- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как момче да си поиска секс от момиче?
Ta vidqh f edna druga temichka che bilo mnogo vajno momchetata da znaqt kak da si poiskat seks za da im go dadat momichetata. E momicheta kajete vie kuf e nachina da si go poiskame ? Ima li tochno opreddelini pravila i ako ima-Kakvi sa te ?Ochakvam Otgovori po temata a ne nqkkavi glupavi otgovori.I nqkoe momche(gokqm eback) moje puk da kaje toy kak si iska.
индивидуално е, има различни по стил характер момичета и подхода трябва да е подходящ, нма унивесален такъв
em zavisi dali 6te popadne6 na ebliva putana ili na nqkoq umrqla katerica deto za neq ibaneto e mrasno ne6to AGYHAHGYH![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
Най-често когато момичето и момчето се обичат и ходят достичка време, няма проблем направо да й кажеш - айде да правиме секс.
Но когато почти непознаваш едно момиче е трудно да ти пусне, освен ако тя не те харесва и някои я е излъгал, че ако ти пусне, ти ще я харесаш.
А иначе има и друг вариант
Отиваш на купон, напиваш някоя девойка и ако е перверзна и готова, тя сама ще ти скочи - това е най - честото.
Но не е хубаво да напиеш едно момиче и да правиш секс с нея, няма тръпка и чувства.
Опааа щях да забравяима последен вариант
отиваш на околовръстното при някоя кака, руса, черна, всякакви ги има.. там можеш и да мълчиш и нищо да не правиш, секса ти е уреден.
Обаче, ех това обаче... трябва да има пари за последното![]()
![]()
Лек ден!
С думи, деца. Единственият начин да си поискаш секс е като кажеш, че го искаш. Намеци, погледи, докосвания... не действат, освен ако момичето не е изключително разгонено и не подбира особено. Не мога да си обясня защо като опре работата до секса и момчетата се правят на девственици. Толкова ли ви е срам да отидете при момичето и да си кажете направо: "Желая те, искам да правим секс!" Ако тя го иска също, няма да откаже. А ако не го иска... както и да й намеквате, няма да ви огрее.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
]]Първоначално написано от LadyDi
tc tc e ot takiva prevzeti i nadmenni otgovori puk nay se draznq. ne sum kazal konkretno che as neznam kak da si poiskam ili koyto i da bilo.temata e pusnah shtoto f edna druga tema sichki momicheta napisaha che nie(momchetata) neznaem kak da si go poiskame. ae kajete ni kak da sa si poiskame i kak da vi nakarame za ni poiskate!
С удоволствие бих поспорила с теб относно надмеността и надутостта на отговора ми. Аз никъде не говорех конкретно за теб. Просто казах, че се срамувате да си го поискате директно.Първоначално написано от kanar4o
Честно да ти кажа, канарчо, за мен като жена няма нищо по-възбуждащо от мъж, който знае какво иска и знае КАК да го поиска. А начинът (отново се връщам на предишния си пост) е като си го КАЖЕШ. Т.е. използваш нормална реч, нормални думи: "ИСКАМ СЕКС". Толкова ли е трудноИли просто сте срамежливи. Ако сте срамежливи, тогава как да ви пожелае една жена. На никоя няма да й хареса мъж, който се изчервява при думата "секс".
И между другото има голяма разлика между въпросите ти "Как да си поискаме секс" и "Как да я накараме да ни пожелае". На първия отговорът е "с думи". На втория "с внимание и доказване, че не я искате само за едното... сещаш се".
Бъди близък с момичето, докосвай я, усмихвай се, покажи й, че я намираш красива и че я желаеш. Когато стеснителността между двама ви, вече не е пречка, поискай си директно.
Пак ти повтарям (за да няма недоразумения) няма нищо по-яко от мъж, който те желае и не се притеснява да ти го каже.
