- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 20 ч. - вечерен час за деца под 14 г.
Ne e neshto koeto moje da stane a SHTE STANE! Tova e edna ot nai golemite gluposti koito sumchela nqkoga!
Vidqt tozi topic v edin drug forum i ostanah s otvorena usta kato q vidqh, no ne zashtoto `malchuganite` pod 14 ne mogat da izlizat sled 8-9 vecherta a zashtoto s vlizaneto v evropeiskiq sauz shte moje samo hora na 21 GODISHNA VAZRAST DA VLIZAT V BAROVE I KLUBOVE! 1vo tova nikoga nqma da stane....2ro.....az sum v angliq - vsichko e do bolka striktno no te puskat v bara ako si na 18 +.....
E, kakvo mislite....shte stane li?
oh dano ne stane,ne che sum v bg de ama nali si idvam i az za liatoto i hodia po barove i taka natatuka nadiavam se da ne stane
време беше да го направят, не е нормално 12-13годишни пикльовци и пикли да ми се мотаят по баровете, да пушат, да се напиват и да се праскат /с извинение,ама си е така/ по тоалетните.Точно сега тия чавета си градят бъдещето и голямо бъдеще им се очертава, ако някой не им хване юздите.
КРАЙ НА СВОБОДИЯТА В БГ!
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
hahaha-tva dori i da go priemat kato zakon koi li 6te go spazva?!za izlizaneto-ima na4in da si navun i sled 20 4asa.a kato vlezem v ES(2007)az 6te sum na 16 taka 4e ni6to nqma da mogat da mi kajat :P ama togava tezi koito 6te sa pod 14 6te iznamerqt na4in da sa navun i da ne gi hvanat,sigurna sum.a za klubovete-pak 6te se iznameri qkuv na4in
Любовта е най-висшата степен на омразата
Виж,mira_ тук не става въпрос за 11-12-13 годишни момичета и момчета,а за хора до 21 години!Мисля че има огромна разлика!Пък и дори да има по дискотеките такива на по 12 години,не мисля че заради тях трябва да се отнема свободата на мнозинството..все пак проблема е в родителите им.Нека да наложат глоби за по-малките и това е..Но човек на 19-20 години да не може да влиза в барове и дискотеки..това ми се вижда абсурдно и няма начин да стане!Дори и да стане,не вярвам че ще се спазва...Пък и аз например живея в малък град - така че за мен това не е проблем!![]()
И кво заради някви лапетии и аз не мога да си излизам ли? Ама според мене тва е брутално и максимално тъпо ! Никой не може да ми забрани да излизам догодина ставам на 17 не, че съм голяма ама мисля, че родителите ми са достатъчно големи и зрели хора за да могат те сами да си решат до колко да ме пускатИ кво си мислят, че някой ще ми попречи да отида на дискотека ли? Пък тея 14 годишните като трябва да ги пребират в 20:00 ок ... ама аз не съм на 14 и сама мога да си реша кога да се прибера! Пък и е имало дни в които аз не съм се прибирала даже и кво?! Наште нищо не ми казват пък седнал някой друг да ми заповядва кво да прая?! Няма да стане...
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Smeshno mi e! Noshtnite klubove i barove ot tova si pravat parite... i da ne e ot `pikliovci ` na po 12-13 godini e ot hora na 16-7-8 + milite li seriozno che toq koito darji bara nqma da butne ne znam si kolko evro na policiata da ne hodqt da provrerqvat na po kolko godini sa horata! Predstavqte li si po moreto osobenno da sprat hora na po 15-16 da hodqt barove - az lichno ne moga!
Az kato bqh na 12-13 izlizah do 11-12 v `mahalata` kak sa vika....ne sum hodila po barove po kasno ot 10h i ne sum se `parcala` po toaletnite, no razbira se ima i takiva hora!
Reshenieto e da se napravqt poveche diskoteki za 16- godishni do 10 chasa primerno... da ne prodavat alkohol i tva e!ako iskat da piqt - da se sabirat u nqkoi si i da piqt kolkoto iskat....
No da spirat fun-a na hora na po 16-17-8-9-20 godishni - NQMA DA STANE!
Kittie ne znaeh 4e v Angliq ima takiva ograni4enie, vse si misleh 4e sa svobodniПървоначално написано от Kittie_
mene tova specialno ne me pritesnqva osobeno, 6toto predpo4itam da sym na vilata i v apartamenta na nqkoi i tam da kuponqsvam otkolkoto v nqkoi bar...osven tova pone tuka v Holland nqma ve4eren 4as za absol7tno nikoi, a v barovete i diskotekite e za 18+, a ima i takiva za po malki koito pak sa no6tni no prosto nqma alkohol![]()
a ina4e sym syglasna s mira_, no pyk ne e 4estno zaradi tiq 4aveta da stradat horata koito sa na pone 16+
abe ne znam, no spoko, edva li 6te stane
Give me your best shot motherfucker!
