Hora, iskam da vi pitam ima li nqkoi ot vas, koito da nosqt le6ti \cvetni imam predvid\. Misylta mi e kogato si gi kupihte kolko vreme vi be6e kofti na o4ite zaradi 4ujdoto tqlo v tqh... I sy6to kakyv cvqt sa vi le6tite![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Ами аз лещи нямам ,но един приятел си беше купил цветни|сини| и един път ли колко си ги слага после се отказа щот постоянно му сълзяха очите аз няма защо да слагам) имам си сини зъркелчета и им се кефя!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
az imam moite sa belichki ama ne sum imala mnogo problemi s tiah...e az ne che gi nosia mnogo za da stanat problemi de
Аз знам ,че...е гадно при махането и слагането...и после докато свикнеш с тях ти дразни на очите...текат и такива...едни!!!Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
mi na men v nachaloto mi sulziaha posle pospriaha malko triabva pak da si gi sloja za da vida ko she stane
Ami spored mene cvetnite ne sa po-razli4ni ot drugite.Az imam i e gadno samo purvite 1-2 dena. Sulziat ti o4ite kogato le6tite ti sa stukleni (a ve4e e mnogo staromodno tova, daje neznam dali o6te se predlagat) ili kato dokato si si gi slagal si imal pra6inki po rucete.Poviarvaite mi i nai- malkata pra6inka drazni ujasno okoto! Slaganeto i svalianeto sa trudni su6to samo v na4aloto.
Nai-vajnoto e da pomnite 4e tova e okoto vi i to e mnogo 4uvstvitelno, po4istvaite si redovno le6tite i ne si pravete eksperimenti![]()
![]()
![]()
E, ve4e si kupih le6ti4ki, sini4ki i sivi4kiI mnogo im se radvam... A v interes na istinata problem imah samo 1-viq den, dokato ne bqh sviknala, sega vyob6te ne mi pravqt vpe4etlenie \sega mai e 3-ti ili 4-ti den\ I taka...
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
ЛЕЩИТЕ РАЗВАЛЯТ ОЯИТЕ А ТЕ СА МИ НАЙ-ЦЕННОТО И БЕЗ ТВА СЪМ ГИ ПРЕЕБАЛ ДОСТАТЪЧНО С ТИЯ КОМПЮТРИ ОСТАВА И ЛЕЩИ ДА ПОЧНА ДА СИ СЛАГАМ, ЧЕ И ОЧИЛЦА ДА ПОСЛЕДВАТ![]()
kolko styvat edni le6ti ?![]()
99999999999999999 хехе базикам те
oooo az ne nosq le6ti,a i nqmam namerenie da si slagam...)) moite o4i sa si kafqvi.. i takiva 6te si ostanat,koito ne gi haresva.. negov si problem
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ми мойте..кат са пъстри кво да кажа(( зелено и кафяво...даже малко се менкат зависи от дрехите..хич не ги обичам...
ма за лещи и дума да не става..толко ме е страх за очите ми че...
![]()
..But why?...
Аз много харесвам момичета с кафеви очи!!! :PПървоначално написано от Iliqn4eto
ми аз по принцип нося лещи щото не съм мноу ддобре с дзъркелите.Иначе имам и сини,само първият път ми беше трудно да ги сложа,иначе нямах проблемация
MERRY CHRISTMAS..and HAPPY NEW YEAR
mi az predi pove4e ot godina pochnah da nosq leshtii e mnou qko da si gi su4etaesh s drehite ..... gadno ne pomnq da mi e bilo (osven ako neshtu e zacapana leshtata i malko mi sulzi okoto) ina4e mi beshe kofti purvite nqkolko dni da gi slagam
![]()
a ve4e nemi pravi nikakvo vpe4atlenie![]()
btw o4ite mi sa kristalno sini i vsqkakvi cvetove leshti gi pokrivat ...... tvoite kvi sa ?