.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: HELP!!!

Guest

HELP!!!

Hora stra6no sam zagazila.........ako moje nqkoi da pomogne 6te sam mu stra6no blagodarna!!! Trqbva mi analiz na stihotwornieto "Vekat" na Ivan Vazov. V neta nqma absolutno ni6to svarzano s tova stihotvorenie a i v knijkite. Molq vi!!!

Ами виж тази тема...тези линкове са много полезни, дано откриеш нещо
    http://www.teenproblem.net/forum/vie...846&highlight=

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    mii 6tom nikade ne moje6 da otkrie6 ,sedni pro4eti si sama stix. i si go asimilirai vse ne6to 6te se seti6 i sama 6te si napravi6 analiza.. samo pomisli
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    mii 6tom nikade ne moje6 da otkrie6 ,sedni pro4eti si sama stix. i si go asimilirai vse ne6to 6te se seti6 i sama 6te si napravi6 analiza.. samo pomisli
    suvsem suglasna...izobshto zashto neprekusnato tursite temi ot net-a?ne mojete li sami da si gi pishete?

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    suvsem suglasna...izobshto zashto neprekusnato tursite temi ot net-a?ne mojete li sami da si gi pishete?
    А замисляла ли си се, че някой може да търси теми не за да ги преписва? Предполагам, че и ти четеш анализи и критика, нали? Аз лично обичам да чета разработени теми, за да мога да се ореантирам как точно да напиша дадена тема. Иначе съм съгласна, че човек трябва да прояви творчество :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си