- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- НЕ ИСКАМ ДА ЗАМИНАВАМ!!!!!!!!!
Slushai toTaLy_Me_F predi tri meseca az zaminah za koreq na drugiq krai na sveta i ostavih brat mi i bashta mi tuk kogato utidoh tam rzbrah che nqmam nishto po skupo ot rodinata mi i Kittie_ iskam da kaja che e mnogo prava kogato si dalech ot tuk ujasno mnogo ti lipsva vsichko predi da zamina az za razlika ot teb chakah s neturpenie zaminavaneto ot taq skapana strana no kogato zaminah razbrah kolko pravi sa bili vsichki kogato mi kazvaha che vsichko shte mi lipsva i da ti kaja na vrushtane kogato se zavurnah na poleta za bulgariaq ot moskovskoto letishte ni prekachha na balkan nashiq si samolet vidqh tolkova mnogo bulgari i kogato vidqh purvata bulgarka beshe stuardesata ideshe mi da q pregrushtam i celuvam kato sestra tolkova mi lipsvashe bulgariq i kogato se zavurnah razbrah che naistina obicham bulgariq no ako maika mi me beshe durjala poveche ot tezi tri meseca shtqh da se poburkah nakraq do takava stepen mi lipsvashe bg che kogato zaminavahme se poburkah taka mi se iskashe da si vidq samo edin buklgarin a sum bila samo 3 meseca i tolkova mi lipsvashe vsichko maika ti prosto nqma pravo kum sebe si trqq da ispitva ogrizeniq ako ne te pusne da si doidesh nezavisimo za kolko mnogo e vajno chestichko v nachaloto da si idvash sled tva she sviknesh i she ti e gotino ma e hubavo che maika ti se e suglasila e pojelavam ti kusmet toTaLy_Me_F sigurna sum che maika ti she razbere che si prava i she ti e mnogo gotino povqrvai mikusmet toTaLy_Me_F
[/url]
Подари ми целувка - подари ми мечта,Подари ми прегръдка - подари ми нежен миг ,подари ми себе си и ме направи най - щасливата жена !