- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз и брат ми / сестра ми
Аве хора я кажете кога за последно спорихте със сестра си или брат си за някаква сериозна тема и колко често спорите и за какво????
Ние с брат ми не спорим, ние се карамеЗа нас тая дума не съществува....
Последно "спорихме" вчера...на кого е ред да ходи на пазар!!!и както винаги е мой ред...
често се караме за глупости, после не си говорим час, два и ме хваща яд че е можело и без това...според мен няма брат и сестра и между тях никога да не е имало някакво противоречие![]()
![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Slava bogy 4e nqmam brat ili sestra 4e 6te6e da e golqma ludoriq :P![]()
![]()
Nie ne se karame nie se biemDnes naprimer se skarahme sys sestra mi za grimovete.Tq mi beshe vzela moliva za ochi a az trqbvashe da izlizam i taka .. Vikahme si,bihme se i nai-nakraq si go vzeh de
Sled tova az i vzeh spiralata ahah i pak syshtoto
Sdobrihme se de
Keep smilin'
mi kvo da kaja mrazq gooo we.ne moga go ponasqm brat mi.
lele prostotii prostotiii ama samo prostotii bre!
Koi koga sporil ...hehe i kakwo da ne pro4etesh wseki kakto ti pishe ?
smeshna rabota!
За теб, ако е смешна, някои хора ги интересува. Т'ва, че на теб не ти пука, не значи, че с всеки е така, и на мен ми е интересно за какво спорят другите с братята и сестрите си, за да се убедя, че не само аз с моята сестра се карам за глупости.Първоначално написано от Анонимко
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
a mi a zsas moqta sestra s ekaram za gluposti! tq ee na 9 az na 14 i prosto "perfektno" se razbirame hehe! ama za nai razli4ni en6ta se karame koq na koq vzela edi kfo si i taka...
Te moite sa malki i nemojem da sporim na seriozna tema nai-mnogo da se skarame s po-golemiq 4e ne si e napravil uprajneniqta(ioga) ili 4e e kazal na nqkoi 4e e pederas i t.n. gluposti blq blq blq![]()
Ne pomnq takiva slu4ei![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
nie nito se karame, nito sporim, a po skoro i dvete v edno-6te obqsna------>primerno sum i vzelq nqkoq bluzka,a ti mi vika "ei 6to si mi q vzela bez da me pita6"-posle okolo 5min si razmenqme lubeznosti i posle sqka6 ni6to ne e stanaloaz mnogo q obi4kam naistina, vupreki tezi"karanici"{}
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
С брат ми се караме секи ден и се избиваме взаимно ништо че е с 6 години по голям![]()
az nqmam s koi da sporq za malki ne6tamn bih iskala ama ...
ne zavisi ot men
![]()
imam edin mn dobur priqtel , s koito mn 4esto se karame i bori4kame za gluposti , tova mn mi haresva , taka po nqkakav na4in zamestvam nujdata ot brat/sestra v jivota si , makar 4e toi ima sestra , ne se otnasq taka s neq , kakto s men , neq po skoro q obijdai rugae , a men me bazika za gluposti , kakto i az ne i taka mi e mn gotinodano ste razbrali za kvo staa duma
![]()
ами.... даПървоначално написано от LiNkiN4eTo
и моя брат е така мене ме псува..обижда..а брата на гаджето му супер яко се държи с него..ма ко да прая
май от ония ден не сме се карали..ма не помна за кво..той кат е проЗД..
![]()
..But why?...
От около 5 години брат ми живее в София и рядко се виждаме. Като дойде не се караме, защото идва за малко и само си се радваме...
А преди като си живееше при нас доста се карахме, ама за глупости и никога не е било особено насериозно.
Еее брат ми как ми липсва....![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
EMi ejednevno za nai ama nai malkite prostotii. I vse pak se radvam, che q ima.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
az sus sestra mi nepomnq da sme govorili neshto i da ne sme sporili prosto spora si e neshto normalno mejdu men i neq na neq mojesh da i pokajesh cherno i tq shte vika che e bqlo i nishto chudno da te ubedi che e i cherno![]()
miiiii s brat mi.. sporim nai 4esto za kompa.. ama t.e ne e tolkoz spor,kolkoto si kre6tim edin na drug.. a lo6oto e 4e brat mi e po-golqm ot men i vapreki tova maika mi vinagi e na negova strana![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami az s brat mi ne se ponasqm mn 6toto toi e na 4 i ..........a be pravete si izvod![]()
mi iska6e mi kolata i as ne mu q dadoh![]()
Ami s brat mi vseki den se karame,sporim,biem se i t.n.Nqma den kogato da ne se slu4i neshto.Obiknovenno se karame za kompa ili koi da opravq staqta!Ama nqma kak!![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Ами сьс сестра ми се kaрам много 4есто![]()
и то за глупости :P
Dam i az se karam s brat mi postoqnno za nai-malkite ne6ta.T.e. predi se karahme... sega ne jivee v nas i kato se vidim ne se karame ve4e pove4e si se radvame![]()
gosta bqh az![]()
Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better