vyzdu6na pu6ka(otnovo na stenata) i 1 daska koqto sam q naro4il da stane moqta nova klaviatura!!!

ami moita e v zeleno,ima mn qka bibliote4ka s biuro,garderob4e,6kaf4e leglo ,divan4e,lampa,mn ama mn plakati i klimatik hxaxh

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    с една дума кочинка
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Град
    в килера
    Мойта стаичка много си я обичам...розовка с плакати на комикси, супер шарена и разхвърляна... голямо ъглово бюро, компютър, няколко шкафа облепени с плакати, китара на стената, легло и трикрилен гардероб с огледало и почти прозрачни пердета

Стаята ми е боядисана в зелено.... по вратата има плакати има пердета,гардероб,ракла на едната стена имам Политическа карта на света ..... има и легло огледало..... а как щях да забрая.... компа ми ест. най-важното ИМА И МН МН МН МРЪСОТИЯ..... Мн са кефя също на просторната ми гледка през прозореца през която се вижда целия град...

Град
    EastPerih (Исперих)
    mi ima leglo(mn qsno ),komputar(sa6to ),televizor,garderob,6kafove.....i osnovno tva e.Nqkoi i drug plakat za raznoobrazie.Men si me kefi.Samo edno ne6to ne-vratata na staqta e s prozorec.Ei tva mi e mn gadno.I trqbva skoro da se preboqdisa.
    Ae PEACE \/

Emmm mansardna staq ..rozova (bez prozorec) s mnogo lampi,klimatik , pc .. leglo ... garderob,shkafche,pliusheni igrachki , toaletka .. i mn opakowki ot shokolad i kutii ot kola .. tfa e .. /obiknoveno e golqma kochina ama si me kefi/bez plakati zashtoto za maika mi ,,tova e prostotiq''

Влизаш през вратата и точно отсреща е балкона.От дясно е мойто легло, от ляво е на брат ми. Пред балкона ми е бюрото с комп и всякакви боклучаци.От ляво на вратата има секция, в десния ъгъл шкаф с телевизор, от ляво на вратата ракла. Вратата ми е с плакати и листата от един календар от 1994 от Канада ми беше подарък с мн яки мечоци. А в левия ъгъл има скрин. Една палмичка си имаме. Тва е основното!

Moita e v lilavo,po stenite imam tekstove na pesni ,edin golqm grafit :THUG LIFE,plakati.....Golqmo leglo v sredata na staqta.....obiknovenno nqkvi butilki se turkalqt po poda......tva e obshto vzeto..Obicham si staqta
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Голям фен
    Ми,моята я деля със сестра ми.Значи е на половина моя
    Светлорозови стени,пердета с цвета на дъгата,малко по-бледи,не чак толкова ярки,голям гардероб(едната врата е розова,а другата бежава)розова врата,нямам никакви плакати по стените,дразни ме!2 легла,тоалетка,ракличка,бю о и върху него pc-то,аквариум с морско свинче и 2 стола хаха е все пак стаята е голяма...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от Steff
    moita e v bqlo, s perdeta s malkiq princ, s edin plakat na sestrite Olsen(ne che gi haresvam mnogo,ama takyf imashe v hai-kluba deto si go kupih :P), s razhvyrlqni uchebnici i drehi navsqkyde - po shkafovete, po buroto, okolo computera ima razni zabraveni chinii, chashi, opakovki ot vafli i t.n. i LEGLO!!! s mek iurgan i si4ko tova e nai-lubimata mi chast ot staqta
    Hahah bravos ! mn podobno e i pri mene no plakata mi e na merilin manson (po su6tata pri4ina) i perdetata mi sa julto ,svetlo sinio,po tumno i nai tumno.
    i triugulna fafla...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Ако влезете в мойта стая в първия момент ще си помислите че е на някое 5 год. детенце...Някфа цялата синя с тапети на има няма 15 години(вече леко пожълтяли)и с някфи гадни отново сини цветя.И за да не се виждат много много съм ги замазала с плакати и други му работи...Секциите ми също са сини а дръжките им са с морски животинки (рачета,рибки дрън дрън...) и са окичени с глупости непотребни никому...Тавана в жълт,ама някфо гадно жълто,но понеже не е боядисван жълтото е поопадало малко и се виждат разни бели петна.Имам 1 легло ,някфа проядена маса(дето и аз незнам кво Й е предназначението) ТВ...и някъф стар зелен диван...тфа е общо взето

Guest
    Emi az jiveia v kashon - nishto usobeno, presovan karton...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си