.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Sexualni fantazii

Тройката звучи доста примамливо (2момичета и 1момче)...винаги съм искала!
    Друга фантазия..аз и още някое момиче. Но както някой написа(не помня кой) да не е приятелка. Някоя непозната, на купон например...ммм..
    2т. системно, бан по профил и ип.

Повече от фен
    ...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    В даскало, заключени сами.........
    МАЙКОООООООО!!!!!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    Както каза пича харем, обаче да не си избирам ами да се възползвам от всички наведнъж

Мега фен
    Град
    SF
    Секс с готин непознат на някое обществено място - примерно в автобуса. Само 4е винаги ми е било супер интересно в ква поза трябва да сте за да не ви видят.

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели

Re: -

Цитирай Първоначално написано от СребристоСияние
    Kakvo 6te kajete za tova: edna jena, 6tima muje, pustinqta, v nqkoe oazis4e, sus mnogo palmi, mnogo sex, rezultat:zadovolena jena!
    hehehhe
    А какво ще кажеш
    Един мъж
    Една жена
    И двамата знаят какво искат
    И двамата могат да дадат на другия каквото поиска
    В резултат двама задоволени исцяло души
    Да ти преведа (двама влюбени обичат си се хората)
    Означава споделени фантазии - испълването им ии едно наистина невероятно изживяване

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

АТАКАБГ
    Guest
    С 2,3 или повече мацки на едната в дупето,оттам на другата в устата и накрая всичките заедно ми го засмукват

MagnoM
    Guest
    Az obiknoveno si fantaziram za neshta, koito sum pravil i sa mi haresali.Naprimer da chukam priatelkata mi na zadna, na neinata terasa, koiato e na 2 etaj na edna ot glavnite ulitzi v grada. Vednuj samo sme go pravili i beshe mnogo iako

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nalaa
    Хмм.. ми много са) Мислила сам си за тройки, пък и идеята да го направя във влак и/или самолет също ми харесва .. също с белезници може да е яко
    яко е ама не с белезници а с въжета. болката е по-голяма и доставя по-голямо удоволствие
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Град
    София
    иначе аз принципно си падам малко садо мазо. но страшно много обичам да правя секс с момичета, че и да си фантазирам за това. много е здраво аз да съм отгоре, а той да ми е хванал врата с един колан и докато го правим да ме контролира изцяло, кога да дишам и кога не. а пък още по хубаво е когато аз го овладея имам чувството че съм опитомила звяра. е такива работи обичам да правя и да си фантазирам за тях
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми де да знам, аз не фантазирам за някакви тройки и т.н. Фантазирам си за моя приятел... Например той да ми го вкарва вагинално и същевременно да ми вкарва вибратор анално. Да ми вкарва вибратор, докато ми прави френска. Да ми свърши във вагината и след това да ми прави френска, докато изтича от мене. Много ми допада идеята, ама той няма да се навие. И другата, дето посмъртно не би се навил - да му вкарвам вибратор анално, докато го правим. Адски ме възбужда тая идея.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    perverzen sex s nepoznat,koito mi e grabnal pogleda oshte shtom sam go vidqla
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    ММММ ДА СЕ ИЗЧУКАМЕ С ГАДЖЕТО В ТОАЛЕТНИТЕ В ДАСКАЛО.....

Гери
    Guest
    аз си фантазирам как се прибирам от някъде няма кой да ме вземе освен приятелят ми. идва у нас, а наще ги няма, да преспи. аз заспивам преждевременно и приятелят ми оправя масата. през това време аз се събуждам, слагам си някакво секси бельо и отивам при него и започвам да го възбуждам. накрая правим див секс на масата и наще си идват точно когато сме свършили с акта. Една приятелка имала такъв сън и аз си го представих и много ми хареса. Представям си го почти всяка седмица.
    Също така си падам по садо мазо неща и фантазии

Голям фен
    Град
    Sofia
    С непознат във влак или в някъв склад например.. и нищо да не си говорим.. направо..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Еми де да знам, аз не фантазирам за някакви тройки и т.н. Фантазирам си за моя приятел... Например той да ми го вкарва вагинално и същевременно да ми вкарва вибратор анално. Да ми вкарва вибратор, докато ми прави френска. Да ми свърши във вагината и след това да ми прави френска, докато изтича от мене. Много ми допада идеята, ама той няма да се навие. И другата, дето посмъртно не би се навил - да му вкарвам вибратор анално, докато го правим. Адски ме възбужда тая идея.
    айййййй момиче ти си извратена... КЕФИШ МЕ!!!!!!
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си