.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

tctc

mmm az sma chustvitelennnn prosto kato se zamislqi za neshto tajno i moiq da se razplachaa.. na vilma velichieto na hana 681 se razplakahhhh am losho nemaaa ama idwa i drughata chast nejen sam i zdarjan dokato ne mi se oopynat nerviteeeeeeeee sam mnogo nedejn i zdarjan dori mee strah da se zbiq s nqkoi zashtot moga da go naranq.noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo
    ako toi 1 vi me udari mi pada perdetoooooooooooooo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dawammu nai mnogo 1-2 min da izdarji i e na zemqtaa padnal po grybb ........... mmm alkohol si piq no pak sam nejen.. kick box treniram no pak sma nejen tva si e do sitoaciqta !!!

ama to vse o6te sa6testvuva li istinski hora , kato da ne povqrva6 . bravo veneta . horata sa zagubili svoqta emocionalnost i svoqta li4nost to4no zaradi nqkakvi takiva nalojeni prostotii . nqkoi 6tql da mu kaje gei ili ne6to takova . super tapo no az se nadqvam malko kato pootrasnat da im doide akala v glavite i da badat sebe si . kato varvi6 po ulicite vijda6 samo nqkakvi razvrateni prostaci , malko sa teq koito sa naistina svqstni . taka 4e hora osaznaite se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи, виждам, че темата е много оспорвана и всеки я приема по различен начин, което е нормално защото хората са различни. Но - има разлика от отва да притежаваш нежни маниери при контактите си с всички хора и да бъдеш внимателен по време на секс или общуване с човека който е до теб. А мерило за това дали си достатъчо мъжествен или не неможе да бъде нито алкохола, нито мъжкаренето нито факта, че си едновременно двете неща плюс това да плачеш когато филмът свършва тъжно. И какво общо има това дали един мъж е чувствителен с неговата сексуална ориентация? Че ако знаете колко фитболисти има, които са гейове, а по време на мач изхвърлят толкова псувни, че всички заедно във форума не сме чували. Още един антипример за мъжественост - метал идолът на много поколения Rob Halford e гей, но си прави концертите супер яки. Докато пък има съвсем свястни мъже, които се занимават с професии подобаващи само на женската част от човечеството. Изобщо, реално погледнато факторите, които влияят върху това дали един мъж трябва да е нежен, груб, емоционален, затворен и прочие са твърде относителни и оспорвани. Всички сме различни и всеки един от нас има своите плюсове и минуси. В едно отношение сме по изразени, а в друго по заседнали. Лично аз поздравявам Венета за темата, защото така се виждат най-различните мнения по въпроса. От най-нормалните реакции до най-пресилените. Темата е полезна за всеки, защото предоставя възможност да сравним начина на мислене и възприятие на нещата. А вече дали еди си кой си там предпочитал да си вее меките китки пред хората или да гали приятелката си когато са заедно с тях си и друг въпрос...
    "Не е страшно, че грешим. Страшното е, че повтаряме грешките си." Оскар Уайлд

bravo i na teb atlas )) kefi6 me !

Guest
    ami kvo da kajq po taq tema purvo razbira se 4e 6te gledam moq potencial posle si4ko ostanalo aa kolkoto do ostanaloto li4no za men ne vajno da gledam kolko i sa golemi gardite ili kuf zadnik ima ili ima strahtno tqlo za Sex az slu6am surceto si tova nai-vajnoto za men i go zapomnete si4ki 4e taka trqbva da e da slu6ate surceto a ne da mislite s onaq si rabota

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Да ве мамка му тия дето се мислят за мн велики са всъщност големи комплексари и мишоци. Ебати съучениците имаш дето мислят за огромно геройство да сритат някое малко кученце на улицата що не дойдат да ми сритат каракачанката да видят после как 1 месец няма да моат да си седнат на смръдливите гъзове ебати. Всички са такива пиклйовци, които смилат от бой по малките и после се хвалят и се мислят за крале, а като им дойде некой дето е с 1 глава над тях и веднага пълнят гащите. Няма нищо лошо в това да си чувствителен и да си показваш чувствата. И естествено, че няма да се опитвам да бъда някой друг за да се харесам на заобикалящите ме. Мразя да подражавам аз съм си такъв какъвто съм.
    Няма пиша поече щот ми се спи мноо.

gfw_cyclone
    Guest
    po princip az sum vutre6no dosta emocionalen, no gledam da ne pokazvam 4uvstvata si, za6toto sum zaobikolen ot xora, koito NE GI ZASLUJAVAT!!! vsi4ki okolo mene sa golemite gangsteri!!! znaete li koq e edinstvenata replika koqto upotrebqvat 60% ot mom4eta v moq klas po 5 puti na den nai-malko? "poli, iskam da te 4ukam!" emi smetnete ot kfi prostaci sum zaobikolen!!! za6to da pokazvam 4uvstvata si pred xora, koito nqma da gi priemat kato takiva a samo 6te mi se prismivat a?! kolkoto do pove4eto momi4eta, kato se durji6 nejno s tqx, te te priemat samo kato priqtel 6toto sa sviknali da gi svalqt samo s replikata "are sled 7-miq 4as da xodim v kenefa da te opuna!!"...no comment...

