- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да напишем писмо до Дядо Коледа :)
dasfsshfbkjb;b g,,a gad
Heh..pojelavam ti da si s aver4eto si zimnata vakanciq...a bqh ostanal s vpe4atlenieto 4e iskash da si s priqtelq siПървоначално написано от GeRyTo
..i da znaesh 4e ne se pishe yreTba a yredba...
Засега неискам нищо материално!Ако ше искам по добре да ми дадат пари и сама да си взема!За сега искам само здраве,щастие,любов и както до сега приятелите ми да са до мен![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
да те отнесе на облаците и да ти разкъса шундрата и да я направи на кюфте и да ми я даде щото си много тъпа както темата ти !!!
Дядо коледа при мен подрани със около 1 месец :P ... със Sony Cyber Shot W1 5.1MP... друго неща :P
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
Аз слушках много!
Исакм просто всичко с мен и семейството ми да е наред, искам приятеля ми да ме обича все така ( Anonimno, ако четеш да знаеш, че ако ти си пожелаеш да те обичам все така, подарък няма да получиш, защото с всеки изминал ден те обичам все повече и повече!!!). А и Дядо Коледа....искам морско свинче( и на зайченце съм навита)...ами мисля че е това...материалните работи...мисля че с тях ще ме снабдят мама и тати, пък може и самата азА ако се сетя още нещо...пак ще пиша!!!
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Първоначално написано от LunaTriCk
Хаха- тези желания и аз бих ти ги изпълнила
![]()
Аз и тази година бях много послушнатака че може би заслужавам награда. Искам много щастие, любов, здраве и приятни емоции за мен и за близките ми. Искам да се науча да живея пълноценно всеки един миг от живота си, да не се ядосвам за глупости и да не ми пука толкова много.
В материално отношение- може би някоя дрешка или хубава книга. Не бих отказала почти нищо, стига да е от сърце![]()
Дано Дядо Коледа наистина прочете и сбъдне всичките ни желания![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
ami mislq 4e bqh dobro momi4e!mnoo raboti iskam ama nai-ve4e zdrave i 6tastie 6toto s pari ne moge6 da si gi kupi6-nali?![]()
![]()
![]()
ami az opredeleno bqh poslu6na![]()
takaaaaaaa,kakto kaza niakoi v predno mnenie iskam Linkin Park da doidat v Bulgaria...........auuuuuuuuuuuu
tova 6te e nai-hubavata mi Koleda,ako tova se sbadne....
No MaN, No CrY!!!
\m/
tva go bqh kazala az.male,a az si misleh 4e sum edinstvenata koqto moje da iska ne6to tolkova absurdnoПървоначално написано от monka
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
здравей Дядо Коледа
Тази година не слушах много много, но се пробвах да стане ...
Надявам се тази година ти да ме слушаш
Искам ... много неща искам
Искам Лъчо (доведи ми го)
Искам да уча в НСА (вземи ми испитите)
Искам ... голям плюшем мечок ... Искам самсунг е300Искам парфюма на Армани (червения) Розовото яке от БЕСТА и това общо взето
Мерси от сега ! Много си добричък![]()
Вчера го еба в дебелия гаден гъз !!! и каза че ще ви ебе майките
не ми четете мнението...много е лично...и е изпълнено с надежди...
..
дядо коледа,ти...който винаги всичко си изпълнявал..отдели ми минутка..поне прочети писмото ми...искам надежда...че всичко ще си е както преди 2 години..искам всичко да се върне..върни ми тези спомени..преди 23 юли.....2002 година...върни ми и последните мигове с предишния клас...промени ме..искам капка любов..капка внимание.....искам...капка милост....и надежда..и не само за мен..искам една сълза....от този,на който съм най големия враг...и една усмивка....от любимия ми човек........искам нежност...искам...здраве..гос поди;( това най искам...(даже не господи..прощавайте ме..ами дядо,коледа...)
и моля те..дари ме с всичко най хубаво...
тва бяха мечтите ми...а сега реалността.....искам....искам. .........пари..не за себе си........а за другите....за тези..които се нуждаят от поече материални средства..спрямо мен.....а мен сега ми трябва само.......здраве....
тва е..
![]()
..But why?...
