- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да уголемя пениса си ,предварително благодаря
Аз сам на 14 год и искам да ви попитам дали някои да знае на4ин как преждевремено да увели4а размера на пениса си ???отговорете !!!помогнете мноо важно!
Da prika4i si tejesti i xodi s tqx!!!![]()
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
kaji na nqkoq kaka da ti napravi svirka![]()
Mislq 4e nemoje........spoko 6te porastne sam!!!
ХАхах ами според мен няма как!
Има време да порасне. Няма да се притесняваш.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
taka e ima o6te dosta vremea kolko e moje li da popitam?
Pi4 spoko toi 6a porastne sam.... ama nali znae6 4e i prekaleno golqm ne e na dobre... 1 tek i tolkova... ot li4en ti kazvam 4e ne e dobre da ima6 golqm.
pitai AZIS)
: AMG Corporation
::
Abe do kolko godini ti raste pi6kata do 17 ili 21.
Инжектирай си силикон във вената на кура. Не бе, да не фанеш верно и после да питаш как да си смениш кура... Споко - на курветата( едни по-"специални" момичета) не им пука колко ти е!
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
аз мисля едно нещо че може примерно да ти е малак ма за една година да порастне повече от очакваното.тва е моито мнение.нз може и да греша.и аз искам да сам ся с по голям ма нямако се праи живеии си живота и тва е
![]()
mi po princip ne e vajno kolko ti e golqm a kak go izpolzvash .......... ama vse pak kolko ti e ?
Ебати, как може половината хора дет постнахте тука да сте толкова безчувствени. Ами, ако на вас ви бяха отговорили така. При това човека каза, че е важно. А сега щему отговоря и на него - споко, пич, не се грижи, Джони сам ще се порастне.
The life is made of dreams !
Не е важен размера, важно е дали е достатъчен![]()
ХАхаХАьАьаЬААЬХаЬАХьАхцах ьа тва съм го гледал в някой филмПървоначално написано от Kris
ама и ти му даде един задоволителен отговооооооорПървоначално написано от Gastly
![]()
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
поливай го с топла вода всеки ден по 3 пъти и го мажи с мед![]()
По никакъв начин не можеш да го удължиш "преждевременно". Всичко с времето си...имаш още поне 7 год. има да расте....Пък, ако не порасне, не е свършил света...колко много момичета има, които предпочитат по-скромните размери!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHПървоначално написано от AMG-to
tochno taka pitai go nego ;>>>> toi mislq che sus silikon mu go napulniha ako ne burkam ;>
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
взима6 1 гира вразва6 я за к*ра и я фарля6 през терасата,после 6те трябва да го навива6 на руло в га6тите ма нали това е целта
awe do kolko godini raste huq we 6tot az sam na 15 i mi e 18 ???????????????????
как ше кажеш че съм бил малък ве ?! искаш ли да се самоубия и да видя тогава без мен кво ще правиш?
durpai!
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
масажирай го с точилката за баници на майка си
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
eee ne se pritesniavai ve imash vreme o te purva ima da si rasteeee