.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

fredi
    Guest

6a ta spasq pipirudo !

Mii mili4ko ko da ti kaja :P
    Mnoo si te obi4am taka 4e idvai vka6ti i 6te izmislim kak da q opravim taq kranta mama ti
    nzli znae6 kade e ka6ti #sentello :P
    Are 4akam te vseki den ot 20 do 22:30 hihi

Град
    гр. София, жк. Западен Парк
    А аз си мислех, че мойта майка е луда

Значи, при мене ситуацията е почти същата, просто майка ми (още) не е стигнала до тази степен на лудост
    Веднага ще ти дам пример - Аз обичам да се разхождам навън по фанелка и отгоре яке, но според нея навън е много студено и трябва да си навлека пуловер. Аз естествено й заявих, че няма да го облека, след което тя ми се развика, заплаши, че ще ме изгони от вкъщи, започна да ме "удря" с пуловера и т.н., докато накрая не се съгласих да го облека и всичко затихна.
    Не е кой знае какъв проблем, ама все е нещо.
    Според мен не е нормално да вдига скандали и да избухва за такива дреболии. Имам чувството, че го прави по простата причина, че това е единственият начин да ме контролира - чрез викове и крясъци (което е самата истина, защото на мен докато не ми се развикат, не си помръдвам и малкия пръст да си свърша работата ).
    Трябва да й обясниш, че тия неща, които се опитва да ти втълпява, са пълна лудост и че си е наумила небивалици. Ако не помогне, просто не говори с нея и не я забелязвай. Прави се на турист вкъщи. Накрая тя ще те попита, защо го правиш и в този момент ти се отваря златна възможност да й кажеш, какво мислиш за нея
    No pain, no gain. - Scorpions

vsi4ko pro4etoh mnogo vnimatelno mili4ka ako iska6 pogovori s ba6ta si ne znam kak da ti pomogna oba4e se opitai da q razubedi6 4e nikoi ne q sledi ili q zavedi pri psiholog

Град
    U doma;)
    Mi trqq i pomo6t ot lekar mislq az
    Ot tva koeto pro4etoh...ostanah
    dosta u4udena

Guest
    moite roditeli sa super to4ni hora sprqmo mene...
    nz tva se dalji moje bi 6tot o6te ot malak sam si nepukist i ne im davam da mi se ka4at na glavata pak i az ne pravq taka 4e da gi draznq i tnt. po celi no6ti ne se pribiram... pu6a piq(na 14god. sam) ama nikvi problemi ne mi pravqt... palna svoboda na deistvie... li4no mnogo si uvajavam i obi4am roditelite.

Kak ste izrovili tova?Vijdali li ste datata ot posta?
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Фен
    Град
    lulin

Re: Майка ми е луда и властна, какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от n55501204
    Хора, трябва ми съвет. Майка ми не е добре с психиката, а също така е и егоистична манипулативна кучка. За да не си помислите, че говоря празни приказки ето доказателства:
    Преди 6 месеца майка ми започна да се занимава с разни форуми за хороскопи от дир.бг Докато пишеше във форумите, не ставаше от компа и аз не можех за повече от 5 секунди да се добера до него. Постепенно тя напсувала нещо пишещите във форума и тъй като компютъра ми нямаше никаква защита или файъруол, а тя яко е псувала, някой взел че ни хакнал компютъра и поставил нашите файлове на обсъждане във форума. Оттогава майка ми е развила мания за хакери - въобразява си, че я преследват във всеки един момент, наблъска компютъра с 20 защити, така че да върви 40 пъти по-бавно и ми забраняваше даже да го пускам, че да не би хакерите да влязат, щото даже и да го пусна, те разбират всичко и ме гледат какво правя и кой съм и т.н. Тя разбира се си влизаше по всяко време да ги псува и да гледа какво обсъждат. След това започнало да й се струва, че Слави Трифонов й краде информация от компютъра и я говори в шоуто, тъй като си няма материал. Всичко ставало метафорично разбира се. Пример: Слави разказал някакъв тъп виц - един шофьор на ЖЪЛТ МОСКВИЧ карал пиян и се блъснал в някакъв НЕОНОВ стълб, който паднал и се разсипал на земята. Дошъл полицай и попитал какво става, а жената на шофьора се показала и казала "Оставете го на мира, господин полицай, не виждате ли, че е пиян" Когато й казах да ми даде доказателство, че от нашия комп си правят вицовете и шоуто, тя ми даде точно този пример. И всъщност ето какво било - Москвича е символ за нашия компютър, тъй като не бил много хубав, затова е москвич, а не мерцедес примерно (всъщност компа нямаше и половин година по това време и си беше с мн добри показатели, но нали трябва да се връзва метафорично). Това че москвича е ЖЪЛТ е явно пренасочване към майка ми, която писала с ник китайката, тоест някаква от жълтата раса. Неоновия стълб символизира някакъв модератор на форума НЕОН, който се опитал да помогне на майка ми като й казал да не пише повече, щото иначе и него ще прецака, но тя продължила и така го прецакала, тоест стълба паднал и се разсипал на земята. А жената на шофьора е алегория за цялото семейство - тъй като всички казваме на майка ми, че е луда, но тя не вярва (по това време 100% нямаше как да знае това нито един хакер, но не се ли връзва перфектно към вица все пак?!). Преди два месеца аз не издържах и вдигнах скандал на майка ми, заплаших я че се изнасям, тя се замисли и ме остави за 1 вечер на мира, но после пак същото. Преди 2-3 седмици ми преряза кабела на интернета и сега няма да имаме нет, докато не ни забравят хакерите...
    Разбира се с това не се свърши. Сега си мисли, че я следят от жиците, които са опънали, защото някаква луда бабичка от улицата проповядвала тая идея и майка ми веднага се вързала. Същата вечер имаше скандал да намалим броя на жиците вкъщи.
    Вчера баща ми имаше рожден ден и ако случайно някоя жена му честитеше, тя му вдигаше скандал, че много добре знае, че той й изневерява (което е невъзможно разбира се, просто познавам баща си и той не е такъв човек, да не говорим, че още я обича. Поради тази причина, той ни ми е от никаква помощ, винаги е на нейна страна). После го накара да си изключи джиесема, опита се и мене така, защото в нейната къща(не нашата) с включени такива гадориики Не Се Влиза. А аз попринцип не мога да говоря от домашния телефон, защото е в нейната стая и подслушва, след това ме подлага на половинчасов разпит кой е бил, защо е звънял, какво е искал, подробности, аз какво ще правя по въпроса и така нататъка.
    В момента майка ми е безработна и е по цял ден вкъщи да ми виси на главата. Не минава и ден без да се опита с някоя своя нова лудост и забрана да ме ядоса - на нея никога не й е пукало за чувствата ми, имам чувството, че тя ме е родила, за да ме използва. Та дайте ми съвет какво да правя. Иска ми се да избягам, но няма къде. Мога да се крия у приятели, но дали после няма да стане по-зле?
    Благодаря за търпението, че четохте дотук

