- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първи път на момиче
Според вас каква е най-подходящата обстановка за едно момиче, да прави секс за 1-ви път![]()
Да е с любимия човек, да е оверена в себе си и да е спокойна
trqbva pone spored men da e s 4ovek,na kogoto garji6.i trqbva da ima palno spokoistvie.vsi4ko drugo si idva ot samosebesi)
![]()
Във входа на стълбите е много подходящо, обаче да е спонтанно !!!
И аз мисля такаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Taka eПървоначално написано от little_black_dress
![]()
i az sam na tva mnenie kato dobavim 4e trqbva da e varhu leglo spored men za da bade po-romanti4no ,na sve6ti,awe znam liПървоначално написано от [b
Vse o6te ne sam go praila![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
plus tezi dve neshta i trqbva da se znae 4e momi4eto strashno mnogo se privurzva kum purviq 4ovek s kogoto e spala!!! koito kakto iska da go razbira!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
za mqsto nz kade za6oto i az sam destvena..e nqma da e zadalgo i az se straxyvam i t.n.t ama 6e vidim kakvo 6te si re6a...kakto i da e...mislq 4e momi4eto naistina mn se privarzva kam 1viq ..a toi ne 4ak tolkova moje bi nz...v pove4eto sly4ai momi4eto sled 1 q pat xodi da go tarsi za o6te tova e prosto fakt (ne mi se e sly4vala no imam mn pr mom4eta koito mi kazvat kakvo se sly4va natatak)..![]()
На тиха музика във вила накрай света... С любимия човек![]()
![]()
![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
v neiniq dom zada se 4ystva konfortno
: AMG Corporation
::
Най-важното е да е готова за това физически и психически, да е с човек, в който е сигурна и харесва наистина и обстановката да й е позната , спокойна и романтична...За друго специално нещо не се сещам![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Da e s 4ovek, na koito ima pulno doverie, koito q obi4a, vnimatelen e s niq, adski nejen i na na toplo u tqhMoje i muizka
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Това наистина ми харесваПървоначално написано от baby947
![]()
everybody's singin'
Първоначално написано от Josefinne
Мисля, че това мнение е най-точно![]()
Ами ... според мен ..трябва много добре да познаваш човекът с когото ще го направиш ..И да му имаш доверие .. На 14 години незнам до колко може да има любов ..ама да изпитваш силни чувства към него ... А обстановката ... Незнам ... Романтична вечеря на свещи .. листа от роза върху леглото ... Стига да имаш фантазия ...може и сама да си го измислиш...![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
mi trqbva da e s lubimoto si mom4e i da ne se pritesnqva za6toto 4uvstvoto e mnogo hubavo
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
То повечето неща са си написани преди мен,но основното е просто наистина момичето да е готово и да го желае много.А да и малко кавалерство от страна на момчето не е излишна-вечеря да й сготви,или закуска зависи от случая,някое и друго цветенце и много мили и нежни думи,безброй комплименти,които да я карат да се чувства желена и още има,но досетете се и вие момчета!