.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Супер фен

Да напишем писмо до Дядо Коледа :)

От тайни източници разбрах, че Дядо Коледа проверява нашия форум редовно Но понеже е под прекритие аз ще пусна една тема заради него Слушахте ли тази година ? А какво искате дядо Коледа да ви донесе ?
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

hehe.. mi mislq che slushah dostatychno..
    Iskam samo i edinstvenno zdrawe,shtastie,lyubof i kusmet
    i da mi se sluchwat samo hubawi neshta i sichko
    nai nai nai nai...

fikserr
    Guest
    mercedes sl55 amg

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    aBeP4eTo много ме накефи тая тема
    Тази година много учках и много слушах.
    Ми аз си пожелавам здраве,щастие,късмет,гадже ,любов и може-би mp3 player :P

mmmmmm super temichka mi i az slushkahmi i az nai-veche iskam zdrave,kysmet,shtastie,liubov obache i neshru materialno ne bih otkazala v momenta nai-iskam da ida dr uchebna god(2005/2006) i t.n. da ida da ucha v bs awe nqma zn.kakvo ama dqdo Koleda ne me zabravish az sam tvoita priqtelka ot moreto pomnish li??

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

slu6kah.ama mnogo.iskaaaaaaaaaaam.....taka q sega da vidim:linkin park da doidat v bg(ei,basi qkoto 6te e ako stane).iskam po cql den da si marzeluvam i da ne zubkam(koeto to4no sega e nevuzmojno )i iskam .....awe nz kvo iskam,mnogo ne6ta sa oba4e sa ne moga da se setq

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Град
    Varna
    Искаааам... много неща
    Много любов и щастие
    Нова работа
    И успех в ученето
    Материалното мисля сама да си го набавя
    Животът е прекрасен

Супер фен
    Град
    София
    Аз тази година също много слушах попитайте мама и тати
    А бих си пожелала,както всички казаха много,много любов,здраве,щастие,късмет. ..и хайде тази година да открия голямата си любов

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Emi az bqx BAD BOY ama tva ne pre4i pak da mi donese podarak :edna ekskyrziq do Xavaite 6ot tyka zimata 6te e mnogo stydeno :}

Mili dqdo Koleda

Mili Dqdo Koleda malko sam nahalna i 6te ti poiskam mnogo ne6ta.Tazi godina ne bqh mnogo dobra,no za otplata mi se slu4iha mnogo lo6i ne6ta.Iskam nqkolko ne6ta:
    1.mnooogo zdrave,6tastie,mir i liubov,iskam na6ite da se razbirat,a i az s tqh,iskam da ne mi lipsva zdrave,pari i liubov,iskam da sam zaobikolena ot po malko zloba i pove4e priqteli.Ne iskam ve4e da mi se slu4vat gadosti
    2.pazi semeistvoto mi
    3.dai mi razum da si vzema ispita v 11 klas i da se mahna ot Bg,da ne piq,pu6a i pravq gluposti i da uspeq
    4.a v malko po materialen plan..ami az mai vsi4ko si imam...donesi mi nqkoq i druga dre6ka,mnogo mnogo sladki6i i 6okolad,plodove,nqkoi i drug vau4er,mmm i drugi takiva,no aidi stiga.Kot dade6,se 6te go vzema,nali podarak ne se vra6ta...
    Dqdo Koleda mersi,a i ni6to da ne mi donese6 nqma da e problem.Blagodarq i za tova koeto imam.Da si jiv i zdrav.Mnogo celuvki na teb,djudjetata i Baba Koleda))))))))))))))

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Повече от фен
    поне малко любов от 1 определен 4овек

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    iskam si4ko nai-nai
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

temichkata e super ami az si pojelavam nai-ve4e lubov,tq dava smisul na vsi4ko ...
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Emi slushkai to to mnogo
    Minalata godina mi obeshta da mi donesesh kola,ama neshto....Ama tazi godina iskam i X-box .... e i kolata oshte si q iskam,i ako si zabravil shte ti kaja kakva po-to4no( Opel Tigra ako moje da e 4ervena ,e ako e 4erna nqma da ti q vurna ama vse pak )
    Aide i do godina da ne se nalaga 3 podaruka da nosish! Da ne se izlojish i tozi put,4e dogodina samo losha shte buda

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

ne slu6ag mnogo-dage iZob6to
    taka 4e toi da si re6i kvo da mi donese
    ako iska moge donese dalgo bialo iake
    Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!

Супер фен
    Град
    София
    ami az bqh gore dolu dobra,no za vseki slu4ai v sravnenie s minalata godina sam bila napravo prekaleno poslu6na)) taka 4e....dqdo koleda da ne me zabravi6!!!!)) znae6 4e zaslujavam podarak,pak bil i toi ne 4ak tolkova golqm

az iskam snejanka

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Голям фен
    Ами аз май не слушах много, ама искааам да имам адските оценки и да се забавлявам по цяла нощ, а да и да нямам толкова много отсъствия...вече са около 100.
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

az iskam zdrave shtastie i kasmet

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    mi az ne slu6kah, mnogo
    fifti fifti ako trqbva da bydem to4ni
    of ni6to ne 6ta, podari podarycite i hubavite raboti na nqkoi drug

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Аз пък тъй като бях много послушна сега ше кажа какво искам пък Дядо Коледа да чете внимателно
    1.Искам аВеР4еТо да бъде при мен зимната ваканция(поне)
    2.Искам нова музикална уретба
    3.Искам един мноооооооооооого як плазмен телевизор дето си харесах
    4.Искам розови чаршафи
    5.Искам големия жираф в магазина за играчки дето е..или може и големия мечо пух от другия магазин
    6.И последно искам да спечеля шестица от коледния тираж на тотото за да си взема сичко друго което искам
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Аз мисля, че си бях добричка, но ще оставя това да си го прецениш ти Дядо Коледа Пожелавам си много здраве и любов... за мен и всички около мен! Пожелавам си едно много сладинко гадженце, нов телефон.. и такива работи.. аз нищо не отказвам и да не ме забравишш ейййй
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Аз мнооого слушах.И искам да ми донесеш много здраве, щастие, любов и късмет на изпитите.И много те моля на изпита да се падне "Маминото детенце" и по математика да са лесни задачките.Искам яко гадже и една Нокиа 6600 и ако може Evanescence да дойдат в България.ЛП вече си ги пожелаха Ако може много шоколад, бонбони и т.н. и един голям Мечо Пух и засега е това.Но не се безпокой и още ще измисля :P

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    hehe mnogo qka temi4ka
    mi az iskam mnogo ne6ta,no nai-ve4e zdrave,6tastie kasmet i lubov,a i malko po silni ocenki v u-6te,razbiratelstvo v sem.,edno super qko gadje, i edna 6-ca ot tototo... mi tova mi stiga)) a moje i nqkoq ekskurziika...:P -mnogo slu6ah tazi godina,heh s izklu4enie na nqkoi dni
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Чудя се да кажа ли световен мир и да участвам в Мистър Свят
    Какво искам всъщност незнам...сега ще помисля малко...може би бих си пожелал нещо банално от рода на здраве, късмет, любов и нещо материално...но не, прекалено е банално и изтъркано. Бих си пожелал да ме приемат някаде след 12 клас и на матурата ми да няма число, което повдигнато на 2-ра степен прави 4...но това не става ей така, а с усилия. Така че няма да си пожелая джакпота, холова гарнитъра или телевизор, а един кроасан, две кифли с шоколад, едно кафе и една кола(като безлкохолното)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си