.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 140
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Kakви родители ще бъдете?

Прочетох някои темички във форумa ,оплюващи родителското тяло, и се замислих . С една приятелка си говорихме какви майки бихме били и стигнахме до някои изводи, които не ни харесаха. Аз например ще бъда майка- тиранин , със склонност да крещи на децата си... И която ще я мързи да готви и пере и само ще купува полуфабрикати.. . И децата ми ще са хулиганчета ...
    А шък приятелката ми така би разглезила децата си, че биха и се качили на главата от ранна възраст... :P

Неприятно... А вие какви родители бихте били? Изобщо можете ли да си го представите- да имаш деца и да трябва да се грижиш за тях и да ги възпитаваш... Трудно изглежда... Как мислите?
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Shte gi obicham poveche ot sebe si predpolagam.....sigurno i az shte glezq.....shte gi ucha kak da psuvat na razlichnite ezici - kat men :P

Добър и отговорен родител, такъв като моите родители. Моето дете ще бъде щастливо дете.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az bih bila PO4TI su6tata maika kato moqta , razlikata 6te e v tova 4e moqta maika sa prai na interesna pred men i samo me drazni a az nqma da praq taka s moite deca

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хахаха мойто дете ще е лудо метълче непукистче..
    може и пънкарче ама да е момиче...
    ква майка ще бъда...ще се постарая да не налагам някфи
    такива мноу гадни ограничения на детето ми...абе ше
    се опитам да съм добра майка ама незнам докога ще ми
    издържат нервите :P :P :P
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Iskam da sum kato maika mi-super gotina,v sushtoto vreme otgovorna i nai-ve4e razbirashta deteto si!I mnogo se nadqvam 4e shte stana takava

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Аз на мойте деца (ако имам такива), ще им разрешавам да правят каквото поискат...само да станат на 13 и всичко ще им е позволено - да пият, да пушат, да излизат до късно, да спят в приятели, да правят секс (само с презерватив!) и...абе въобще всичко, което поискат БЕЗ НАРКОТИЦИ! Само това ще им е забранено.
    Е, и сега кажете, че няма да са щастливи. :P Не искам да съм като майка ми...тя е твърде ограничена, за да разбере някой неща - само веднъж сме на 13,14,15,16,17,18, така че тези години трябва да се изживеят на МАХ и както ни харесва, нали?

Супер фен
    Град
    София
    Ами аз ще се постарая нито да ги разглезвам, нито да бъда прекалено строга...искам да бъда като мойте родители с две разлики -няма да истерясвам като майка ми и определено няма да съм толкова сериозна в къщи, то направо дразни да не може да се пошегуваш поне малко...и към това прибавям,че просто ще бъда една модерна майка и ще се интересувам от новостите, с който мойте деца ще се занимават...просто ще бъда в крак с времето!!!

аз ще бъда едновременно добър и строг баща....изобщо децата ми ще извадят късмет с мен,щото освен баща ще съм им приятел.И ще ги науча на всичко,което знам за живота....и за ценностите на хората...и ще ги възпитам да станат качествени и стойностни хора...ееех мечти....на първо време обаче трябва да си уредя живота и да се оженя...

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    moje bi 6te bada dobra maika, nqma da pravq gre6kite na moqta, 6te sam otgovorna, mnogo hora sa se pitali "Ti 6te dava6 li na decata si da pu6at i piqt" Az bih pozvolila na decatami da opitat ot vsi4ko i te sami 6te razbret koe e pravilno i ne, za6toto zabranata porajda po golqm interes i izku6enie.

mi predpolagam 6te buda izkopirala malko ili mnogo povedenieto na moite roditeli ,no puk 6te se staraq i az da ne dopuskam gre6kite na maika si ...naprimer 6te se opitvam da ne kre6tq tolkova i da razre6avam problemite po drug na4in .v su6toto vreme nqma da pozvolq decata mi da stanat nqkakvi razglezeni ligliovci
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами ще им дам това, което не съм имала никога ... :P И освен родител ще съм им и френдка