П.П. Пак ми кажи че поста ми е надут и този път ще поспорим и по този въпрос. Това, че не обичам излишните лигавщини, не значи че съм надута. А дори и да съм, в интерес на истината нямам проблем нито със секса, нито с мъжете. Защото, колкото и да не си го признавате, вие също обичате директни жени. А аз като желая някого, не се срамувам да му го кажа. Подчертавам КАЖА, а не ПОКАЖА
Мнението ми съпвата с първото мнение на LadyDi![]()
LadyDi,
ti ne si, ne si kato vsichki ostanali!!!
nqma nisto po hubavo ot jena, koqto znae kakvo iska, a kogato si go KAZVA! ili pk pokazva... ehee... nie obujavame tova, no uvi...
ti si edna ot malkoto(kakto kazvash), na koito naistina im stiska !!!
Еми ще ме извинявате, ама ако някой дойде при мен и ми каже направо "Айде да правим секс" (все едно съм на повикване) най-много да го напсувам!Вярно и аз не обичам прекаленото увъртане, но за някой неща човек трябва да е малко по-съобразителен...плюс тва аз ако искам секс от някой няма да го чакам той да се сети, направо аз ще си действам![]()
В предната тема бях писала как мисля, че би било удачно да си поискате,поне според мен, така че няма да го пиша по 100 пъти...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Глупости - разбира се, че действат. Тръпката по ухажването за жената е много важна. И една умна жена ВИНАГИ разбира, кога докосването е чисто приятелски и кога има нещо повече. Това, че не реагира по начина, по които ти се иска не значи че не го е схванала. И ако не те разкара веднага брутално с думи, винаги ще намери начин да покаже дали иска. В повечето случаи жените използват мълчанието или за да предпазят крехкото мъжко Его от директния отказ, или за да удължат момента от флирта, или за да си дадат време да решат.Първоначално написано от LadyDi
Винаги съм намирал директния подход за груб и до голяма степен неефективен особено при първи срещи. В секса трябва да има финес, жената трябва да получи внимание и колмплименти - такава им е психиката. И независимо, че е нелогична по-добре е мъжете да разберат този факт и да го използват, отколкото да го отричат.
I'm the lovemachine in town
The best you can get - fifty miles around
Абе вие не умеете и да четете лиПървоначално написано от California
Не мисля че си чак толкова глупава, за да погледнеш толкова праволинейно на поста ми. Вярно е, че не споменах изрично никъде, че с момчето вече трябва да сте близки, но как можеше да ми хрумне, че вие пък няма да се сетите. Аз не те карам да правиш курвенски истории, като отидеш при непознат в дискотеката и му кажеш: "Айде да правим секс". Но представи си следната ситуация
излизаш с въпросното момче вече известно време, кафенца, дискотеки, бла глупости. Целувате се, водите се за ръка и т.н. романтични истории. Обаче останете ли насаме, нещата НЕ стигат до секс. За сметка на това, ти го желаеш ужасно. И какво правиш
Ами като всички днешни тийнейджърки пърхаш с мигли, облизваш устни и други не дотам ефикасни глупости, за да му ПОКАЖЕШ, че го искаш. Вместо да отидеш при него, да го прегърнеш и да му КАЖЕШ: "искам те, хайде да правим секс"...
Достатъчно словоизлиятелна ли бях този път за да схванете най-накрая основната ми мисъл![]()
Мисля, че малко смесихме нещата...едно е момче да си поиска секс от момиче, друго е момиче да си поиска от момче...
На мен до сега не ми се е налагало да полагам неистови усилия за да правя секс с някой (включително и да "пърхам с мигли")...Точно за това е пусната темата-как момчето да си поиска! Мисля, че ако аз (момиче съм) кажа на някой "Айде да правим секс" по-скоро ще се съгласи и няма да ми откаже...но ако момче ми го каже тва на мен - загубена кауза...
