.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Guest
    <<MOVIEMAKER>>
    TAZI IFORMACIQ OT KADE Q Z I KOGA E STAALO TOVA KAJI PLS

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Dance_princess
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Eto vi saita www.bigbrother.bg tam gi ima nomerata
    Az li4no smqtam, 4e Naiden postrekava Gro6i i toi da 4upi za6toto po edno vreme Ned vika na Gro "Ti 4upil li si ne6to?" i Gro vze da 4upi Mnogo e tup da se vodi po akula na Ned I dvamata gi iskam VUN i bez tova e mnoo tupo ve4e
    Напълно съм съгласна. В началото Найден ми харесваше, но вече наистина прекалява. Вече не ми е интересен е гаден и гнусен, почна да прави такива глупости, защото се изтърка, наистина изпростява вече. А пък и представете си той да спечели- такива хора ли харесвате, той ли искате да е първият човек спечелил ББ в България
    Вярно, че той прави най-голямото шоу, но какво всъщност е то- да се изпикае в някоя саксия, да надраска целите стени в спалнята...
    Със сигурност без него ще е по-скучно, но вече наистина взе да ми писва.
    Прави сте и 2 Найден наистина прекалява...А до колкото за Грошо само 1 ще ви кажа - По-добре не пийте много, че виждате какво става

ХОРА Я ДА СЕ ЗАМИСЛИМ МАЛКО И ДА ТРЪГНЕМ ПО ЛОГИКАТА... ХАЙДЕ ДА ПРИЕМЕМ ЧЕ СА СЕ НАПИЛИ(ТО ВСЪЩНОСТ ТАКА СИ БЕШЕ) И СЛЕД ТЕЯ ПРОСТОТИИ ВИЕ ИСКАТ ДА ОСТАНАТ? АБЕ КАКВО ШОУ... ТЕ СИГУРНО СА СИ И ТАКИВА ВЪВ ИСТИНСКИЯТ СИ ЖИВОТ Я ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ТАКАВ МЪЖ ВКЪЩИ БЕЗ КАМЕРА ПА ЛИ ЩЕ КАЗВАТЕ ШОУ И ШЕ СЕ КЕФИТЕ???ТЕЯ ДВАМАТА СА МНОГО ПРОСТИ,НЕ ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ НЕ СА,АМА ПОНЕ МАЛКО СЕ СЪОБРАЗЯВАТ ДА НЕ ЧУПЯТ И ПЦУВАТ НАРЕД...Е SORRY АМА НЕ ГИ ИСКАМ В BB НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ,Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ МАЛКО ПОНЕ НЕ САМО ШОУТО Е ВАЖНО(ТО ТОВА СТАНА ПРОСТАШКО ШОУ) ТАКА ЧЕ АЗ САМ ЗА ИЗГОНВАНЕТО И НА ТАПИЯ НАЙДЕН И ГРОША ЗАЕДНО С НЕГО НЕКА СИ ВЪРВИ,ЧЕ АКО ОСТАНЕ БЕЗ НЕД ВЪТРЕ ТОЙ ЩЕ ОТКАЧИ... ТАКА ЧЕ НЕКА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ТЯХ!!!
    Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))

Guest
    awe sas tqh we kvo 6te gledam ina4e bahti sapunkata
    trqq ostanat

Голям фен
    Град
    S o F i A
    eeee te ve4e prekaliha.... oba4e ako si trugne Naiden 6te stane malko tupo....awe ni nam dove4era 6te vidim kakvo 6te stava
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Повече от фен
    Ако си тръгне Найден издивява Гроши
    Ако си тръгне Гроши издивява Найден
    Ако си тръгнат Гроши и Найден издивява Зара

ТАКА че гласувайте на 1746 , че никой да не издивее...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ООООООООООООООООО F*CK!!!!!!!!!!!
    АЗ ТФА ПОВЕЧЕ ИЗОБЩО НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ!!
    ЕБАХТИ ТЪПОТО КАК МОЖАХА ДА ГИ ИЗГОНЯТ!!!!!!!111
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ООООООООООООООООО F*CK!!!!!!!!!!!
    АЗ ТФА ПОВЕЧЕ ИЗОБЩО НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ!!
    ЕБАХТИ ТЪПОТО КАК МОЖАХА ДА ГИ ИЗГОНЯТ!!!!!!!111
    TAPACI,MALOUMNICI,IDIOTIIIIIIIIIIIIIII,6TO GI IZGONIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,BEEEEEEEEEEEE

