- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете си стаята
Mi moita e s 3plakata (eminem justin timberlake - estestvenoi upsurt) garderob golqmo leglo s mn pliu6eni igra4ki otgore
masi4ka i 3stola= biuro (koeto po4ti ne polzvam :P) i TV koeto ne ba4ka v momenta a iiiiiii malko kasetofon4e koeto raboti nonstop i terasa na koqto prekarvam pove4eto topli dni. Imam i zvezdi4ki na tavana................dr mai nqma![]()
Moqta ima oblepeni risunki po stenite.Na ednata stena sa te,na drugata az i sestra mi sme narisuvali cveta,na tretata ima biblioteka,a na 4etvyrtata saprozorcite!!! :P
Мммммм. Аз, естествено, все още, нямам собствена стая. Но тази, която ми се налага да споделям с майка ми е бяла (като в лудница). Срещу вратата е балкона... другото е ...2 легла, под едно от които се крие моя лаптоп, бюро с компа на майка ми и ТВ, библиотека с хилядите ми книги и учебници и скрин. Другото е един стол, на който има огромна камара намятани мои дрехи, които ме мързи да подредя, столче, на което и навсякъде около което има размятани учебници, тетрадки, листове, суичери и т.н. иии... това е. Няма пердета. Нито щори
. Нооооооооо скоро... скорооооо
![]()
ще имам стая 6х8 кв.м. Което по принцип трябва да е хола, но тъй като никой от семейството няма общи приятели- за всеки по стая. Всички гости в стаята на въпросния домакин.
След 2-3 месеца ще едитвам каква е новата.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
6to da q opisvam da nqq mi idva6 na gostii aide deeeee xaxax![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Хм!Интересна тема....Моята стая е с тапети на цветя,имам:легло,чекмеджет ,рафтове,бюро,етажерки,раз и плакати,огледало,телевизор ................много неща![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
6a kaja nakratko staq s laptop![]()
moqta staq e e svurzana sus hobito mi i izob6to na4ina mi na jivot-kolite i motorite
tapetite sa sus motoristi ot moto gp i F1/golqm zor dokato gi namerq ot italiq mi gi pratiha/
navsqkude ima raftove s metalni koli4ki/koeto e hobito mi/
po stenite ima plakati s koli avtografi na avtomobilni sustezateli emblemi na koli poslednata koqto vzeh be6e ne lamborghini
imam 1 golqmo leglo i ogormno biuro s Pc-to i edin garderob na Ferrari tova e moqta skromna staq
vpro4em ako nqkoi ima metalni koli4ki da mi pi6e ne bassmaniak@abv.bg
Moita e v srednovekoven stil.Prosto az si reshih da e takava.Visok tavan,tejki zavesi,italianski mramor,4 sm.debel persiiski kilim,golqmo visoko leglo,garderob ot 16 vek i sveshnici i razbira se moderni tehnika ot 21 vek![]()
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
кво да я описвам... е я![]()
п.п. снимала съм от вратата
http://img501.imageshack.us/img501/9134/img0362ob4.jpg
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Ами мойте е малко сложна за описване.Казано накротка стая във френски стил
Мойта стая е горе долу същата, само че без плакатите и не скачам на леглото, освен като не правя секс на него деПървоначално написано от -=Denito=-
Иначе има и огромен гардероб ... Денито ела да пробваш и мойто легло дали е здраво на скачане
![]()
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
moita staq puk e cqlata v rozavooo kat po4nem ot tapetiteee koito sa v rozavoooo garrderob4eto legloto buroto noshtnite shkav4etaaaaa moketa i vsi4ko v taq staq e rozavoo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kato na bebenceee ama e strashnaaaa eeeeee vsi4ko tova ima i malko bqlo po nego de za da ne stava prekaleno banalnoo no vse pak e super qki4ka i na vratata vseki koito vliza se podpisva ii e otrupana s podpisiiii a ot vatreshnata strana stekstove na pesni4kii ......... :P :P
i da ptbelejime 4e e pisano s rozav marker vsi4ko tova kat na bebeshka staqqq ee noooooo .............. az sama si q izbrahh
imam si uredbi4ka televizor4eeee i kompa nooo te ne sa v rozavoo![]()
![]()
nqmashe kak
Ами моята е в оранжево и жълто(любимите ми цветове).Имам си бюро,легло,собствен компютър,касетофон и телевизор...както и една стена,която е само от прозорци+балконче.Много се кефя на стаята ми...
