- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BIhte li pravili troika ?
Интереснооо!!! Приятеля си не разделяш с никой, а ти би го направила с 2-ма други!!! =D>Първоначално написано от Анонимко
Евала!Първоначално написано от MiTk{}
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Вие жените сте лесни. Привързани сте към приятелките си, по-любвеобвилни сте... с някоя приятелка и някой пич ко ще ви пречиче и пича няма да откаже сигурно. Пък я сравнете двама приятели, колкото и близки да са, пак не е същото.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
от одавна си мечтая за троика с близначки ;]
bih u4astvala v troika,no ne s dve mom4eta, a da sme 2 momi4eta
V TROIKA,NIKOGA,AKO OBI4A6 EDIN 4OVEK NE GO SPODELQ6 V LEGLOTO S NIKOI,PO OTNO6ENIE NA 2 MOM4ETA I EDNO MOMI4E,VEROQTNO MOM4ETATA TE ISKAT SAMO ZA SEXA,NE SE DAVAI TOLKOVA LESNO MILA.USPEH I UMNATA!![]()
![]()
![]()
stia troiki e hora, davaite orgii, po-moderno e. tri 4etiri pet 6est-naiset 4oveka e istinata
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Аз съм момиче и много съм се чудела при какви обстоятелства бих...ако нямам връзка или човек, който да обичам и изпитам чисто сексуално привличане към някое момче..вероятно бих си направила 3ка с него и още някой, ако знам,че след това няма да имам отношения с него, нито приятелски,нито други. Колкото до 3ка с човека, който обичам...никога не бих.Нашите отношения са си само за нас 2мата, не бих могла да се чукам с някой друг докато ходя с него, какво остава пред него.Не бих могла и да го гледам с някаква друга. Виж за мъжете е по-леснос кеф бихте били с приятелката си и някоя дългокрака руса мацка...даже е възможно и да забравите за приятелката..нали с нея може да си бъдете и утре,щом се е навила
Майтапя се..не важи за всички естествено.За повечето обаче да!
Аа моят приятел ми е намеквал,че би споделил всичко с приятелите си.Незнам до колко на майтап и до колко наистина (а и по принцип си е по-перверзен) , но отдавна съм му избила тея романтични приумици от главата. Не бих го направила в твойта ситуация НИКОГА!
ДА!!!![]()
Ами НЕ просто не искам да споделям гаджето си с когото и да било , а и не си падам по подобни извергщини.
Don't hate the player , hate the GAME!
ами бих
с още 2 момичета
Why not...Не е лошо в тоя живот да се опита от всичко!
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Oh mi takava 3-ka NE ! Az sam protiv 3-kite izobshto ... do snoshti ... i shtom oshte si go mislq znachi naistina sam ZA, no ne i s gajeto!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Kategori4no ne!
emi za sega nqmam takiva jelaniq i ne mislq da probvam!
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Не не бих.Ако правя 3-ка гаджето ми няма да участва.А аз секс не правя с който ми падне.По принцип съм против груповите изпълнения-за мене сексът е израз на отношенията между двама души,а не спорт.
Правила съм тройка с две момчета,които са ми просто познати не ходя с никой от тях.
ако искаш само да пробваш, такива неща се правят с хора, които повече няма да видиш... иначе аз лично бих пробвала, но не с гаджето... първо знам, че той няма да се навие, второ - приятелите му са по-малки от мене, едва ли не, и трето - не знам после дали ще мога да го погледна... макар, че има там, едни от компанията му... и двамата са ми бивши гаджета... струва си идеята да пробвам![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
За мен лошо в тройката няма,но аз съм очаствал в оргия с 8 човека ( 6 от тях са ми в класа -бившия де сега вече съм голям ) Струва си.За мен няма нищо лошо да изпитваш удоволствие от секса а удоволствие от оргия най-много се изпитва.А иначе гаджето ми знае за това,но няма нищо против.Аз пробвах , хареса ми но няма да повторяВтори път на гаджето не изневирявам . Сега с нея ще се задоволявам и то с ЛЮБОВ
![]()
nem
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
haha v troika s gadjeto ne sm u4astvala,no predi 2-3 godini s nai dobrata mi priqtelka praihme 4ka s o6te 2ma...ne be6e koi znae kvo..ma to sigurno zaradi mujete![]()