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    sofia
    Офффф Преди исках да си тръгнат, но сега като ги гледам вън от къщата ми е някак гадно и тъпо. Държат се съвсем нормално и явно съжаляват, че се е получило така. Още повече щом чух какво каза Найден за Зара....
    И аз не знам какво да мисля- да се радвам ли или да се ядосвам. Може би... второто.
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

NAIDENE GRO6I 6TE LIPSVATE NA VSI4KI! V TRAUR SME!

Голям фен
    Град
    v snimka
    haha sweets ..... izgoniha gi i dvamata basi preebavkata ahahahahaha ....... sq shte me izkefi da doidat nqkvi super qki pichove i zara da se naebe i s dvamata puk naiden da sklqpa pred televizora uahahahaha basi brutalnoto shte e ....

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    ББ се лиши от смисъл...

Basi typoto det stana sega! Samo Zdravko sqkash me kefi ot tes, koit ostanaha...Egati...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Trugnaha siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mamka mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Dance_princess
    Офффф Преди исках да си тръгнат, но сега като ги гледам вън от къщата ми е някак гадно и тъпо. Държат се съвсем нормално и явно съжаляват, че се е получило така. Още повече щом чух какво каза Найден за Зара....
    И аз не знам какво да мисля- да се радвам ли или да се ядосвам. Може би... второто.
    Abe ne znam za6to, no i s men e taka Sega kato gi gledah "Na kefe" i Naiden be6e adski tujen i ogor4en ot dumite na Zara zad gurba mu Malko kofti stava taka...Tujno mi e sega za tqh, makar 4e poprekaliha MNOGO, no vse pak Ned mi lipsva sas prostotiite si
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    sofia
    te bqha ebati pi4ovete, sa da vidim kvi 6te doidat na tqhno mqsto , dano da ne sa samo kato ti6ko

Guest
    BAHMU MAIKATA
    B.B. SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sno6ti 4ak se razplakah i super qd me hvana...ko 6a gledame sega?
    -Trimata glupaci i krivoglediq glistoser......
    i pak si mislq 4e be6e naglaseno tva s procentite....
    abe za kuv boikot stava duma?vsi4ki govorqt za takos ne6to v 4ata na CableTel....za kvo stava duma?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    BAHMU MAIKATA
    B.B. SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sno6ti 4ak se razplakah i super qd me hvana...ko 6a gledame sega?
    -Trimata glupaci i krivoglediq glistoser......
    i pak si mislq 4e be6e naglaseno tva s procentite....
    abe za kuv boikot stava duma?vsi4ki govorqt za takos ne6to v 4ata na CableTel....za kvo stava duma?
    tova sum az.zabravih da vlqza i napisah tova kato gost

gost
    Guest
    Abe ne znam za6to, no i s men e taka Sega kato gi gledah "Na kefe" i Naiden be6e adski tujen i ogor4en ot dumite na Zara zad gurba mu Malko kofti stava taka...Tujno mi e sega za tqh, makar 4e poprekaliha MNOGO, no vse pak Ned mi lipsva sas prostotiite si

kakvo e kazala Zara zad gurba na Naiden/?? q kajete molq vi se 4e sum go izpusnala tova qvno!!!

GOLQMA PROSTOTIQ 6TE STANE BEZ TIQ DVAMATA OSOBENO BEZ NAIDEN...NQMAM NAMEERENIE DA GO GLEDAM POVE4E!!!kak 6E GI MAHNAT BE.mn mi e 4udno kak taka sa s1brali tolkova glasa protiv...az edin ne s1m 4ul da gi plue !!!t1piq big brothe!!!
    Ni sa IbaaI s baI_bRaDyR!!!
    6totu da ne vi sedne na licata!

Life is so much simpler when you tell the truth.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си