Преди началото на новата учебна година баща ми и сестра ми заминаха за Италия.Аз щях да замина при тях след края на учебната година за да продължа там образованието си.не бях много съгласна,но се успокоявах с мисълта че оттам ще изляза със по-висока диплома,че там имам по голям шанс да развивам обучението си,че поне през ваканциите ще се връщам в България при маика ми и при приятелите.да но днес тя най-официялно ми заяви как след края на първия срок(не след края на учебната година)се пренасяме ДА ЖИВЕЕМ там.попитах я защо а тя каза че щом аз,баща ми и сестра ми ще сме там значи и тя трябвало да е там.защото семеиството не бивало да е разделено.а щом ще сме всички там значи е по добре да живеем там. не е чесно!питах дали не може да се връщам през ваканциите тук,но думите и бяха че не може,защото:"трябва да се адаптираш към средата"и ми заяви как няма да се връщам поне първите 1-2 години за да свикна.а преди ми бяха казвали как сестра ми само ще учи там а баща ми бил там защото трябвало да живеем някъде а наще не искали на общежитие!това означава че ще ме откъснат от приятелите ми,от момчето което ОБИЧАМ!!!!!а аз не искам!!!старая се да бъда колкото се може по дълго с приятелите си,но не мога да се отпусна защото все се сещам че скоро ще ме откъснат от тях. съжалявам че ви занимавам с моите историй,но днес не мога да се видя с никои и няма с кои да го споделя а имам нужда от това [/u]