Едва ли имаш другизбор. Трудно е да заминеш с мисълта, че оставяш в България приятелите си и част т теб, но не вижда с какво можеш да попречиш. Не разбирам къде е прблема. Притесняваш се, че няма да виждаш повече приятелите си и рдината си или, че там няма да познаваш никой? Ако е първото е трудно наистина да ги оставиш, но там ще намериш нови приятели. Контакти лесн се създават. Аз съм пътувала много и съм живяла другъде. Най - лесното е да отидеш и да завържеш контакт да излизате по кафета и т.н. и след месец ще разбереш колко много ти харесват новите приятели. Италия е красива държава и няма да ти е зле. Верона, Венеция, Рим, Милано...в тези градове съм била и мога да ти кажа, че е адски красиво. Ще имаш хубаво образование стига да си учиш. Говори с майка си и й кажи да се постави на твоето място. Питай я как тя е щяла да се чувства ако е била на твоите години и ако нейната майка не и е позволявала да се връща в родината си. Ако знаеш езика ще се оправиш, но ако не го знаеш на английски ще трябва. Ще видиш, че там ще ти хареса. Е не от първия ден, защот ще си наранена от напускането на България но на втората седмица ще ти хареса и ще позабравиш за България. И все пак мъка си е да изставиш сърцето си тук.