.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен

Re: А бе баща ми е мноо изкуфял старец!!!

stra6no e glupavo oba4e nqma kak.ba6ta ti malko prili4a na moq i ako naistina e taka iskreno ti sa4ustvam.tva sa tipa hora deto..abe ne se nadqvai da se promeni

Mi spored men bashta ti e za Sofiya - 4 kilometar
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

i4 da ne ti dreme pi4 izbqgvai go govori s neo samo za pari ako te pita neshtu otgovarqsh samo s "da" "ne" "neznam" deistva sled vreme bashta ti she se seti 4e ima nekyf problem mejdu tebi i neo i shte gowori s tebi po taq tema ti reshavash polzwai saveta mi pri meni varshi rabota
    We die XaXAaa!!!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    hahaha emi naritai go

на бас че има причина

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

abe ne ti prai 4est da govori6 taka za ba6ta ti...........vaob6te kvo da ti obesnqvam......ba6ta ti spored men e super to4en 4ovek i go podkrepqm ot vsqkade..........
    be extreme..............

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да го е** в педераста той е супер олигофрен накра ме да си избера спрт избрах си и не му хареса накара ме да непиша наебаната програма която я писах един час и твяа не му хареса и сега ме кара да я препиша идва ми да го хвана в тъмната уличка и да го пребия и да му се изсера на устата
    basi geq smotan kak gowori za bashta si,a we drislio ako ne beshe bashta ti nqmashe da te ima na beliq swqt e oligofren horata se mychat da my pomognat i toi neshe i neshte da wyzpriema

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абре това, че иска да си по-организиран не е лошо, напротив. Мисли ти доброто човека, но това, което прави е прекалено...избиване на някакви комплекси, според мен.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi naistina e mnogo dosadno ama ako tova 6te pomogne za da vleze6 v praviq red...nai dobre ne se opavai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си