.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 183
    Тя е супер малка, събира се само легло, бюро, малък гардероб и шкафче.
    Стените са....шарени.Едната страна е синя, другата жълта,розова...абе сега не ми харесва, ама като бях малка така съм искала. Също и пердетата са супер гадни, но нали не си ползвам стаята, не ми пука особено.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

pebzyto
    Guest

:}

еми моята стая е много шарена чесно казано.мм на стената на прозореца имам тапети сас малки тухлички и няколко изпукнали сам си направила.на тях сам сложила някои керамични фигурки.другата ми стена е цялата в плакати ...всякакви..на певици певци от всякакав стил музика актьори актриси,имам легла на два етажа,на по малката стена сам си нарисувала групата-токио хотел..по едно време много ги харесвах и за тва..ся нямам даже и една тяхна песен ммм имам гардероб на пода имам 5 големи вазглавници да си сядам на тях мн са яки имам малко шкавче за да прибирам чаршафите и оделата,друго шкафче за уцхебници...ммм на бюрото ми имам една играчка дето ми я подариха за мин.РД..глобус кутия с химикалии дискове мм монитора ми тонколони и лампа за компа.мм имам голям жълт кош дето си слагам мръсните дрехи..абее мн си харесвам стаята и най-важното че майка ми ми дава да си прая каквото си искам в нея.. ем тчва беше от мен

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми със сини дънкови тапети с едни копчета по тях, които създават илюзията,че се закопчават имам 3 календара и един плакат на Пепси, 2 картини и некви фигурки и 1 часовник на стената. преди стаята ми редовно беше в плакати,но като порастнах и манията ми отмина.
    няма любов

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    na men stenite mi sa v ohra mai tai sa kazva6e tos cvqt nqkva malka e ama men ma kefi na4i legloto i platno do nego kompa a do kompa vratata za izlizane ot staqta trite nai vajni ne6ta sa edno do drugo super blizki noo vajno e tva v drugata 4ast na staqta ima garderob 6kav i edin divan po koito ima drehi 6tot izkaram li ne6to ot garderoba ne go vra6tam legloto ne se opravq samo mu se smenqt 4ar6tafi abe ob6to zeto mi e noo udobno xaxaxaxa
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

moita staq e 6arena - imam q v toq vid ot 3 godini i ve4e mi pisna da e takava iskam da si q naprava pod ruga ama na6te ne6tat...
    ta po temata - mi na4i sega staqta mi izglejda taka:
    perdeta na me4o puh,3 ot 4-te mi steni sa beli sus friz/tunka lenta(okolo 15 sm) s kartinki - kato maluk tapet),koito friz e s nekvi jabki,me4eta,mi6ki i gargi/ / i preobladava6tiqt cvqt e jult.4-tata mi stena e sus tapet koito e sus su6tite jivotni kakto friza i e jult na po svetli i po tumni julti i beli zvezdi4ki./mn bebe6ko ama tva iskah kat bqh na 10 /imam o6te 2 garderoba 1 6kaf,1 rakla,o6te edno 6kaf4e s tv i dvd na nego,buro s pc i printer,plakati i mn mn mn plu6eni igra4ki i klimatik.su6to taka na tavana imam svete6ti zvezdi4ki i duh4eta,a i koito vezne vijda na vratata edno ro6avo 4ove4e/klu4odarjatel ama ot po golemite/ i az sum si go napraila da durji edna tabelka na koqto pi6e: roditelite nqmat mqsto TUK! /mn se kefa na taq tabelka i na6te vinagi kat sum si zatvorila vratata 4ukat i pitat dali mogat da vleznat/ \/ \/
    a za kakva staq iskam sega - eto obqsnenie:
    vsqka dvoika steni s razli4en cvqt - v cvetove julto i sinio,1 6kaf da iz4ezne i na negovo mqsto ot teq kojenite fotoil4eta det prili4at na spukana topka/mislq 4e svanahte kvo imam napredvid/,leglo na 2 etaja,nqkolko vazglavni4ki po zemqta 6tot mn obi4am da se vurgalqm / mejdu drugoto poda e s parket lqtoto a zimata slagame i edno kilim4e s cvetenca 6tot mn obi4am da lqgam i da u4a na zemqta /,plazmeno tv,novo pc i novo buro a u garderobite i vrati4kite na 6kaf4etata i buroto da sa v julto i sinio,tavana da e aranjev s nekvi lampi4ki i prostoiiki otgore
    ami ob6to vzeto e tva,tctc mn se otnesoh ama sori 4oveka iska idei makar 4e e mom4e,a az sum momi4e i nz kolko 6e mu pomogna de....ama vse pak...

Стаята ми е боядисана в розово.Имам 3 плаката на стените,един календар на вратата.Пердета са бели на розови цветчета.Гардеробът е кафяв и ми е предостатъчен за дрешките ми . Бюрото е кафяво,върху него имам едно в което се поставят моливи,химикалки,гуми,ножи и,лепила и други ученически пособия /забравих му името/,обаче е много готино и се върти.Още имам една вазичка с цветя.Компютърът е в хола,така че бюрюто си остава почти празно.Столчето е черно и въртящо.До бюрото имам един кашон с ненужни учебници и тетрадки.Леглото е постлано с розов чаршаф на цветчета,розово юрганче/олекотено,мекичко/,възглавницата ми е в розова калъфка и на нея е избродирано с бял конец буквата В.До леглото имам ракла с библиотека и там съм си наредила 30-40 книги.Имам си и огледало ,пред което съм си сложила парфюми,гланцове,пяна за коса ,кутийка с ластици,фиби,гривни.Над библиотека съм си наредила плюшени играчки,а на самият креват през деня седи един огромен ,пухкав заек.

