.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Ние с приятеля ми сме се замисляли след години да си осиновим едно детенце, само че ни разубеди това, че говорихме с много родители, които са осиновили дете. Една много добра приятелка на майка ми има едно осиновено момиче и едно момче,което си е нейно. Тя каза, че ги обича страшно много и двамата, но момчето винаги е било на първо място.. Трудно и е да го признае, но той си е нейн, а тя не е. Може би се чувства длъжна да ги обича по равно, но както тя сама каза (цитирам) ''Те двамата са всичко за мен, обичам ги...почти еднакво''
    Та аз не бих си осиновила дете, може би заради това, че то ще ме обича повече от всичко, мислейки ме за негова майка, а аз няма да мога да му дам любов, каквато бих дала на мое собствено дете.

Голям фен
    Да,бих осиновила дете Би било прекрасно да му дам дом и семейство,които са му били отнети Много ми е жал за тези дечица...
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ми да, бих си осиновила, дори и да имам биологично дете. Ако имам възможност със сигурност ще си осиновя. И наще щяха да осиновят дете като бях по-малка, но после мама забременя и не се получиха нещата, пък и трябваше да чакат някво удобрение повече от година Как може да е толкова трудно да осиновиш едно дете, да му дадеш нов шанс. Може ли такова нещо??? Наистина съм възмутена от тъпата българска система.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз даже бих искала да имам едно и то да е осиновено.

Град
    София
    Не.
    Нов ник: Cassidy

Ако си имам свое биологично дете,не знам дали бих искала да си осиновя друго,защото не съм сигурна,че ще ги обичам еднакво,колкото и гадно да звучи.Просто винаги ще мисля,че едното си е мое,а другото не толкова.

Но ако(Не дай си Боже)не мога да имам деца,естествено,че бих пробвала да си осиновя.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Аз бих осиновила независимо дали ще имам свои деца или не. Бих осиновила дори и 2 и 3 стига да имам възможност.

Град
    Белград/София
    Да, бих осиновила дете. Още повече, че самата аз съм осиновена като бебе . Родителите ми са искали второ дете, но мама не е могла да забременее и са се решили да ме вземат. Разлика в отношението им спрямо мен и сестра ми/братчето ми не усещам.

От една страна искам и то много,за да мога да помогна поне на 1 дете.От друга страна не искам след като по този начин малко или много моя живот а и ако имам и друго дете ще се промени и не бих искала да подлагам родното ми дете на такова нещо тъй като незнам как ще го приеме ,защото при всеки е различно..но сякаш бих..даже и наще съм ги карала ама това е че незнам до колко ще ми се промени живота защото хич да не е има разлика..

Да, бих осиновила дете, даже нямам и друг избор понеже свое няма да си имам ... пък и дори и да можех пак бих осиновила, защото ще спася дете от ужасния живот в приют

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си