guest
    Guest
    абе деца мои! наистона в сегашно време повечето момчета са като животни. не мислят и не чустват. аз лично си изразявам чуствата пред всеки който заслужава да ги научи. много се радвам че има и момичета които харесват това у момчетата. аз имах едно интересно преживяване с едно момиче преди известно време. ми тя мислешя за секс повече от някои момчета. никви чуства нямаше в нея. принципно мажете са саздадени по-силни. това не значи не не можем да плачем например. я жсички момчета да си представят че някои близак роднина почине. няма ли да се разплачете и то за дълго време, а? то в интерес на истината точно така става в живота. някой си мисли че е ''мъж'' и че е много силен. и като стане нещо такова живота му се обръща на 180 градуса. недейте да предизвиквате садбата! бъдете хора! чуствайте! показвайте любов на другите! всяко нещо е сатворено с любов в този Свят. а любовта е Чувство! така че чувствайте! и на мен ми са се подигравали понякога че сам като другите. да ви кажа радвам се за това и знам че постъпвам правилно. историята ще покаже кой кой е.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "Жените харесват мъжа защото е силен,но го обичат заради неговата слабост!" Аз не се притеснявам да споделям чувствата си. За момчетата които СМЕ груби (и аз в това число) не го правим от кеф (повечето пъти), аз за да направим впечатления. Аз само като се ядосам прявя глупости, като това което каза за "кученцата" например.
    Мога и да бъда мил, нежен... иго правя, но рядко, само кодато съм много...като показвам истинските си чувства на човека който обичам...

Град
    гр. София, жк. Западен Парк
    Има моменти, в които пия като казак, псувам, държа се вулгарно, карам хората да ме мислят за глупак и комплескар - признавам си.
    Това обаче е в много, ама много редки случаи.
    Въпреки, че на пръв поглед не приличам на чувствителен човек, понякога се разчувствам и то без основателна причина
    Не ме е срам от това, не ме е срам и да го демонстрирам, защото човек без чувства няма - има такива, които не ги показват
    No pain, no gain. - Scorpions

Супер фен
    suglasen s ostanalite

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Браво на Венета за хубавата тема.Аз съм момче.Въпреки,че съм много чувствителен държа всичко в себе си и се правя,че не ми пука толкова въпреки,че някога от бъзиците и подсмихванията на някой направо излизам от релси и ме удря на агресия.Иначе попринцип съм тих.Ако правя нещо по селяндурско го правя с цел да ме забележат,но въпреки това си имам граници.Не съм и предполагал,че може да има толкова чувствителни момчета,затова вървя и с тълпата.Това ме обнадежди,че има и други като мен.А не споделям почти изобщо с познати хора да не се стигне до момент,когато да ме усмиват заради това и да го използват срещу мен.

Повече от фен
    Ще пробвам да бъда възможно най-кратък и ясен. Някой по-нагоре каза, че 90% от момчетата са идиоти. Аз мисля че са 99%. От къде тръгват нещата - келешите се опитват да подражават - правят се на лоши момчета, гангстери и т.н.(въпреки че на някой такъв трябва да му отпера само един шамар). Имам и пресен пример около себе си - брат ми(въпреки че не е толкова зле). Всеки вътре в себе си е чувствителен и можеш да го засегнеш много лошо, независимо на какъв се прави, напипаш ли му болното място, няма начин да не се разплаче :P. Много се отплеснах в глупости.
    По принцип съм емоционален....даже доста, случвало ми се е да вървя по улицата и да си мисля за нещо и да ми потекат сълзи...не знам как става. Истината е, че за да можеш да си позволиш да си емоционален, първо трябва да си заобиколен от хора със сходни с твоите разбирания.
    Това за напиването и имиджа на "лошо момче" са само пози, правят го хора, които не могат да намерят друг начин да изпъкнат и да бъдат забелязани.
    За грубостта и обръщането на внимание - повечето мъже са груби просто защото не им пука, или защото така им харесва(а сега де?). Аз съм груб, когато някой ми се прави на тарикат, и честно казано мога да унищожа някого само с думи, юмруци не са ми нужни(на млади години получих лоши натъртвания и ако сега ударя някой, мен ще ме боли много повече). И аз нямам много приятели, но съм заобиколен от такива на които мога да разчитам. Те си ме познават достатъчно добре и знаят, че ако нещо не ми харесва, ще го кажа направо без да правя физиономии или да говоря зад гърба на някого. От предходното възниква още един проблем - почти всички са лицемери (без значение от пола), няма какво да се лъжем, така е.
    Да се върна малко по-нагоре - отностно глупостите които правят момчетата - и аз съм ги правил, няма какво да се лъжем. Причините ми са малко по-различни - понякога просто искам да усетя че живея, че не съм се слял с пасмината около мен(един път вървях по парапета на моста във Варна). Проблемът е там, че всеки гледа да се докаже пред някого си. Истината е, че трябва да се доказваме сами пред себе си.

Отностно отворкото AK-47 - келеш, научи се да пишеш на български (отнася се и за всички останали, включително и за тези пишещи на kirilica). Не се пише "ко" а се пише к`во(в слушай че се опитваш да пишеш на жаргон)
    Както казва един мой колега и много добър приятел "Акъла е като мензиса. Ако не ти дойде на време, изобщо не го чакай!"
    Много се увлякох, ако се сетя нещо ще пиша пак.

Guest
    Spored men trqbva da se nameri zlatnata sreda. Edno mom4e ne trqbva da e super jen4o ili pylen prostak. Ne moje mom4etata da pla4at za 6tqlo i ne6tqlo, kakto pyk da se napie6 i da fuka6 s tova e mnogo golqma prostotiq. Ne mu blaziram na mom4eto ot klasa ti, no pyk ne haresvam i da ima tapaci, koito kato se napiqt si mislqt 4e sa super. Trqbva da se dyrjim s momi4etata po-nejno ot kolkoto s nqkoe mom4e. Q probvaite da kajete na edno momi4e "Mara. Ko staa?" ili "666, brat, are na kafe". Ne stava taq rabota.

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    E mislq 4e mom4etata koito razkrivat 4uvstvata si i 4uvstvata im sa spodeleni sa po 6tastlivi ot taka nare4enite "mujkari"
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Темата е стара!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си