- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za novite BigBrother-ki
 Отговор в тема
 Отговор в тема

k'vo she kajete za novite uchastnichki v BigBrother ve ?

mi nz taq veneta ne6to mn visoko samo4uvstvie ima a za zaineb nz nne6to ne me kefat
mai sa leko smotani
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody

mi mene ne me kefqt

ami turkinqta me kefii oba4e mi se struva malko tupi4ka...nz -6te vidim!
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

tova show neshto mnogo zatupq...ve4e spqt po cql den i absolutno nishto drugo ne pravqt...po Cabeltel davat samo kak se 4udqt kude da legnat i kak igraqt na tabla...a za Nova Tv ve4e edvam subirat material...izobshto ne znam zashto gi vkaraha tiq dve macki...Groshi i Naiden pone praviha nqkakvi gluposti i beshe zabavno...vinagi imashe kakvo da se gleda...suglasna sum s tova...Na men Veneta mi prili4a malko na Aneliq...

Murderdoll ti tochno mlukni i da ne si posmqla da si si otvorila oshte vednuj smrudlivata usta!!! POZOIRCHE TUPO PROTIVNO !!!
ami moeto mnenie e 4e i dvete shte bydat nominirani drugata sedmica ili ako ne i dvete to Veneta 100% shtoto tq verno e syshtata kato Aneliq i makar da se opitva da se podmazva nalqvo nadqsno si e syshtata no pone kaza na Zara 4e e bobyra pyk taq drugata ako se dyrpa i ne puska i neq she nominirat
P.S.> taq sedmica izhvyr4a ili Mel ili Alidjan az zalagam na Alidjan
Левски шампион але але!
Na men Veneta mi prili4a na Leona :P

ne me kefqt...
Veneta super mn mqza na Anelia,a taq turkinqta Zeineb li kva be6e
tq puk mn mi prili4a na Silvia-Aleksandra i izob6to abe q Mel da se razkara 6toto mn lizbii6tini stanaha ama puk mi e mn jal za starite u4astnici,4e namalqvat
uf i izob6to B.B. za kvo gi izgoni Ned i Gro-mn qsno 4e be6e naglaseno i dobre we sega kato zagubiha 60%ot zritelite si az ko da napraq

Ама хич не ме кефяят

In such ugly times, the only true protest is beauty!
i 6to puk da mlukne.vseki si ima mnenie.puk i ako posmee kvo?!6e q nabie6 li?ta po temata-izob6to ne me kefat.ned i gro si bqha nai dobre.I TEMITE NAISTINA VZEHA DA STAVAT MNOGOПървоначално написано от gost
Любовта е най-висшата степен на омразата

saglasna sam s tebПървоначално написано от amy lee
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Zaineb - stoika nomer 2, Veneta - Aneliq nomer 2!!!!!!! i dvete sa ujasni ligli!!!! predpo4itam si istinskata stoika

NAPALNO SAM SAGLASNA!Първоначално написано от Murderdoll
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Teq deto ostanaha v kushtata, sa vazmojno nai golemite selqni i prostaci...
Mnogo skuchno stana show-to veche..sux
Don't worry, be happy