- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да загубиш приятел
Гадно е да загубиш приятел и най-лошото е че не виждаш определена причина.По скоро проблема е или в твоето държание или в неговото....и все пак е факт,не сте такива добри приятели,вече някак си не е същото.Всеки ден се виждаате,ходите заедно,уж сте най-добри приятели,но всъщност не е така,нещо се е променило....усеща се в държанието и на двете страни.Тъжно ти е,сещаш се за времето когато бяхте неразделни,но вече не е така...не знаеш как да промениш това,какво да направиш,можеш само да запазиш спомена за приятелството и да се задоволиш да бъдете ''просто'' приятели.
Друг е вече варианта ако загубиш приятел при определени обстоятелства(които може би си заслужават вниманието),но има и такива сличеи като по горния!
Случвало ли ви се е да загубите,най-добър приятел при каквито и да е условия?Гадно е,нали?Заначи вечно приятелство(истински,най-добри приятели)няма...после стават като всички други...приятели,познати!
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Da slu4valo mi se e....to4no v momenta sum v taka situaciq i naistina e kofti! No kakvo da se praiv nie postoqnno sme zaedno i idva edin moment v koito ve4e ne se razbirame taka dobre. Nqkoi kazvat 4e ne e zaduljitelno da prekarva6 cqloto si vreme s nqkoi za da moje da go nare4e6 nai dobur priqte no kak ina4e 6te ti e takuv ako ne go poznava6 otblizo, ne znae6 navicite, cennostite mu i vaob6te vsi4ko za nego. Tva stavam to4no kato prekarva6 po mnogo vreme s tozi 4ovek i nakraq nqma kak da ne si omruznete......tui 4e i az sum suglasna 4e nai nai dobrite priqteli nakraq si ostavat `prosto`priqteli
Ами аз лично отдавна съм се примирила, че приятели няма - има само познати (това естествено си е мое мнение). Истинското приятелство не е само да се забавляваш с дадения човек. За да го постигнеш, ти трябва да приемаш всичките му лоши черти и да се примириш с тях. Ако не можеш да го направиш, значи никога не сте били приятели![]()
Случвало ми се е 3 или 4 пъти, хора, на които съм давала всичко, които за мен са значели много, или да ме предадат или просто....приятелството ни да се превърне в обикновено познанство. Приятелството е нещо преходно. Винаги си мисля, че с тези приятели, с които съм била, няма да се случи така, но то винаги се случва, винаги се отдръпваме някак си, колкото и да не го искам. И даже в момента съм толкова объркана, че незнам имам ли приятели или не. Понякога просто си казвам, че и с тях ще се случи същото, както с другите, но когато съм с тях, те по някакъв начин ме разобеждават и незнам защо става така. Незнам и какво е приятелството, незнам какво е то за мен....може би, когато разбера какво е истинското приятелство всичко ще е различно....Първоначално написано от AvLee
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Имах една много добра приятелка...С нея бяхме неразделни, винаги излизахме заедно, много често си ходихме на гости, а и родителите ни много дорбе се познаваха (те и все още си се познават де :P ). С нея съм споделяла много неща, вички които ме вълнуваха тогава, нямах тайни от нея, а и тя от мен. Обаче просто по едно време се получи, така че тя започна да не ме търси много много...Аз попринцип съм голям инат и спрях и аз да я търся. Така започнахме все по-рядко да се виждаме и когато почнахме и даскало...вече съвсем не се виждахме. Тя си намери други приятели, аз също. Просто хората порасват, инетересите им се променят и може би и това ги отдалечава...
Това стана преди година и половина. Сега като се видиме се поздравяваме, спираме се и се заговаряме, само че не е както преди, а и аз неискам и да е.Просто това вече е нещо минало за мен. :P
emi na men ne mi se e slychvalo no ako se slychi neznam kakvo shte pravq shte izdiveq az sum sviknala da sum s neq vinagi a ako q zagybq nqma da e sushtoto![]()
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
mi moita priqtelka zamina za Germaniq, i ve4e ne mojem da se vijdame i 4uvame kakto predi![]()
slu4i mi se vednuk e noto4no su6toto, no oak si e gadno bqhme nai dobri priqtelki posle tq se razbolq lo6o i q nqma6e po4ti godina posle se izmesti v drugo u-6te sega se vijdame rqdko i to samo za zdravei zdrasti![]()
![]()
![]()
I'm verry naughty girl!!!!!!!!
Mda slu4valo mi se e i to ne s edin priqtel,no sega kato se zamislq mi se e slu4valo samo s momi4eta-s tqh ili se skarvame ili prosto se ot4ujdavame.A s edno mom4e koeto e nai-dobriq mi priqtel nikoga ne sum se 4uvstvala taka.Ot kakto po4nahme daskalo az po4ti ne se vijdam s nego i v4era se vidqhme i prosto izob6to ne go 4uvstvah nqkak si 4ujd.Do kato nai-dobrata mi priqtelka ako vse o6te e takava ne mi oburna nikvo vnimanie i bqhme taka vse edno za pruv put se vijdame.Dosta e gadni4ko,no kvo da se prai-ima i lo6i momenti v jivota.A za tva 4e nqma ve4ni priqteli si e taka vse nqkoga vsi4ki se zabravqt klkoto i da ne im se iska!![]()
Имах една приятелка с която бях 1-4 клас после се разделихме в 5 клас но все пак си излизахме и отново бяхме най-добри приятелки което ще рече 5-6 години приятелство.Но сега лятото стана така че няколко пъти с нас излизаше и едно друго момиче от моя клас и моята уж най-добра приятелка много се сприадели с нея и ме изостави ако може така да се каже.Оттогава просто осъзнах че това момиче търси изгода както и другата затова толкова си подхождат!И да накрая няма най-добри приятели а просто приятели или познати...
