Цитирай Първоначално написано от Janina
Zdraveite otnovo.4Ak dnes vlqzah otnovo i o6te sum v 6ok sled razgovora s priqtelq mi i ne spiram da pla4a i prosto ne sum samata sebe si.No ina4e vi blagodarq na vsi4ki mnogo ste mili.Zna4i da vi razkaja kakvo stana.Onaq ve4er izlqzahme po4ti nasila go nakarah no iskah da se razberem kakuv e to4niq problem i za6to taka se durji.Toi be6e su6to super pritesnen i me gleda6e kato ni6tojestvo.Az vikam kaji de kaji kakvo ima kakvo stana za6to pravi6 taka kakvo se promeni sled 1 put 4e taka ohladnq kum mene vpredvid 4e znae6 kolko te obi4am i ne slu4aino re6ih ti da si mi pruv v jivota i to sled 1 godina.Sled tova toi s cqloto si nahalstvo doide pregurna me nasulzi se i mi kaza 4e 6tql da mi kaje istinata.I mi kaza 4e ot 6 meseca toi bil s nqkakvo drugo momi4e no ne iskal da me zareje za6toto znael 4e tva 6tqlo da me susipe i daje se bil u4udil kak ne sum bila razbrala za prisustvieto na drugo momi4e v jivota mu.A az kak da razbera kato vseki den sme zaedno toi mi dava6e naprazni nadejdi za bude6teto i po ni6to ne li4e6e 4e ima druga
Az go popitax za6to togava ZA6to napravi tova s mene susipa vsi4ko v mene vsi4ki 4uvstva i nai vajnoto otne devstvenosta mi vpredvid 4e nqma6 4uvstva kum mene.A toi produlji da gleda jalko i da mu tekat sulzi i kaza 4e go napravil za6toto go iskal haresval me i smqtal da ostane s mene poneje "priqtelkata" mu 6tqla da zaminava s tehnite uj za germaniq da jiveqt no se okazalo 4e nqma da zaminavat samo ba6ta i 6tql da zaminava i re6il da stane taka 4e sum bila razbrala kakvo e polojenieto sama i da se otkaja ot nego. Az se razplakah o6te pove4e stoqh kato preparirana ne mojeh ni6to da kaja.Kazvam vi hora toi razbi vsi4ko v mene vsi4ki istinski 4uvstva -razbi surceto mi.Ne spiram da pla4a ne mi se pravi ni6to nito mi se qde nito mi se u4i prosto stoq i pla4a.Kak moje taka da postupi s mene.Ve4e nqma ni6to koeto moje da pomogne ama vidqh 4e naistina ste mnogo mili vsi4kite i re6ih da vi razkaja kakvo e stanalo.A az prosto neznam kakvo da pravq ne znam nqmam jelanie za ni6to....

Това наистина е много гадно. Няма никакво извинение за тази постъпка от страна на приятеля ти. Разбирам да не беше ти казал седмица, две, три дори. Това са 6 месеца...Много кофти....За теб болката е два пъти повече защото не стига това че те е предал ами и това че си му "подарила" девствеността си. Тъй като в самото заглавие искаш съвет и след като нещата стоят така мога да ти кажа само да потърсиш приател/приятелка да си споделиш...
Подкрепям kurabiika...наистина потърси си нещо с което да се занимаващ (знам го от опит) Все пак това няма да премахне болката както нищо не е способно да го направи. Когато бях в аналогично твое състояние бачках и това до някъде ми помагаше. Знаеш че връщане назад няма и това просто някакси трябва да го изтриеш от съзнанието си. Успех и ако искаш пиши и тук във форума. Това е още един от начините да се разсеяш. Ами това е...