- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете си стаята
Малка.Бюро,шкафове,компютъ и сигурно към 10 плаката на VW
Голяма масивна дървена врата (светла естествено),на която (от външната страна) има закачено едно кученце държащо табелка с надпис Welcome.
Вътре ... Хммм страшна гледка48 плаката + 64 снимки по стените
,голямо двойно легло (също от светло дърво) с любимите ми червени чаршафи на сърца
,ракла отрупана с МНОГО плюшени играчки,домашен телефон,4-те зарядни за GSM-ите ми и естествено самите GSM-и.хубава синьо-сива закачалка с дървени топки в краищата (също светли),голяма секция (пръскана ... синьо-лилава или нещо от този род
![]()
![]()
![]()
![]()
),мокета ми е в същия цвят (ааа домашния телефон,в моята стая също е в такъв цвят),бюрото за компютъра (съчетани са двата преобладаващи цвята,т.е. синьо-лилавото и естественото светло дърво
),телевизор,DVD,2 буфера,10-тина колони (като всички тия неща са сиви за да пасват на цветовете в стаята ми),хладилник (малък,около 130 см.),светло лилави щори и адскииии много дребни глупости като чанти,сувенири,дискове,коз етика и прочие+няколко саксии с любимите ми цветя
Сега съм решила да махна плакатите и снимките (за най-много месец) и да боядисам стаята в бледо лилаво и бледо жълто (за да контрастира на светлото дърво и мебелите)
и да сложа един фотьойл и една табуретка в същата интересна шарка като мокета
Миииииииии май в общи линии това ми е стаята![]()
Най-важното..Легло..Бюро с pc и целата техника..btw бюрото е до леглото..и другото не е от занчение
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Разхвърляна, малка, със 2 легла :P и тераска. Става за момче.![]()
Хъм...имам голямо дървено бюро,масичка със столчета,секция,ракла,гард роб и две легла.А пердетата са бели с някакви цветя,едната ми стена е жълта,другата червено(поне се води за такова),малко черно и последната е синя.А да разхождат с еплакати на Slipknotи някакви психо неща
![]()
Иначе исках стая в будистко-готически стилВ която да се разхождат плюшени играчи и да има от онези детските,малки,плюшени столчета с форма на животни
![]()
точната дума е РАЗХВЪРЛЯНА.. но иначе .. голяма е 2 легла голям гардероб .. абе сичко си има .. та даже и в излишък
![]()
ми само едно легло - моето (сестра ми все още спи при родителите ми-на 3 год. е) ,една секцийка , две бюра -едно за учебниците и друго за компютъра...тва е в общи линии.Попринцип гледам да я поддържам чистичка и подредена,но естествено понякога ме домързява да подреждам...
но това става рядко !
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...