.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Аз и брат ми / сестра ми

Аве хора я кажете кога за последно спорихте със сестра си или брат си за някаква сериозна тема и колко често спорите и за какво????

Ние с брат ми не спорим, ние се караме За нас тая дума не съществува....
    Последно "спорихме" вчера...на кого е ред да ходи на пазар!!!и както винаги е мой ред...
    често се караме за глупости, после не си говорим час, два и ме хваща яд че е можело и без това...според мен няма брат и сестра и между тях никога да не е имало някакво противоречие
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Slava bogy 4e nqmam brat ili sestra 4e 6te6e da e golqma ludoriq :P

Голям фен
    Nie ne se karame nie se biem Dnes naprimer se skarahme sys sestra mi za grimovete.Tq mi beshe vzela moliva za ochi a az trqbvashe da izlizam i taka .. Vikahme si,bihme se i nai-nakraq si go vzeh de Sled tova az i vzeh spiralata ahah i pak syshtoto Sdobrihme se de
    Keep smilin'

mi kvo da kaja mrazq gooo we.ne moga go ponasqm brat mi.

Guest
    lele prostotii prostotiii ama samo prostotii bre!
    Koi koga sporil ...hehe i kakwo da ne pro4etesh wseki kakto ti pishe ?
    smeshna rabota!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lele prostotii prostotiii ama samo prostotii bre!
    Koi koga sporil ...hehe i kakwo da ne pro4etesh wseki kakto ti pishe ?
    smeshna rabota!
    За теб, ако е смешна, някои хора ги интересува. Т'ва, че на теб не ти пука, не значи, че с всеки е така, и на мен ми е интересно за какво спорят другите с братята и сестрите си, за да се убедя, че не само аз с моята сестра се карам за глупости.
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

a mi a zsas moqta sestra s ekaram za gluposti! tq ee na 9 az na 14 i prosto "perfektno" se razbirame hehe! ama za nai razli4ni en6ta se karame koq na koq vzela edi kfo si i taka...

Te moite sa malki i nemojem da sporim na seriozna tema nai-mnogo da se skarame s po-golemiq 4e ne si e napravil uprajneniqta(ioga) ili 4e e kazal na nqkoi 4e e pederas i t.n. gluposti blq blq blq

Ne pomnq takiva slu4ei
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    nie nito se karame, nito sporim, a po skoro i dvete v edno-6te obqsna------>primerno sum i vzelq nqkoq bluzka,a ti mi vika "ei 6to si mi q vzela bez da me pita6"-posle okolo 5min si razmenqme lubeznosti i posle sqka6 ni6to ne e stanalo az mnogo q obi4kam naistina, vupreki tezi"karanici"{}
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

С брат ми се караме секи ден и се избиваме взаимно ништо че е с 6 години по голям

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi ne pomnq koga posledno sporih s neq no nie sporim s sestrami za nqkakvi malki ne6ta i to dosta 4eston...!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az nqmam s koi da sporq za malki ne6ta mn bih iskala ama ... ne zavisi ot men
    imam edin mn dobur priqtel , s koito mn 4esto se karame i bori4kame za gluposti , tova mn mi haresva , taka po nqkakav na4in zamestvam nujdata ot brat/sestra v jivota si , makar 4e toi ima sestra , ne se otnasq taka s neq , kakto s men , neq po skoro q obijdai rugae , a men me bazika za gluposti , kakto i az ne i taka mi e mn gotino dano ste razbrali za kvo staa duma

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    az nqmam s koi da sporq za malki ne6ta mn bih iskala ama ... ne zavisi ot men
    imam edin mn dobur priqtel , s koito mn 4esto se karame i bori4kame za gluposti , tova mn mi haresva , taka po nqkakav na4in zamestvam nujdata ot brat/sestra v jivota si , makar 4e toi ima sestra , ne se otnasq taka s neq , kakto s men , neq po skoro q obijdai rugae , a men me bazika za gluposti , kakto i az ne i taka mi e mn gotino dano ste razbrali za kvo staa duma
    ами.... да и моя брат е така мене ме псува..обижда..а брата на гаджето му супер яко се държи с него..ма ко да прая
    май от ония ден не сме се карали..ма не помна за кво..той кат е проЗД..

..But why?...

Супер фен
    Град
    Варна
    От около 5 години брат ми живее в София и рядко се виждаме. Като дойде не се караме, защото идва за малко и само си се радваме...
    А преди като си живееше при нас доста се карахме, ама за глупости и никога не е било особено насериозно.
    Еее брат ми как ми липсва....
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

EMi ejednevno za nai ama nai malkite prostotii. I vse pak se radvam, che q ima.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

az sus sestra mi nepomnq da sme govorili neshto i da ne sme sporili prosto spora si e neshto normalno mejdu men i neq na neq mojesh da i pokajesh cherno i tq shte vika che e bqlo i nishto chudno da te ubedi che e i cherno

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    miiiii s brat mi.. sporim nai 4esto za kompa.. ama t.e ne e tolkoz spor,kolkoto si kre6tim edin na drug.. a lo6oto e 4e brat mi e po-golqm ot men i vapreki tova maika mi vinagi e na negova strana
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ami az s brat mi ne se ponasqm mn 6toto toi e na 4 i ..........a be pravete si izvod

Супер фен
    Град
    sofia
    mi iska6e mi kolata i as ne mu q dadoh

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ami s brat mi vseki den se karame,sporim,biem se i t.n.Nqma den kogato da ne se slu4i neshto.Obiknovenno se karame za kompa ili koi da opravq staqta!Ama nqma kak!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

А

Ами сьс сестра ми се kaрам много 4есто и то за глупости :P

Guest
    Dam i az se karam s brat mi postoqnno za nai-malkite ne6ta.T.e. predi se karahme... sega ne jivee v nas i kato se vidim ne se karame ve4e pove4e si se radvame

gosta bqh az
    Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си