купи си кирка

Фен
    Град
    софия
    леле....ужас маийкати наистина е психясала Просто измисли нещо и говори с нея
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Повече от фен
    и мойта майка е властна и луда ама аз съм същата.тя манипулира цялото семейство,понякога е егоистична и мнгоо често истерична.ама аз не и се давам.и въпреки тва е супер точна и аз си я обичам.според мен трябва да счупиш компютъра щото майка ти се е вманиечила

n5
    Guest
    Благодаря на всички за подкрепата, особено на Фреди, хохохо!
    Бтв - за последен път, момче съм.

Как се развиха нещата - майка ми започна да пие хапчета и да осъзнава на какво заприлича последните 2 години. Въпреки че продължава да мисли, че я следят и подслушват и да не е адекватна доста често, все пак малко по малко почна да се взима в ръце. Вече ходи да помага в офиса на баща ми, но още си е безработна. Продължава да си е същата командаджийка и егоистка, но наскоро не сме имали сериозни сблъсъци благодарение на тактиката "Да, мамо, точно така ще направя" и после не го правя или "Е да, ама вече всичко е уредено и обещах на 100 човека, тъй че няма как". Гадно си е, когато ме заразпитва "Къде излизаш, с кого излизаш, защо, как, докога, къде кога ще ходите, как така не знаеш" и т.н. Затова и след училище си ходя където искам и като се върна към 10 и й кажа че съм останал да играя волейбол нямам проблеми.
    Сега идва другият проблем - баба ми вече ни готви бъдещето. Строи сграда в Павлово (някакъв квартал на майната си след Овча Купел) и там аз ще живея в стайчка, предвидена за офис на партера, а майка ми и баща ми в апартамент над моя. Тук вече правих луди скандали първо, защото те искат да ме залъжат, уж ще живея самостоятелно, а всъщност те ще ме гледат от горния етаж и ще трябва при тях да ям и да се пера, защото в стайчката няма място за нищо, второ, че е на майната си и пътят до университета ми ще е около 40 мин пеша и 25-30 мин с трамвай. Въпреки всички възражения и скандали, те ми настояват, че този вариант е перфектен за всички и те са си мечтали за такова нещо на моите години. Остава ми само да си намеря работа веднага щом завърша даскало тази година и вляза някъде, а като вляза в уни, да си намеря накой селянин за съквартирант и заедно да наемем нещо, докато се вразумят нашите или умре някой, завещавайки ми апартамент...

Супер фен
    Наистина не ти завиждам,как си изтърпял до сега?!Ужас!Извинявам се,че ще го кажа,но майка ти е луда!Болна е!И й трябва задължително психолог,но щом не можете да си го позволите,а и баща ти не иска да ти помогне,мисля че ще е най-добре да се изнесеш от вас,може тогава да се осъзнае поне един от двамата ти родители!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    сладурко, доста шибана, но интересна история. ми... пробвай да говориш с баща си на тази тема. все пак може нещо да помогне. относно бягството... след като майка ти се е трогнала и е спряла, макар и за една вечер, след сканадал, ако избягаш може и да промениш нещо. но нали знаеш всяко чудо за три дена. пък и не е сто процента сигурно, така че, по-добре не рискувай.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Малееее това е ужасно побъркано

Повече от фен

za ludata mi lelq

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.