Хора, трябва ми съвет. Майка ми не е добре с психиката, а също така е и егоистична манипулативна кучка. За да не си помислите, че говоря празни приказки ето доказателства:
Преди 6 месеца майка ми започна да се занимава с разни форуми за хороскопи от дир.бг Докато пишеше във форумите, не ставаше от компа и аз не можех за повече от 5 секунди да се добера до него. Постепенно тя напсувала нещо пишещите във форума и тъй като компютъра ми нямаше никаква защита или файъруол, а тя яко е псувала, някой взел че ни хакнал компютъра и поставил нашите файлове на обсъждане във форума. Оттогава майка ми е развила мания за хакери - въобразява си, че я преследват във всеки един момент, наблъска компютъра с 20 защити, така че да върви 40 пъти по-бавно и ми забраняваше даже да го пускам, че да не би хакерите да влязат, щото даже и да го пусна, те разбират всичко и ме гледат какво правя и кой съм и т.н. Тя разбира се си влизаше по всяко време да ги псува и да гледа какво обсъждат. След това започнало да й се струва, че Слави Трифонов й краде информация от компютъра и я говори в шоуто, тъй като си няма материал. Всичко ставало метафорично разбира се. Пример: Слави разказал някакъв тъп виц - един шофьор на ЖЪЛТ МОСКВИЧ карал пиян и се блъснал в някакъв НЕОНОВ стълб, който паднал и се разсипал на земята. Дошъл полицай и попитал какво става, а жената на шофьора се показала и казала "Оставете го на мира, господин полицай, не виждате ли, че е пиян" Когато й казах да ми даде доказателство, че от нашия комп си правят вицовете и шоуто, тя ми даде точно този пример. И всъщност ето какво било - Москвича е символ за нашия компютър, тъй като не бил много хубав, затова е москвич, а не мерцедес примерно (всъщност компа нямаше и половин година по това време и си беше с мн добри показатели, но нали трябва да се връзва метафорично). Това че москвича е ЖЪЛТ е явно пренасочване към майка ми, която писала с ник китайката, тоест някаква от жълтата раса. Неоновия стълб символизира някакъв модератор на форума НЕОН, който се опитал да помогне на майка ми като й казал да не пише повече, щото иначе и него ще прецака, но тя продължила и така го прецакала, тоест стълба паднал и се разсипал на земята. А жената на шофьора е алегория за цялото семейство - тъй като всички казваме на майка ми, че е луда, но тя не вярва (по това време 100% нямаше как да знае това нито един хакер, но не се ли връзва перфектно към вица все пак?!). Преди два месеца аз не издържах и вдигнах скандал на майка ми, заплаших я че се изнасям, тя се замисли и ме остави за 1 вечер на мира, но после пак същото. Преди 2-3 седмици ми преряза кабела на интернета и сега няма да имаме нет, докато не ни забравят хакерите...
Разбира се с това не се свърши. Сега си мисли, че я следят от жиците, които са опънали, защото някаква луда бабичка от улицата проповядвала тая идея и майка ми веднага се вързала. Същата вечер имаше скандал да намалим броя на жиците вкъщи.
Вчера баща ми имаше рожден ден и ако случайно някоя жена му честитеше, тя му вдигаше скандал, че много добре знае, че той й изневерява (което е невъзможно разбира се, просто познавам баща си и той не е такъв човек, да не говорим, че още я обича. Поради тази причина, той ни ми е от никаква помощ, винаги е на нейна страна). После го накара да си изключи джиесема, опита се и мене така, защото в нейната къща(не нашата) с включени такива гадориики Не Се Влиза. А аз попринцип не мога да говоря от домашния телефон, защото е в нейната стая и подслушва, след това ме подлага на половинчасов разпит кой е бил, защо е звънял, какво е искал, подробности, аз какво ще правя по въпроса и така нататъка.
В момента майка ми е безработна и е по цял ден вкъщи да ми виси на главата. Не минава и ден без да се опита с някоя своя нова лудост и забрана да ме ядоса - на нея никога не й е пукало за чувствата ми, имам чувството, че тя ме е родила, за да ме използва. Та дайте ми съвет какво да правя. Иска ми се да избягам, но няма къде. Мога да се крия у приятели, но дали после няма да стане по-зле?
Благодаря за търпението, че четохте дотук