- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mrazq Nova Godina!!!!!!
Tova e nai-tupiq praznik be hora,vsi4ki se napivat kato svine i posle tri dni gi boli glava.A sega ima veroqtnost da skusam s gadjeto mi zaradi Nova godina.Basi...![]()
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
vseki sus kusmeta si
na men mi e edin ot lubimite
: AMG Corporation
::
Bi li razqsnila za6to 6te kysa6 s gadjeto si zaradi nova godina ???![]()
![]()
![]()
\ina4e i az mrazq podobni praznici, ama po drugi pri4ini\
The art of love is not to let your heart get broken !
уау..ужасно смислена тема..поне да беше задала някакъв въпрос за расискване.....ае дано не скъсаш...и не сички се напиват на нова година![]()
![]()
..But why?...
mii az li4no ne mislq,4e e tap praznika-naprotiv togava mi e mnoo hubavo.amm mnoo e kofti tva,4e moje da skasa6 s gadjeto si.ako ne ti e gadno i ako iska6 moje li da razkaje6 za kakvo to4no stava vapros,ako ne e taina,razbira seПървоначално написано от Globul_f
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
i as ne mislq 4e e tup praznika, daje e gotin, horata se veselqt, ima foerverki, i tn., mene mnogo me kefi, plus tva naistina ne vsi4ki se napivat, a tva da si piine6 v ramkite na normalnoto za kupona si e super.
Sa sujalqvam za teb, ako 6te skusate s gadjeto ti, makar 4e ne vijdam kva e vruskata s nova godina, no vse pak ti pojelavam da ne bude taka
![]()
praznica si e mnogo hubav
edinstvenoto gadno e 4e trq da se razdelqm mejdu roditeli i priqteli
ina4e 6to da e gaden?!
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody
E to tva ne e nikav praznik, prosto si posreshtame novata godina! I izobshto ne e tup... Kvo losho ima da se napiesh, da si mqtash piratki, puk i da **** na novata godina za kasmet...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
e nova godina nov kasmet deto mu se vika-ni se ot4aivai
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
Толкова ли никой не може да си спомни историята на това момиче... Приятелят й я е поканил за празниците у тях, а тя не иска да ходи, поради ред причини, всичките до една основателни... И предполагам че заради това може да скъсат...
Празника е хубав, но както всички празници е най-хубав когато имаш с кого да го споделиш
Животът е прекрасен
ami te horata ne samo na nova godina se napivat i posle gi boli po tri dena glava
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Ми как няма да се напиеш ве....да иди новата година и ти да не се напиеш...малей поне една чаша със шампанско ще...изпиеш !!!Първоначално написано от SanDRo
И спокойно няма да скъсаш с гаджето си...апък и да скъсате може пък да е за добро...както се казва...Нова година нов късмет
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
1.Ne vsi4ki se napivat kato svine...pak i ne e edinstveniq praznik na koito horata piqt nali znai6 ima edni laf za piq4ka pov0di kolkoto 6te6
2.Tfa ne e to4no praznik prosto posre6tane na novata godina e vqrno 4e ostarqvame s edna godina ama ko ti puka vremeto te4e a otnostno priqtelqti kolko o6te 6te ima6 xi4 da ne ti puka
3.Mene li4no mno si me kefi novata godina sigyrno ima i drugi na koito im haresva[ da ne kaja po4ti si4ki]
Ти трябва да си много ограничен щом мислиш така....Не винаги Нова година значи напиване..Щом я свързваш с това то...прави си изводи..За много други хора тя е свързана с нови надежди за щастие,нови мечти и шанс да започнат всичко от начало...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Това един от любимите ми празници- супер много го обичкам. Още повече е много забавно и приятно да започнеш Новата година заедно с любимите си хора. Може да се разглежда и като ново начало, начин да се промениш и да се отървеш от проблемите и недостатъците си. Според мен си е много хубав и мислиш така просто заради проблемите ти с гаджето ти. Дано се разберете и си прекарате страшно добре на НГ![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Тва, че всички се изпонапивали и т.н., не е основателна причина да мразиш Нова година. И аз мисля, че веселото може да се направи и без пиене, ама пак си обичам Новата година! Няма нищо по-хубаво от това да броиш секундите и после шампанското да пълни чашите....някой път ми става тъжно, за това, че не съм постигнала нещо, което съм искала, през изминалата година, но..."Нова година- нов късмет", нали така?
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Как може да има хора,които не обичат празницитеТва значи един учебен ден по-малко
Вярно е че повече обичам Коледа но и НГ много обичам.Някак си се усеща еуфорията на всички хора в последните минути преди новата година...получаваш есемес-и със сладки пожелания...речта на Първанов :P И си намисляш нещоето да изпълниш следващата година...абе супер яко е.
А и не вс се напиват като свине.БТВ не схващам що ще късате баш заради НГ
да да да да .... ще си развалям празника заради едно момче как ли пък не !? Тоя празник си ми е любимия на него се събирам и със семейството и с приятелите купонясваме ! Я се стягай !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ебала бате!!!!Първоначално написано от SanDRo
Е та на вас ако тогава ви е тъпо,НЕЗНАМ![]()
EMI DA TI GO ZABIA V KOSMATIA ANUS KU4KO NENORMALNA , TOGAVA SE ZASTRELIAI I NIAMA DA IMA NOVA GODINA :P :P :P :P :P