Аз ще бъда нещо като моята майка....хем добра и от време на време лоша за да има ред. Ще разрешавам да правят каквото си поискат но няма да ги глезя в никакъв случай. Ще ги науча че трябва да слушат мама и тати....ще позволя да правят това, което аз съм искала и не са ми разрешавали....ще ги карам да учат ....ще се опитам да бъда приятелка с тях....искам да споделят с мен...ще им готвя квото искат...
    като си родя няма да давам на родителите ми да ги гледат! защото майка ми ми каза че ще ги глези много.... и като свикнат с глезотиите няма оправия
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз мисля, че всички ще възпитаваме децата си така, както нашите родители са възпитавали нас( е не всички де), ама честно казано не ми се иска да бъда като нашите. Знам, че са ме направили доколкото може човек, и аз искам моите деца да станат хора, ама не по начина по който го направиха родителите ми. Може би по отношение на училището ще съм като тях, защото наистина за един млад човек най-важно трябва да е училището, нито работа, нито домакинство, нито нещо кой знае колко тежко, най-важно си е училището. А , ако детето ми ходи на училище, то значи, че и нататък ще се оправи в живота. Успея ли да го накарам да заобича до някаква степен училището, значи ще съм истинска майка. А ако става въпрос за по-ранните години от детството му....е тогава май ми е позволено да го глезя Ами май само за това се сещам, просто ще му давам цялата любов, от която се нуждае, и разбира се ще се стремя да бъдем нещо като приятели, ще уча детето си да споделя с мен!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен
    хах много съм мислила над това ! Сега се казвам няма да съм строга, лоша ама има да имам се карам на милите ми дечица
    Веднъж ме оставиха да гледам братовчедчето си пък то беше само на 3 и го разхождам в парка и то както върви и хваща нещо и то какво Joint и аз почвам да му обяснявам ! Това не е много хуабво нещо бля бля...Това е joint :P Не, че ме разбра кво е ама аз му обясних и си мисля, че ще бъда малко или много даже ми се струва много грижовна майка !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Мисля, че ще е доста логично като за 17 годишно момче да кажа:
    Не искам деца

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Hmm...kato se ima predwid 4e ne obi4am malki deca...Ne znam kak 6te se razbereme...
    ama kato na4alo 6te go nau4a da spodelq s men...6toto sega mnoo pyti mi se iska da spodelqm s na6te no prosto ne moga...
    Ne e wajno mom4e ili momi4e...i 2ta slu4aq 6te izrasne s hip-hop kulturata...ako e mom4e oba4e 6te se izkefq powe4e...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Мисля, че ще е доста логично като за 17 годишно момче да кажа:
    Не искам деца
    Недей така бе душата... Не става въпрос да ти се изтърси някой пискун на тази възраст... Говорим за по- нататък...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ehh hora ne badete tolkova sigurni kakvi roditeli 6te ste... taka sa si i mislili na6ite predi kato sa bili na na6ite godini ama kato vidi6 4e vremenata se promenqt...taka 4e ni6to ne se znae a i vie samite o6te po kolko mnogo pati 6te se promenite.. samo da se nadqvame 4e 6te gi nau4im na dobro pa za ostanalot ni6to ne se znae
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Недей така бе душата... Не става въпрос да ти се изтърси някой пискун на тази възраст... Говорим за по- нататък...

Защо си мислиш, че от момчетата стават добри родители Не е ли майката водеща в живота на всички ни А и пак от лична гледна точка. Мразя пискливите, сополиви, крещаши, пълзящи, малки гадинки. Ако е на 12 примерно. Ок мога да направя нещо. Ноооо да сменям памперси и да го водя на детска градина. Неееееее...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    хахаха мойто дете ще е лудо метълче непукистче..
    може и пънкарче ама да е момиче...
    ква майка ще бъда...ще се постарая да не налагам някфи
    такива мноу гадни ограничения на детето ми...абе ше
    се опитам да съм добра майка ама незнам докога ще ми
    издържат нервите :P :P :P
    A ako se rodi mom4e
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Защо си мислиш, че от момчетата стават добри родители Не е ли майката водеща в живота на всички ни А и пак от лична гледна точка. Мразя пискливите, сополиви, крещаши, пълзящи, малки гадинки. Ако е на 12 примерно. Ок мога да направя нещо. Ноооо да сменям памперси и да го водя на детска градина. Неееееее...
    6to be ima ne6to sladko c cqlata rabota......s nqkfo 4avence na 3 godinki za ra4i4ka i da go vodi6 na detska gradina:P i to da ti hlen4i 4e iska da mu kupi6 robokop za 30 kinta
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Ave az smqtam shte shte sym dobry bashta ma se pak nz tochno kak shte reagiram na opredeleni neshta i za tova bih predpochel da imam momcheta zashtot az sym minal na 100% po tehnite stypki pyk ako imam momche ne bih se pravil na bashtata koito razbira i ot momicheshkite raboti i za tova bih gi ostavil tezi problemi na jena si pak az shte pomagan s kakvoto moga

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anonimno
    Ave az smqtam shte shte sym dobry bashta ma se pak nz tochno kak shte reagiram na opredeleni neshta i za tova bih predpochel da imam momcheta zashtot az sym minal na 100% po tehnite stypki pyk ako imam momche ne bih se pravil na bashtata koito razbira i ot momicheshkite raboti i za tova bih gi ostavil tezi problemi na jena si pak az shte pomagan s kakvoto moga
    Az pak iskam momi4eta xaxaxa nqkfo qko 6te e da im 6a6kam gadjetata kato po porasnat i vaob6te s protivopolojniq pol se razbiram po dobre :P

Град
    София
    Tfa gore sam az

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си