.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И на мен много ми се иска да си празнувам в БГ ... Тук във Франция, в тази новата ни къща, просто не мога да почувствам тази топлина и уют на Коледата. Ще се съберем цялото семейство тук, но пак няма да е същото..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Crazy*4_Usher
    Имаме резервация в един готин хотел в Париж. Ще сме около 4 семейства. Супер гот ще е! Дано в Гърция да ти хареса, защото кат бях за нова година там пределено не ми хареса. Пускаха само тяхна музика и беше отврат!
    v Parij opredeleno 6te ti pusnat Kameliq,Gergana i drugite peva4ki,da znae6!!!
    po temata:6te q posre6tna na hija,no iskreno zavijdam na tezi,koito 6te q posre6tnat na Partyto na Tiesto v New York!!!Tolkova puti da sum bila tam,a to4no sega da nqmam vuzmojnost da otida!

Групичката в Лондон гледам сме бая народ

Карах две години в Лондон ама сега си отивам България завинаги много съм щастлива че си отивам за празниците. :P

Пожелавам ви на всички съфорумци весело изкарване на празниците без значение в кой край на света сте!
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мен пък мечтата ми е да ида да празнува в Гърция нова година..в някоя таверна,да играя сиртаки,да слушам песни на Василис Карас и др гръцки хитове да чупя много чинии!Хохо още малко и това ше доживея нямам търпение!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    аз няма да съм в моя град не ми се реве ами направо ми се умирааа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

И аз ще съм в Лондон
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Град
    madrid
    emi az q iskarah ve4e i ne za parvi a porden pat i moga da ti kaja 4e nqma ni6to po dobro ot bg za koledni i novogodi6ni praznici.no tai kato ti ne jivee6 tam a otiva6 za malko bi trqbvalo da ti haresa ina4e az goorq za ispaniq!

Град
    Е там...

Re: New Year в чужбина?

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    4udeh se ima li hora, koito 6te posre6tat Nova Godina v 4ujbina? V smisal da zaminat na ekskurziq samo za da q posre6tnat v dr darjava? Az 6te q posre6tam v Gurciq zaedno s 3 semeistva, za 4 dni vav hotel, 6te hodim na diskoteki i t.n. No mi e interesno ima li i drugi?

*Заглавие на кирилица!
    Т.7 Правила на форума.
    Мога ти покажа зарята на ниагарския водопад на тази нова год....
    В Бояна на частно парти зарята е 2384723 пъти по яка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си