Скъпи Дядо Коледа
Ти поне знаеш колко много дадох за любова, а тя не ми отвърнаИскам тази година да открия някой който ще си ме обичка много и ще държи на мен ! Другото което е моля те не ми отнемай приятелите ! Искам всички които обичам да са весели, щастливи и най-важното здрави ! Искам....нещо материално примерно искам дискмен който да чете Мp3-ки
Аммм не искам дрехи
Искам зимната ваканция дори и за малко да отида при ГеРиТо Моляяя Теее
![]()
![]()
Айде Целувки Дядо Коледа и ще чакам отг. или направо да ми излълниш желанията !
P.S Пропуснах искам отличен успех !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ти тъпа ли си ве сама си пускаш теми и сама си отговаряш аре нали уж си мъртва отивай на облаците ма !!!Първоначално написано от aBeP4eTo
мммм искам най после да те видя
бе дядо коледаааааааааа...
ок де...искам коткаискам скейт...искам
по-често да ходя в софия...
искам да си намеря най-после някой
който да ме обича истински...
искам срещата с пича утре да не се провали...
и да стане нещо повече между нас...
макар че дядо коледа едва ли може да
направи нещо по въпроса![]()
![]()
![]()
ooo,mila tova e edna ot nai-golemite mi me4ti......tolkova 6te e got,ako stane.....Първоначално написано от amy lee
No MaN, No CrY!!!
\m/
еми като сме тръгнали така - искам 30та титла за ЦСКА! И Купата по възможност! Да влезем до година в групите на 6ампионската лига или на УЕФА и най-ве4е проблемите в клуба да се оправят, щото сега е пълна мизерия. Любимите ми групи няма как да дойдат в БГ, защото ве4е не са заедно, но пък затова ще продължа да си ги слу6ам и да са с мен мислено. Но най-ве4е искам здраве и хубави мигове с приятелите ми, ако има някаква възможност и любов малко ми се иска. Искам свобода, за да прекарвам пове4е време с хората, на които държа. Това е![]()
Ave Dqdo Koleda az imam li pravo da iskam neshto bqh li poslushen.E ako sym bil shte iskam togava.Sichko ne materialno v golemi kolischetva tal zdrave shtastie i tem podobni.Ot materialno gledna tochka moje edno PC che da ne obikalqm gadnite zali .Shto se otnasq do podaraka na Allicia Smisla che tq me iska v neiniq az iskam ot dqdo koleda sili i vyzmojnost da sy s neq vinagi.I Skypa stiga sme obryshtali sichkite temi se za nas :}}}
искам:Първоначално написано от aBeP4eTo
1. нов джи ес ем апарат, Т630.
2. мацка, която не отказва секс, по което и да е време на денонощието.
3. компютър с 3 гигахерцов процесор и нвидиа ге форс 5900 ултра.
4. секс, секс, секс....
5. същото като точка 4....![]()
![]()
mi iskam obica na pup4eto i mn ama mnoooogoooooooooooooooo parcali![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Mili dqdo Koleda,
IZvinqvam se za cqloto si losho povedenie prez godinata.Znaq 4e az sym vinovna za pove4eto ot neshtata koito mi se slu4iha a syshto i za samotata si.Iskam samo da byda shtastliva .Tolkova li e mnogo?! Ima edna pogovorka koqto glasi: Vnimavai kakfo si pojelavash da ne vzeme da se sbydne.Az kakto pove4eto mi poznati iskah mnogo gadjeta i lubov.Sreshnah lubovta ,zagubih q za otricatelno byrzo vreme,imam ujasno mnogo obojateli....i kakfo ...shtastliva li sym??? ne mislq....
prosto sym samotna...ot4aqna...molq te ,mili dqdo Koleda ,prati mi shtastie !
Радостта е вечна,тя никога не умира;скръбта е илюзия, тя никога няма да оживее.
* * *
Любовта не се изразява в това да се взираме един в друг,а да гледаме в една и съща посока.
Кви са тея желания "искам по добри оценки и да нямам отсъствия и да си взема испитите и да ме приемат" и такива подобни. Това само вие можете да си го направите. Така че вместо да плавате в облаците стъпете на земята. Дядо Коледа не може да ви донесе нито здраве нито щастие нито добри оценки нито коли дрехи или телефони. Просто защото той не съществува. Крайно време е да порастнете.
По последни данни на учени от Бруклинския университет, гълтането е полезно за здравето и намалява риска от рак на гърдата! За това - Драги жени, гълтайте, за Бога!