- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sexualni fantazii
Тройката звучи доста примамливо (2момичета и 1момче)...винаги съм искала!
Друга фантазия..аз и още някое момиче. Но както някой написа(не помня кой) да не е приятелка. Някоя непозната, на купон например...ммм..
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
...
В даскало, заключени сами.........
МАЙКОООООООО!!!!!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Както каза пича харем, обаче да не си избирам ами да се възползвам от всички наведнъж
Секс с готин непознат на някое обществено място - примерно в автобуса. Само 4е винаги ми е било супер интересно в ква поза трябва да сте за да не ви видят.![]()
![]()
Робинята на Quench
А какво ще кажешПървоначално написано от СребристоСияние
Един мъж
Една жена
И двамата знаят какво искат
И двамата могат да дадат на другия каквото поиска
В резултат двама задоволени исцяло души
Да ти преведа (двама влюбени обичат си се хората)
Означава споделени фантазии - испълването им ии едно наистина невероятно изживяване![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
С 2,3 или повече мацкина едната в дупето,оттам на другата в устата и накрая всичките заедно ми го засмукват
![]()
Az obiknoveno si fantaziram za neshta, koito sum pravil i sa mi haresali.Naprimer da chukam priatelkata mi na zadna, na neinata terasa, koiato e na 2 etaj na edna ot glavnite ulitzi v grada. Vednuj samo sme go pravili i beshe mnogo iako![]()
яко е ама не с белезници а с въжета. болката е по-голяма и доставя по-голямо удоволствиеПървоначално написано от Nalaa
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
иначе аз принципно си падам малко садо мазо. но страшно много обичам да правя секс с момичета, че и да си фантазирам за това. много е здраво аз да съм отгоре, а той да ми е хванал врата с един колан и докато го правим да ме контролира изцяло, кога да дишам и кога не. а пък още по хубаво е когато аз го овладея имам чувството че съм опитомила звяра. е такива работи обичам да правя и да си фантазирам за тях![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Еми де да знам, аз не фантазирам за някакви тройки и т.н. Фантазирам си за моя приятел... Например той да ми го вкарва вагинално и същевременно да ми вкарва вибратор анално. Да ми вкарва вибратор, докато ми прави френска. Да ми свърши във вагината и след това да ми прави френска, докато изтича от мене. Много ми допада идеята, ама той няма да се навие. И другата, дето посмъртно не би се навил - да му вкарвам вибратор анално, докато го правим. Адски ме възбужда тая идея.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
perverzen sex s nepoznat,koito mi e grabnal pogleda oshte shtom sam go vidqla![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ММММ ДА СЕ ИЗЧУКАМЕ С ГАДЖЕТО В ТОАЛЕТНИТЕ В ДАСКАЛО.....![]()
аз си фантазирам как се прибирам от някъде няма кой да ме вземе освен приятелят ми. идва у нас, а наще ги няма, да преспи. аз заспивам преждевременно и приятелят ми оправя масата. през това време аз се събуждам, слагам си някакво секси бельо и отивам при него и започвам да го възбуждам. накрая правим див секс на масата и наще си идват точно когато сме свършили с акта. Една приятелка имала такъв сън и аз си го представих и много ми хареса. Представям си го почти всяка седмица.
Също така си падам по садо мазо неща и фантазии
С непознат във влак или в някъв склад например.. и нищо да не си говорим.. направо..![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
айййййй момиче ти си извратена... КЕФИШ МЕ!!!!!!Първоначално написано от Chiana
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.