- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za6to spored vas mom4etata si brysnat krakata?
Бръснете си краката щом ви харесва - не ми пречите, само да ви кажа, че изглеждате много смешно.
miiii na men li4no mi e se taq dali 6e se brasne ili ne
i dvata varianta imat hubavi (esteti4no poglednato) strani![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ebalo si kapacite....ne mislq 4e edni brynsati kraka 6e me naprvat po golqm pi4 az pa si se haresvam taka a i ne sam ot nai kosmatiteima mom4eta deto imat dosta gysti kosmi navsqkade i togava moje da ama pove4eto go pravqt ot gazariq...vijte mi pryseca kolko sam qk i silen bla bla.......za men pa e pedalsko i tfa si mi e moe li4no edinstveno unikalno zapazeno i ne nqtakva6to mnenie
ma verno e sme6tno sabrali se nqkfi qki mom4eta i obsyjdat "Vij dneska se epilirah vij kolko sa mi gladki krakata izpozlvam edni koi si krem sled brysnene a ti ... auu kolko sa ti glatki krakata kakvo izpozlva6"
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mn e gotino , men me kefi brusnat mujki ... krak![]()
xaxaxaxax sledniq dialog "ouu mili4ak s kakvo si brysne6 krakata 4e sa tolkova gladki.....iskam i az kato teb.....sled nqkolko meseca.....auu mili4ak kakva spirala izpolzva6 iskam i az takava......sled o6te i nqkoi drug mesec......mili4ka....doide mi menzisa ima6 li da mi dade6 tampon ot tvoite.....Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
"
emi primerno za liatoto da sa po gotini,ili da si gi mahat ili da sa rusi,no ine4e e malko gadni4ko
Emi za futbolistite specialno znam, che te nali tam padat tva onova..rani istorii...i taka po-trudno se zamyrsqvat...ama nz do kolko e verno infoto...ta za momchetata...lele tva e supersko da vidish momche s brysnati kraka! Az mnogo se kefq na takiva! Basi pone ne sa kat nqkoq maimuna! Tva, che gi brysnat ne znachi, che sa pedali..i koit go vqrva e mnogo prost! Vse pak...vseki da si pravi s krakata si kakvoto si poiska!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Лично си правя кола, защото така ми харесва и защото е по-хигиенично. А и освен това краката изглеждат в пъти по-добре.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Tova e tolkova geiskoEbati gadostta mom4e bez kosmi po krakata
Znam 4e manekenite trqbva da s obrusnati,no ne znah 4e i futbolistite
![]()
Mi i basketballistite, i sigurno i povecheto sportisti predpochitat da si mahat kosmite na krakata. Moeto gadje si gi maha i na rycete i na men mi e qko da mi e nqkakyv gladichyk, a ne kato vylneno odealce. Ima mn momcheta, koito imat malko i ne e nujno da si gi mahat, no tova, che e geisko i pedalsko spored men oshte vednyj dokazva kolko konservirani sa povecheto hora!
Be angel, Be devil, Be fame
I az tfa kazvam ako sa mnogo i gysti i dylgi e hubavo da se mahat ni6to ne e hubavo v prekaleni koli4etva....no ako sa malko na rqdko kysi4ki is vetli...kakvo pre4i daje ima nqkakyv 4ar :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Защото са тъпи комплексари и тъпаци)
Много е смешно на гаджето ти краката да са по-гладки от твоите!
Хаха
Като плужек.)
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Ми моето момиче, много ясно, че ще са по-гладки, като се обезкосмяваш 5 пъти в годината! Много, ама много мразя хора, особено мимиченца, които не се потдържат, пък после имат някакви претенции и се правят на големи тузарки!
Ай сиктир!!!!
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
=] =] За мъжкото войнство окосмението по краката, мустаците, брада ... винаги са били символ на възмъжаване в тази възраст де .... аз пък си мисля, че едни умереногъсти косми са си чаровни ... не прекалено ......
а ако видя някой с обръснати ще се кача на някой кон за да падна от него от смях .....
По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...
Poslednoto izre4enie me kefi :} i az bih go napravil ;}Първоначално написано от НИТРО
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
a na men mi haresvat normalni maje,ne brasnati.mnogo priqtno da gali6 edin takav mazh.a kogato toj e brasnat otdale4 mozhe bi izglezhda i krasivo,oba4e ne mi haresva da gaiq "taralezh".a taka 6te stane,za6toto nikoj ne pravi tova 2 pati na den!
стига приказки!
Е аз си правя кола маскаПървоначално написано от nar
не бода спокойно
Едит: само краката си епилирам деи то сега зимата леко съм ги запуснал, тези дни трябва да ги оправя
![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Еми според е некво супер глупаво.Те едни от моя клас си ги бръснат - футболистите.На мен са ми трагично смешни.Аз скоро не бих го направил.Просто си мисля че един няма ли косми какъв мъж е изобщо?Некво супер педалско ми се струва...
Бахти педераското![]()
![]()
![]()
zashtoto sa gei4eta .......
mi spored men ne e pedalsko mom4etata da si mahat kosmite na krakata.Ako nqkoi ima super mnogo zakvo puk da ne gi mahne-mnogo po gotino e!Ama to si e do 4oveka de,koi kvoto iska tva da pravi,svobodna durjava sme se pak![]()
![]()
Всяка грешка е човешка,човек понякога греши,но често пъти малка грешка голямо щастие руши!
Ami i az sym sportist netreniram futbol, no si gi pochistvam... stava i s brysnene taka bqh otnachalo. Tova si go pravq kato lichna higiena pyk i kosmite me draznqt...
мн по яко е момче да си бръсне краката,независимо дали е спортист или не...макар че на мен не ми прави особено впечатление(не го целувам по краката или нещо таковъ)![]()
![]()
![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
никои нормален мъж не би си обръснал краката(освен спортисти) или 6тото няква пикла казала "ми аз искам гаджето ми да прили4а на педал"