- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 20 ч. - вечерен час за деца под 14 г.
Според мен на копеленцата няма да им попречи вечерния час щом сега малолетни не се прибират по цели нощи и всяка вечер са по барове и дискотеки до минимум 12 часа няма анс някъв мизерен закон да им забрани на хлапетата да си излизат. То не става така до вчера ходиш и праиш квото си искаш днеска неможело. На олигофренчетата не им пука кво гласят законите
Прекалено е хубаво, за да стане. А това, че оборотът на баровете идва от хора под 21г. е пълна, абсолютна и смешна глупост. Половината ми живот е минал по барове и дискотеки, знам за какво става въпрос- дечурлигата обикновено си взимат по една бира, кола или минерална вода, ако от тия неща се трупа оборот, здраве му кажи!
хах, дреме ми на мене. след два месеца ставам на 21, така че....Първоначално написано от Kittie_
![]()
![]()
![]()
иначе като цяло всяка забрана дошла от българското правителство е тъпа и абсурдна, като тая да не се пуши по кафенета и т.н. а за второто съм сигурен, че наште политици ше го нарушават когато и където си искат. те пушат цигари без бандерол, та няма да пушат навънка ли.....
![]()
jalko 4e ne sam v BG
4e kak 6te gi preeba 4engetata s tva novo "pravilo"
aup dope-a sa prai na gaze....Първоначално написано от dope_boy
prilicha poveche na gaz ne na gazar!
ami moje i da stane po zakon no togava shte nastane istinskiqt ad spored men...i to ne zashtoto e losho kato ideq a zashtoto promqnata bi bila tvurde rqzka..no vse pak mislq che kontrolut trqbva da se zasili..i az ne sum za provala na 12 godishnite deca no mislq che tezi reformi trqbva da budat postepenni..,
Lele vsi4ki kak napadate 'decata' na po 13-14Ami i az sum suglasna tva da stane ama poznayte kvo?Nqma Nikoga da stane..ne i do 21 to v amerika ne moje6 da vlze6 c klub do 18 a tuka pri mene do 19.A za bg tva do 21 Nikoga nqma da stane.Verno tezi na moite godini sedqt po diskotekite po celi no6ti.A az vednaj ne sum oti6la na no6na e vednaj da tva be6e lqto 2003 i ba6ta mi me zavede LOl.vis4ko e do roditelite mene ne sa me puskali po kusno ot 9 4asa navanka kato bqh na 13 i be6e adski gadno daje 8:30.Ama kakavto se izgadi6 v tezi godini takav 4ovek i 6te se izgradi6 kato porasne6.Za tva az sum ZA tozi zakan koiti edvali nqkoga 6e stane!
I am the substance and the one who has no substance.
Ей ама тука пълно с батковци и какички... Аз съм на 18 и съм си същата пикла като на 14- тва е . Съгласна съм с подобни ограничения, защото аз самата съм от онея "пикли" дето ходят от 13-14 годишни на дискотека и драйфат по храстите и честно да си кажа, съм извадила страшен късмет, че нищо не ми се е случило.
Ако се въведе такова нещо то ще се спазва - само преди 1 седмица не ме пуснаха в дискотека, защото нямах лична карта- а аз имам 18.
Нека има детски дискотеки- сега като си помисля, нямаше нищо нормално в това да те свалят 30 годишни чичковци, когато си на 13( или на 12, на колкото беше сестра ми, когато я помъкнах с мен по нощни дискотеки...)
И така- стига сте ревали,няма смисъл. А тези ,които са се разминали на косъм от подобни забрани- единственото, което можем да направим е да проявим съчувствие![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Syglasna!Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ahahahhaaaПървоначално написано от worldclass