hey toTaly_Me_F,ne viarviam 4e maika ti 6te ti plati samoletnia bilet,za da si doide6 samo za 5 dni parvata godina,za 10 dni-vtorata, i t.n.tova da ne e gradski avtobusen bilet,za da si pravi eksperimenti.i tia za6to tolkova se opitva da te darzi dale4 ot bg?kakto kazaxa drugi momi4eta,balgarite sa navsiakade po sveta, a v italia ima mnogo(az sa6to sam hodila tam).edinstvenata utexa,koiato moga da ti dam e 4e vinagi ima6 izbor da napravi6 kakvoto iska6!kogato az biah v libia s zialoto si semeistvo i se varnaxme za liatnata vakanzia s na6ite v bg,az prosto zaiavix,4e 6te ostana i niama da se varna pak v libia.poviarvai mi,tolkova kavgi ima6e,no az pak ostanax s baba mi za zeli 2 godini i nikoga ne sazalix.togava biah na 17godini.sega sam po4ti na 23 i ot 4 godini sam v kipar i ot to4no tolkova ne sam se vra6tala v bg.sigurno se 4udi6 kak moga tolkova dalgo vreme da ne sam se pribirala v rodinata?poviarvai mi,i az izpitvam nostalgia poniakoga,no tuk e moiat zivot sega,tuk sa mi priatelite,makar 4e podarzam vrazka i s priatelite mi v bg,i mom4eto,koeto obi4am!!!i nai-vaznoto,semeistvoto mi e tuk,zaedno!maika ti e prava za edno ne6to-ako ima minimalen 6ans edno semeistvo da bade zaedno,ne go propuskaite!za6toto priatelite idvat i si otivat,no semeistvoto ostava vinagi do teb!!!!uspex ti zelaia!!!!