Warning: mysql_connect(): User teenprob has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/teenprob/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/teenprob/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/teenprob/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Вижте какво ми се получава като натисна някъде в сайта-няма значение къде.......
Защо става така?![]()
![]()
![]()
da i men tova stra6no mnogo me drazni/pak ne6to sas sarvara sigurnoПървоначално написано от P1ra71nQ
![]()
и аз ви моля ужасно е.........Първоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
![]()
Ave da go iba i v saita ve i na men mi se poqvqva redovno s o6te dryga syma problemi. Nito kat vlqza sam s registrasiqta si i trqaa seki pat da vlizam da q pyskam a daje i kato sam s neq ponqkoga mi pyska nqkoi moi mnenie kato gost. Ai zemeto opraite povredite ako sa ot vas 4e tai e mnoo 6ibano....![]()
ee..normalno e...site-ut e mnogo poseshtavan i mn chesto stava prenatovarvane i mislq che ne moje nishto da se napravi osven da se izchaka..po strashno e kato ne vi go otvarq izobshto..
![]()
vsi6tnost predi malko daje si pi6e6e 4e v foruma ima max. broi user-i i za tfa..![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
tova se poluchava, kogato v foruma ima prekaleno mnogo potrebiteli. molia da ni izvinite za tova neudobstvo, no pone zasega niama kak da se spravim s nego. kogato vi dade tazi greshka, prosto davaite Refresh na stranicata dokato ne iz4ezne
taq tema ne e pyrvata takava
ceco be6e kazal 4e refresh opravq ne6tata
ne e tolkova fatalno bie6 edin dva refresh-a i ne6tata se opravqt
za6to povdigate vtora podobna tema?
Give me your best shot motherfucker!
taka li?Първоначално написано от Murderdoll
stranno
ami ne znam togava
Give me your best shot motherfucker!
Mn pat mi e izlizalo - i na men s refresh ne stava....nz
Първоначално написано от Murderdoll
kak taka
ponqkoga oba4e naistina ne stava.no pove4eto puti se polu4ava
nadqvam se skoro da se opravi
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
хайде да пуснем още няколко такива теми, и да не четем форума, ок?
Животът е прекрасен