Фен
    Град
    Мездра
    Моята стая не е голяма ама пък е препълнена .Има 2 телевизора ,1 комп с 2 монитора.Усилвател с 2 колони ,които като ми дойдат фр-чета ги ползват за таборетки .Обичам електрониката и това уча и по тази причина в стаята ми винаги е пълно с кви ли не чирколяци голям креват и едно пораснало дете.

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Еми ние скоро правихме цялостен ремонт ии отскоро съм в новата си стая.. червени стени.Секция пълна с супер мноу плюш.Бюро за компа.Леглоо ..2 маси.Таван ..паркет.Климатик..и Тва е май ..предишната ми стая пък беше цяата в плакати на evanescence,amy lee ..nightwish,avril и още мноу..само,че сега не смея да лепна още плакат,щоту тапетите са нови ии;P
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

4 стени врата таван под
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    4 стени врата таван под
    хвърлиха ми на боб и ми казаха че това ще да е някой кашон?

Guest
    Нека всеки си опише стаята и да даде някви оригинални идеи как си я обзвел , защото моята мен лично много яко с ме кефи как съм си я направил ама наще искат да и прават ремонт и за това се чудя сега как да изглежда .

Моята в момента цялата е в плакати , имам една неонова лампа , нарисвувал съм графити на едната стена покрива съм си го направил с едни неща да свети много яко.

mnoou li e qko super gotino li e zvu4i qko cool yeaaa super

stenite v staqta mi sa beli i po tqh nqma takiva extri nqmam plakati ,kartini, kalendari (samo edin 4asovnik),dori i perdeta nqma (samo 6tori) nqmam dori kilim (diu6ameto e golo)imam tv ,komp,buiro za kompa,leglo,lampa,garderob, masa,divan,2 fotiela, parno

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    svetlo rozovi steni,boqdisani,leglo na 2 etaja durvenko,bejavo,edno bioro,o6te edno leglo (ne na 2 etaja) garderob s nqkolko plakat4eta varhi vratite,kakto i na vratata na staqta ima nqkolko,ama nqqm mn qki plakati za sujalenie... prozorec vrata koqto e kum terasata ii ... abe biva stai4kata kefi me,ama trea slagame tapeti tiq steni mn se capat mani..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    на ЛуНаТа
    еми... в моята стая има компютър..бюро...легло..теле изор..гардероб... и за друго не се сещам

Град
    в света на приключенията ..
    на кратко-хубава;подредена стая :P

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Легло, гардероб и бюро... Малка е. Опитах се да я освежа с цветя и картини, цветно перде и мисля, че се получи добре
    За жалост е винаги разхвърляна. Колкото и да обичам да ми е подредено, ми е трудно да се оправям, когато всичко е прибрано някъде. А иначе..аз имам зрителска памет и понеже съм много наблюдателна знам всичко къде е - под леглото, зад гардероба... И все пак гледам да си я подреждам, защото е грозна гледка

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Легло, шкаф, много плакати (много, много - към 10 - 15 някъде), бюро, компютър, телевизор, масичка, 2 стола и доста мои работи.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми бели стени,часовник на едната,календар на другата ,пердета на цветчета ,гардероб,върху който има играчки ,меко легло което много обичам , шкаф,тоалетка и дъска за гладене с ютия и бюро с пц
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Яко зелена.

ееемии първо баща ми я е боядисал много яко с различни цветове .. синьо, розово, зелено, жълто и бяло.. сложили сме със сестра ми плакати ама за каквито се сетиш Britney, Camp rock, Галена, Димана, Глория, Преслава, УИЧ абе да не ти разправям кфо е :Д ... стаята ми е пълна с плюшени играчки.. имаме две легла.. моето е до прозореца а на сестра ми е до стената.. до леглата ни е и раклата.. имаме телевизор иии вече не мога да обяснявам че адски ме домързя утре направо ще снимам и ще пусна снимки ;p

амии .. две легла,телевизор,гардероб, бюро,секция, нощно шкафче, аквариум, ии имаме още 4 шкафа на стената

Врата, прозорец облепен с три слоя вестници за да не влиза никаква светлина, легло което никога не се оправя понеже няма къде да се приберат дрехите, две големи бюра с по два компютъра на всяко (Всъщност е по един на всяко, и два под по-малкото бюро...) и 16 колонки разпиляни из ъглите на стаята, правещи пода осеян с кабели, и затрудняващи движението на коженият ми офис стол с колелца.

Стените ми са в плакати, вече не остана място, яе и по тавана трябва да слагам...бшро, легло, телевизор, комп.,бла-бла
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Легло, шкаф, много плакати (много, много - към 10 - 15 някъде), бюро, компютър, телевизор, масичка, 2 стола и доста мои работи.
    ^ хъ-хъ..15 плаката наричаш много?! ела ми на гости
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Ами... стаята ми си има всичко дето ми трябва- легло, комп, гардероб, секция... Много ме кефи как съм залепила целите врати на гардероба с картички, изрезки от списания, лепенки... абе все готини неща!
    На леглото ми има страшно много плюшки :P
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си