- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да напишем писмо до Дядо Коледа :)
От тайни източници разбрах, че Дядо Коледа проверява нашия форум редовноНо понеже е под прекритие аз ще пусна една тема заради него
Слушахте ли тази година ? А какво искате дядо Коледа да ви донесе ?
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
hehe.. mi mislq che slushah dostatychno..
Iskam samo i edinstvenno zdrawe,shtastie,lyubof i kusmet
i da mi se sluchwat samo hubawi neshta i sichko
nai nai nai nai...
mercedes sl55 amg
aBeP4eTo много ме накефи тая тема
Тази година много учках и много слушах.
Ми аз си пожелавам здраве,щастие,късмет,гадже ,любов и може-би mp3 player :P
mmmmmm super temichka mi i az slushkahmi i az nai-veche iskam zdrave,kysmet,shtastie,liubov obache i neshru materialno ne bih otkazala v momenta nai-iskam da ida dr uchebna god(2005/2006) i t.n. da ida da ucha v bs awe nqma zn.kakvo ama dqdo Koleda ne me zabravish az sam tvoita priqtelka ot moreto pomnish li??
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
slu6kah.ama mnogo.iskaaaaaaaaaaam.....taka q sega da vidim:linkin park da doidat v bg(ei,basi qkoto 6te e ako stane).iskam po cql den da si marzeluvam i da ne zubkam(koeto to4no sega e nevuzmojno)i iskam .....awe nz kvo iskam,mnogo ne6ta sa oba4e sa ne moga da se setq
Любовта е най-висшата степен на омразата
Искаааам... много неща
Много любов и щастие
Нова работа
И успех в ученето
Материалното мисля сама да си го набавя
Животът е прекрасен
Аз тази година също много слушахпопитайте мама и тати
![]()
А бих си пожелала,както всички казаха много,много любов,здраве,щастие,късмет. ..и хайде тази година да открия голямата си любов![]()
Emi az bqx BAD BOY ama tva ne pre4i pak da mi donese podarak :edna ekskyrziq do Xavaite 6ot tyka zimata 6te e mnogo stydeno :}![]()
Mili Dqdo Koleda malko sam nahalna i 6te ti poiskam mnogo ne6ta.Tazi godina ne bqh mnogo dobra,no za otplata mi se slu4iha mnogo lo6i ne6ta.Iskam nqkolko ne6ta:
1.mnooogo zdrave,6tastie,mir i liubov,iskam na6ite da se razbirat,a i az s tqh,iskam da ne mi lipsva zdrave,pari i liubov,iskam da sam zaobikolena ot po malko zloba i pove4e priqteli.Ne iskam ve4e da mi se slu4vat gadosti
2.pazi semeistvoto mi
3.dai mi razum da si vzema ispita v 11 klas i da se mahna ot Bg,da ne piq,pu6a i pravq gluposti i da uspeq
4.a v malko po materialen plan..ami az mai vsi4ko si imam...donesi mi nqkoq i druga dre6ka,mnogo mnogo sladki6i i 6okolad,plodove,nqkoi i drug vau4er,mmm i drugi takiva,no aidi stiga.Kot dade6,se 6te go vzema,nali podarak ne se vra6ta...
Dqdo Koleda mersi,a i ni6to da ne mi donese6 nqma da e problem.Blagodarq i za tova koeto imam.Da si jiv i zdrav.Mnogo celuvki na teb,djudjetata i Baba Koleda))))))))))))))
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
iskam si4ko nai-nai![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
temichkata e superami az si pojelavam nai-ve4e lubov,tq dava smisul na vsi4ko ...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Emi slushkai to to mnogo![]()
Minalata godina mi obeshta da mi donesesh kola,ama neshto....Ama tazi godina iskam i X-box .... e i kolata oshte si q iskam,i ako si zabravil shte ti kaja kakva po-to4no( Opel Tigra ako moje da e 4ervena ,e ako e 4erna nqma da ti q vurna ama vse pak)
Aide i do godina da ne se nalaga 3 podaruka da nosish!Da ne se izlojish i tozi put,4e dogodina samo losha shte buda
![]()
ne slu6ag mnogo-dage iZob6to
taka 4e toi da si re6i kvo da mi donese
ako iska moge donese dalgo bialo iake![]()
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
ami az bqh gore dolu dobra,no za vseki slu4ai v sravnenie s minalata godina sam bila napravo prekaleno poslu6na)) taka 4e....dqdo koleda da ne me zabravi6!!!!
)) znae6 4e zaslujavam podarak,pak bil i toi ne 4ak tolkova golqm
![]()
az iskam snejanka![]()
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Ами аз май не слушах много, ама искааам да имам адските оценки и да се забавлявам по цяла нощ, а да и да нямам толкова много отсъствия...вече са около 100.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
az iskam zdrave shtastie i kasmet
mi az ne slu6kah, mnogo
fifti fifti ako trqbva da bydem to4ni
of ni6to ne 6ta, podari podarycite i hubavite raboti na nqkoi drug
Give me your best shot motherfucker!
Аз пък тъй като бях много послушна сега ше кажа какво искам пък Дядо Коледа да чете внимателно![]()
1.Искам аВеР4еТо да бъде при мен зимната ваканция(поне)
2.Искам нова музикална уретба
3.Искам един мноооооооооооого як плазмен телевизор дето си харесах
4.Искам розови чаршафи
5.Искам големия жираф в магазина за играчки дето е..или може и големия мечо пух от другия магазин
6.И последно искам да спечеля шестица от коледния тираж на тотото за да си взема сичко друго което искам![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Аз мисля, че си бях добричка, но ще оставя това да си го прецениш ти Дядо КоледаПожелавам си много здраве и любов... за мен и всички около мен! Пожелавам си едно много сладинко гадженце, нов телефон.. и такива работи.. аз нищо не отказвам
и да не ме забравишш ейййй
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Аз мнооого слушах.И искам да ми донесеш много здраве, щастие, любов и късмет на изпитите.И много те моля на изпита да се падне "Маминото детенце" и по математика да са лесни задачките.Искам яко гадже и една Нокиа 6600 и ако може Evanescence да дойдат в България.ЛП вече си ги пожелахаАко може много шоколад, бонбони и т.н. и един голям Мечо Пух и засега е това.Но не се безпокой и още ще измисля :P
hehe mnogo qka temi4ka
mi az iskam mnogo ne6ta,no nai-ve4e zdrave,6tastie kasmet i lubov,a i malko po silni ocenki v u-6te,razbiratelstvo v sem.,edno super qko gadje, i edna 6-ca ot tototo... mi tova mi stiga)) a moje i nqkoq ekskurziika...:P -mnogo slu6ah tazi godina,heh s izklu4enie na nqkoi dni
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Чудя се да кажа ли световен мир и да участвам в Мистър Свят![]()
Какво искам всъщност незнам...сега ще помисля малко...може би бих си пожелал нещо банално от рода на здраве, късмет, любов и нещо материално...но не, прекалено е банално и изтъркано. Бих си пожелал да ме приемат някаде след 12 клас и на матурата ми да няма число, което повдигнато на 2-ра степен прави 4...но това не става ей така, а с усилия. Така че няма да си пожелая джакпота, холова гарнитъра или телевизор, а един кроасан, две кифли с шоколад, едно кафе и една кола(като безлкохолното)![]()