- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq vi se daite mi suvet :((((
Първоначално написано от Janina
Това наистина е много гадно. Няма никакво извинение за тази постъпка от страна на приятеля ти. Разбирам да не беше ти казал седмица, две, три дори. Това са 6 месеца...Много кофти....За теб болката е два пъти повече защото не стига това че те е предал ами и това че си му "подарила" девствеността си. Тъй като в самото заглавие искаш съвет и след като нещата стоят така мога да ти кажа само да потърсиш приател/приятелка да си споделиш...
Подкрепям kurabiika...наистина потърси си нещо с което да се занимаващ (знам го от опит) Все пак това няма да премахне болката както нищо не е способно да го направи. Когато бях в аналогично твое състояние бачках и това до някъде ми помагаше. Знаеш че връщане назад няма и това просто някакси трябва да го изтриеш от съзнанието си. Успех и ако искаш пиши и тук във форума. Това е още един от начините да се разсеяш. Ами това е...![]()
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P