Всъщност величината на приятелството може да се окаже не чак в такава степен променлива, а да се наложи като константа стига да съумявате да се дистанцирате в достатъчно голяма степен от субектите на които отдавате чувстава си и да се научите да водите конструктивен конфликт. Хората, които познавам отдавна винаги някак са линеели в отношенията си с мен когато съм премълчавал пороците им които са ме дразнели, за разлика от хората с които съм водил непрестанна борба. Ако истински обичам някого никога не съм се стремял да го променям, защото същността му ми е била добре позната и изненади не е имало, макар и вариациите в поведението им да са ме докарвали до депресия или истерия. Въпросът е да не спестявате нищо ама нищичко на хората коит обичте и ако те изпитват стщотото към вас колкото и да се променят, колкото и да се различават в проявите си от това което са представлявали в даден момент от детството или юношеството си, колкото и да се карате, те да остават същите в дълбочината на своите чувства към вас. Такива приятели се създават единствено с конфликти. Близостта се овеличава единствено чрез назованите различия и бесните откровения в укорите. Но най - важно от всичко е да се отдръпвате от тях от време на време и да се наслаждавате на липсата, която ви тласка да бъдете заедно. Рядко, но все по - силно да изпитвате удоволствие от общуването си.
То е като алкохола - много е вредно и опасно да се консумира твърде често и в неограничени количества...
ако ги загубя.....значи не са ми истински приятели..
и истинско приятелство има... стига да повярваш в него.. да се усмихнеш за миг..и да накараш твоят/та най добър/ра приятел/ка да се усмихне...
колко много..може да получиш и да разбереш от изражението на лицето за някой.... имам малко добри приятели и много държа на тях,но за сметка на това има хора с които имам да излизам и да си споделям маловажни нещица...
и се пак..стига да искаш един приятел да е истински...и ти трябва да си такъв![]()
![]()
..But why?...
qvno pri vsi4ki e taka 6toto i na men mi se slu4i su6toto predi vreme ... kato na ^npocTo^a3^f^
na men mi se e slu4valo mn pyti da mi se zabie noj v gyrba ot "istinski" priqteli.i skoro se sdobrih s edin takyv.no vijte hora,NIKOGA ne spiraite da vqrvate v istinskoto priqtelstvo.tova e edna ot nai golemite gre6ki na edin 4ovek,za6toto ponqkoga vsi4ko,koeto imame sa priqtelite.men speciqlno stra6no mn hora sa me predavali,no nikoga ne sym spirala da vqrvam v priqtelstvoto.Imam trima priqteli na koito istinski dyrja i koito na men dyrjat,koito obi4am i ne bih predala i te ne biha me predali.prosto TRQBVA da se vqrva.
да, и на мен ми се е случвало, ама то е неизбежно
на тая възраст мн често и понякога внезапно ни се променят интересите, желанията, мисленето... не можем постоянно да сме си същите, а това влияе на отношенията ни с хората
все пак не съжалявам за нищо, сега си имам страхотни приятели, те са The Best и знам, че този път ще е различно и не бихме се разделили просто ей така![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Случвало ми се е и е много неприятно. Получи се отчуждение
s nai-dobrata mi priqtelka sme ot 6 godini zaedno vseki den..a vakanciqta po cql den....kak da ti kaja po edno vreme imashe neshto podobno malko promqna v durjanieto....no tova beshe zashtoto i dvete bqhme mnogo nervni i imahme problemi...moje bi nai dobriqt variant e da srpete da se vijdate 1 2 3 dena maximum i vsichko shte si doide na mqstoto....az se nadqvam nikoga ne q izgubq zashtoto mnogo durja na neq i vinagi mi e super zabavno..dori kogato za nishto ne si govorim(a tova e mn rqdko zashtoto i dvete ne mlukvame) pak ni e mnogo zabavno zaedno...samoto prisustvie ni stoplq...i oshtastlivqva![]()
Случвало ми се е да загубя най-добър приятел. Причината ми е неизвестна. Но ми се ще да бяхме останали "просто" приятели, а не да ме ненавижда сега![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
случи ми се и на мен миналата година и не знам защо от тогава не мога да спра да мисля какво щеше да бъде ако не бях прецакала аз нещата. но в моя случай извиненията не вършат работа.най тъпото е че виждам че на бившата ми приятелка и е гадно като се засичаме(обикновено започва да плаче)но аз нищо не мога да направя повече и това е много гадно
Аз не съм много съгласна...Е,съгласна съм с всичко освен,че "Всеки ден се виждаате,ходите заедно,уж сте най-добри приятели,но всъщност не е така"Моите приятели ме харесваха,всеки Божи ден излизахме,бяхме неразделни.....Докато започнаха да ме отбягват....Казаха ми че започвам да ставам кифла и такива неща и не искаха да се виждаме докато не се променя.....Направих всичко...Търсих в нета,писах на този Д-р Околийски в списание Браво......Ако не ми бяха толкова добри приятели нямаше да ми пука.....Но само Михаела ме разбираше(така се казва момичето от тайфата ни)Тя ме успокояваше в трудните моменти......Ще ми правят операция другия месец....Никой от родителите ми не успя да ме успокои,защото цяло лято ще съм в гипс.....Само Михито ме успокои.....Казвала ми е милиони пъти.....Каквото и да стане аз винаги ще те обичам,мило......Благодаря ви,ако сте изчели....