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Поддържам. Т'ва горното дето го описваш, особено ако се пропускат удобни моменти на саме намирисва на глупост.Първоначално написано от "LadyDi
I'm the lovemachine in town
The best you can get - fifty miles around
Според мене сексът не се иска, а става от самосебе си, спонтанно.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ето тук е мястото да ти задам въпроса "ЗАЩОПървоначално написано от California
"
После ходите и ми се оплаквате, че имало сексуална дискриминация между мъжете и жените... Ами как няма да има, след като си толкова уверена в това, че всеки, на който смигнеш ще скочи в леглото ти. Значи не се отвращаваш от себе си, когато поискаш секс, но се отвращаваш от момчето, което си поиска от тебСмешно е.
Права беше, че говорим за другата ситуация, когато момчето трябва да си иска секс от момиче. Но пак си представизащо трябва да се отлага неизбежното
Тя или го желае или не го желае. И в двата случая е едно и също
мда, права си ако и двамата го искат е неизбежно, но при подобна директна покана бих се отвратила от самоувереността на момчето...
И не съм сигурна, че всеки ще ми скочи в леглото, но до сега никой не ми е отказва, разбира се някой ден и това ще стане, спор няма...
Но просто момчетата са с по- слаби ангели, което не казвам, че е лощо...![]()
Тя : Кефиш ма щи звъна
Ти : кефиш ма щи го ръгна \/
а какви сте изтрештеляци тука в тоя форум, направо ви се чуда.... ама може ли момче и момиче да правят... сештате се какво, на 12-15 годишна възраст... не мислите ли че е малко ненормално... сега съм на 17 и не мисля да погледна скоро някое момче ... мн ме е срам...![]()
Не съм много навътре с тези неща,но не можеш да й го кажеш ей така.. Само ако е възбудена,и го иска,сама ще си го покаже,зависи и от ситуацията,както и в какви отношения сте досега. Може да я предразположиш като се опиташ да я възбудиш с ранзи неща,приказки,но пак зависи от много неща,и от самото момиче най-вече![]()
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
Защото при момичетата не е като при момчетата за секса,и не е дискриминация както казваш,защото се подразбира,че е нормално при директен въпрос за секс към почти непознато момиче тя да откаже,а обратното не,на нас момчетата винаги ни е пукало по-малко, а и момичетата по принцип са много по недостъпниПървоначално написано от LadyDi
Дори допълнително се правят на такива,за това са и по специални,аз лично не ги критикувам за тази "дискриминация" защото донякъде имат право,не е това начина да поискаш секс от момиче,логично ще ти откаже. А това,че момиче като предлои директно на момче в повечето случаи момчето се съгласява е друг въпрос,просто това е основна разлика м/у m-чета и f-чета. Мале колко неразбрано обяснявам
btw п отази тема може много да се спори и коментира,но е забвано :P
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
Ники, връщаш ме на изначалната точка. Уточнявам (за последен път)не говоря за отношения между непознати. А между момче и момиче, които се познават, излизат заедно и се харесват. За момче и момиче, при които нормалната, логична развръзка е да правят секс. Обаче... не знаят как да си го поискат. Кажи ми, тогава, не е ли напълно нормално да си кажат, че искат секс
![]()
Абе LadyDi, то не е проблем и да не се познават, като станат студенти ще разберат, че проблема не е толкова отчайващ и страшен, дето се вика на всяка втора крачка, момиче те гледа съблазнително, оттам нататък, идеята е да си пич отиваш каниш я на кафенце, после дискотечка, изпращаш я съответно до вкъщи, общежитието или квартирата, и така около има няма седмица ходите на кафенце и дискотечка, говорите си поопознавате се малко, колкото да се покрие нужния минимум, а оттам нататък вече идва въпроса с целувка спонтанна някои път когато я изпращаш от дискотечката, ако ти отвърне момичето, карт бланш, може още същата вечер, а може и на следващата да я поканиш, в твойта си бърлога, квартирата, стаята в общежитието, като си освободил терен предварително, и оттам нататък остава само да си поискаш, ако не е много притеснително момичето, няма да откаже, а ако откаже, студентки колкото щеш, едно 30% поне ше се навият![]()
I am the game, you don't wanna play me.
I am control, no way you can change me.
I am heavy debt, no way you can pay me.
I am the pain and I know you can't take me.
http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html
Много повече от 30%...