to4no tova i az imam predvidПървоначално написано от Kittie_
NAPULNO SAGLASNA.samo ako moje6e nqkak da im popre4im da go naravqtПървоначално написано от Kittie
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ne, te shte si vavedat zakona - no kazvam vi - v 70% ot Bulgariq nqma da go spazvat.... pak i pomislete si kakvo shte e ... `malkite` shte bqgat ot `chengetata` i sha sa kefqt sled tva v u-6te... `Aleeee vchera kolko na goniha...basi qkkoto...ama sha ma fanat za k*ra....`
I pak shte kaja - barovete i diskotekite iskat pari.... ne zavisi ot koi... Do nqkade sum saglasna...che `malkite` trqbva da sa si u tqh do 10 chasa...no pomislete - 14+ shte sa navanka....tai che pak shte e sashtoto...
malko me sumnqva no dano da stane
: AMG Corporation
::
Първоначално написано от Kittie_
to si e taka i az sam na tova mnenie![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
nai nakraq ne6to razumno da izmislqt.nqma navsqkade nqkfi mi6oci da hodqt i da se pravqt na gadove q..!![]()
ball till i fall
emi koito e na 13-14 da se spasqva![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
koйто е в тази граница го духа и това еизвинявай ама не е приятно като отида на бар или диско и да гледам как в 2 3 часа ми изкачат 12-13 годишни лапета и се чудят в кой храст да се издрайфат. По това си личи родителите им колко се грижат за тях
Аз като бях на 12-13 само на некви детски дискота на водеха а сега гледай ква пародия е .... а и да дойде едно 13 годишно пуберче да се репчи на 18-19 годишен ... баницата ми дето е 2 пати по голяма от него и ку му вкарам един ше го пратя в кома ?!?! Мислиш ли, че нормално !!! аз съм за този закон ибал сам ти и пуберите. Аз винаги съм имал РЕСПЕКТ към по-големите от мене дори и 1г да е разликата
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
dobre e da ima takova ne6to 6toto naistina ne e normalno takiva kato menda se motaqt do 22-23h po diskotekite (makar i detskite)
![]()
С влизането ни в европейския съюз и малко преди това ще се затегне обстановката. Само честава въпрос само за хората под 18години, в Бг няма как да е друго, защото според законодателството ни ставаме пълнолетни на 18.
Аз съм много съгласна да не пускат някви 13 годишни по дискотеките. Във Варна вече е така, ако не покажеш документ, че си 18+ не можеш да влезеш в никоя дискотека...е остана само една в която може, ама то там се напълни с някви пишлемета.
Наистина трябва да ги ограничават щото много деградират напоследък 13-14 годишните...
Е аз разбира се съм на 18 години и нямам проблеми с ходенето....![]()
![]()
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
абе хора напоследъка сте се изпошашавили....ся да не свършва живота кат неможете да влизате в барове...божеееее.....чудо голямо.......мен не ми пука тва.............не съм няква дет по цял ден обикалям по баровете и дискотеките.....и т.н....чудо голямо..малко ред трябва да има се пак-прави са..
![]()
..But why?...
samo po temata iskam da vmykna 4e vremeto na bai vi Tosho e DOKAZALO 4e stiga da iska dyrjavata moje da vyvede kakyvto i kogato si iska red tva 4e v momenta ne iska da go pravi ne zna4i 4e ne moje i tiq koito sega se prismivat she gi vidq sled 2 godini kak kato sa na 12-13 shte gi e strah sled 8 da si pokajat nosa navynka pod straha da ne otidat v RPUto ili nula nomer ili nqkakvi podobni kazarmeni metodi ot predi 89ta
hora osyznaite se dyrjavata moje da napravi vsi4ko ot neq a ne ot vas zavisi dali i dokolko shte se spazvat tiq zakoni vie (toest nie) sme prosto edni obiknoveni hora v taq dyrjava i ima mnogo na4ini tq da ni nakara da q uvajavame (spravka vremeto predi 89ta)![]()
Левски шампион але але!
mi ne mislq 4e 6te stane, no da vidim![]()
emi donqkude sum suglasna,no samo donqkude
smisul 20:00h e prekaleno malak ve4eren chas...moje bi 22:00h 6te e po-dobre?
puk i to si ima zavedeniq,koito sa si za lica pod 16 no e vqrno,4e se pulnqt s pi6lemenca....zatova nz kvo trqbva da se napravi...mai sum suglasna sus zakona ili moje bi e po-dobre da ne se prodava tam alkohol...
i vse pak ne mislq,4e nqkoi 6te go spazva!!!!!
Spored men trqbva diskotekite da sa za 16+ a ne 18+ .... dano sled nai malko 2 god da go priemat tva shtoto sega sum na 16 sled 2 godini 18..... (kakva sum egoistka nali)![]()
I az sam na tova mnenie! A za tva 4e do 21 godini niama da gi puskat ne e viarno 6toto tva e amerikanska miarka, a evropeiskata e 18!Първоначално написано от mira_
A tva do 14 e pravilno 6toto az kato izliaza kam 10 nikade ne si namiram miasto po barovete 6toto e okupirano ot piani pikli s cigari v ruka!![]()
Ами кофти е, ама даже и да не се случи сега, според мен рано или късно ще стане...Колкото повече се развива държавата ни, толкова по-строги ще са мерките за децата.
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!