.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Град
    above the clouds..
    та така....сега сериозно почвам......
    първо...искам да подкрепя второто мнение на лунатрик..(мисля че беше второто де....там къдет споменава за рекламата на Бг)
    абсолютно съм съгласна с него..............Имаме си всичко,каквото ни трябва....(поне повечето го имаме...)и поне най важните неща за живота ни....
    едва ли на някой ше му е приятно да гледа филм за страната си ,на който да има само мангали...нали така...?! все едно чисти българи няма....
    За образованието...само да допълня...че спрямо Англия...(в училищата не в колежите...и т.н.) нашето е мн по добро,както и дисциплината...И за това съм говорила с учителя ми по англиийски...Който от 18 години е вече в България...,но е Англичанин
    Та мисълта ми е.......че сме си мн добре просто гледаме винаги от черната страна на живота и изобщо на нещата...
    Едва ли някой,за най добър пример -скинар,ще бъда особено очарован ако види,както споменах по горе,филмче за България и населението и,в което има само мангали......а ако има някъде такъв човек,който е видял и този линк...копнея да му видя изражението...копнеяя

..But why?...

nqma kvo da se komentira tolkova...
    4ujdencite vinagi gledat koe ne mu e na mqstoto a ne koe e ...
    a 4e vseki gi izgarbva , mami i tn si e istina
    ball till i fall

Guest
    illllllllllll-kakto kazva edna moia priatelka
    tva e podigravka sas si4ko balgarsko

Повече от фен
    Ami... tova e taka 6toto nie sme go dopusnali! Dokato mladite bulgari biagat v juzbina, dokato momi4etata i jenite ne iskat da se jeniat i da rajdat deca, 6toto niama pari, ciganite 6te se mnojat i 6te ni prevzemat!
    Sled 10 godini niama da ima koi da ni predstavia pred sveta kvo kato sme imali 1300 godi6na istoria?! Do 10 godini samo mizeria iako, jeni deto perat v liceni po ulicite...
    Ako ne pomogneme nie, niama koi!Razberete, mnogo e lesno samo da se vuzmu6tava6!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Bla bla bla i si mislite 4e e koi znae kolko seriozno....mislite 4e po avropeiskite i amerikanski elevizii govorat samo za BG ako be6e tolkova seriozno za6to az ne sam gi 4uval teq filmi i si4ki teq raboti.....ako ima6e takova ne6to 6te6e da se razglasi....a kolkoto do ciganite...mi te ne jiveqt li v bylgariq i nqmat li bylgarsko grajdanstvo...jurnalistite kakvo gi gree 4e ne sa bylgari...te ot kade da znaqt...idvat i snimat....a i vidqh nqkolko mneinq "Ciganite na sapun" Ok bihte li mi kazali kak se pravi ot ciganin sapun kat ste tolko hitri
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Cyberdyne_101
    Guest
    Циганин + сода каустик= сапунче (най-елементарно казано)

А факта, че официално за нас не се говори като за боклуци, не значи че и неофициално е така И освен това циганите стават "българи" само като стане въпрос за помощи (социални, детски и разни други)

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    I kakvo iskate da kajete 4e balgariq e supper uredena dyrjava i 4e se gavrat s neq neosnovatelno.....mi teq sela za koito stava duma...ne sa li bylgarski sela....za teq ciganski mahali...ne sa li v bylgariq.......ako bylgariq be6e strana na mestoto si teq ne6ta nqma6e da gi ima i nqma6e za kakvo da se gavrat...a fakt e 4e ima za kakvo tfa 4e na vas ne vie e priatno ne zna4i 4e te sa krivite a vie pravite.....verno sa preuveli4ili ama kato cqlo e taka
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си