нямааааааам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах,ами не е много по мой вкус,ама нямахме повече финанси.
Значи по средата ми е леглото,кото впрочем е неноемално удобно и меко,до него ми е новичкото,лично лакирано от мене бюро.Компютъра ми е на него.От двете страни на бюрото си имам 2 шкафчета,малко стари,но доста полезни.Зад бюрото ми е леглото,което вече споменах,а до него ми е шкафчето и едно огроомно старичко огледало,от което нощем направо ме е страх да заспя .На същото шкафче е и аквариума,в който е мишончо (морското ми свинче (
![]()
Срещу леглото ми е един гигантски гардероб със абсолютно всякакви неща в него.Стаята ми е в бяло.На вратата имам календар със няколко яки певички да ми топлят душата,когато ги гледам
.
Ами това е.Скромничко е,но все пак знам,че си е мое !!!!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ami moqta staq e zelena svetlo zeleno i e mn priqtno imam 2 bura ednoto za compa koety e zeleno to4no katy staqta mi a drygyto e obiknovenno buro. imam divan zelen s mn lazglavnici i mn plu6eni igra4ki imam edin mn golqn me4ok koity e mn priqten za gygkane ;]imam garderob mn e golqn a sa6ty i biblioteka imam svete6ti zvazdi4ki nqmam leglo poneje divana se razpuva i stava na leglo na vratata imam plakati na pussycat dolls poneje sa mi lubimi tei de samy nicole imam i edin mn sladak plakat s kotenca emi tfa e vsi4ko ;]
{{}}
emi moqta staq e v rozovi tapeti (koito ne me kefqt osobedno i skoro shte gi mahame).imam terasa, na koqtto prez lqtoto obicham da se peka.imam dve bura - ednoto e sinio ,za PC-to , a drugoto s razni bokluci otgore , a v shkafovete mu darja uchebnici i tetradki (pak bokluci).imam leglo s 3 vazglavnici varhu nego, garderob, biblioteka, rakla i razni shkafove.
Зеленас TV, PC, 5 шкафа, едно легло, и килимче ...... Друго не ми тряя. Даже PC и легло ми стига \
/
Бюро , Комп , ЛеГло , Телевизор , Шкафче ....![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
а в мойта стая преобладава синия цвят. Тъй като имам и сестра спим в една стая на отделни легла. Тука е компа, плазмен телевизор, една секция с вградено бюро и сякви простотийки по рафтовете. Плакати не си лепя , а и имам някви светещи звездички по тавана, които стоят там още от както бях 3-4 класбахти лепилото
Ам...легло голям гардероб, няколко шкафа, фотьойл, таолетка и три плаката на менсън...стаята е малка, но е супер уютна...
Най-обикновена,голямооо легло,2 гардероба,тоалетка,
2 нощтни шкафчета,телевизор,голямо огледало на стената над леглото
и едно срещу него(нещата са в бялата гама),тъпи тапети и някъв мокет такм,дантелени и червени пердета,няма плакати и такива глупости,но е супер уютна ....и мн си я лоФ....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Моята стая е облепена с тапети цвят като мръсно бяло
По стените е библиотечката
В средата е моето бюро и компютъра
Вдясно е леглото ми
Вляво е гардероба ми и чекмеджетата...
Обикновенно в края на седмицата всичко е мешано и разхвърляно...
=D>
Стая като стая =] легло, DVD, телевизор, климатик, CD playеr, бюро, рафтове, миризлив заек, плушки и стени ф графити![]()
![]()
oo мила ти си лудаПървоначално написано от ludi4kataaa :D:D:d
забрай гу тфа розово, фен сам му била толкоз мн години, ся кат са сета и лошо ми става, зелену рулззз