- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Елхата ви каква е ?
Изкуствената елха убива ли същноста на КоледаИстинската елха убива ли нервите ви да чистите постоянно
Аз съм със естествена.
abe, izkustvena e, no puk pone e sladko ukrasena!![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Tazi goni ra[ihme da ne slagame..winagi sme bili s izkustwena (samo `f. bqhme s istinska) Все пак ходихме на Банско в протест на незаконно изсечените гори)))))
С изкуствена сме,защото нашите не искат истинска-правели много боклуци.![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Важното е подараците да са истински,
: AMG Corporation
::
без естествена елха, няма истинска коледасамия мириз ако щеш на дръвчето като го няма вкъщи, и е едно такова...празно, бездушно
няма я магията
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
az sam s izkustvena,no kvo ot tva pak e qko!spored men po vajno e podaracite da sa iztinski...)
Имаме истинска така е по-яко не някви измислени...Bullshits~Винаги съм мразел и продължавам да мразя....изкуствените елхи....ква коледа ще е като нямаш истинско дръвче![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
emi nashta e izkustvena makar che predpochitam izkustvena ama nqma tolkova znachenie elhata vajnoto e da e elha spored mene:P)e i podarycite de....![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
ПОследно какво предпочиташ?!Първоначално написано от fostenkata:)
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Istinska :} amm po vajni sa podarycite de :P
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Хъх....после почват да му окапват игличките...ама карай!!!
Напълно подкрепям Грахчето ! Естествената елха си е традиция според мене !Първоначално написано от Грахче
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
heh estestvenata elha po mi haresva,oba4e sme sas izkustvena poradi tova 4e pri est. padat mnogo igli4ki i 4e koteto mi gi qde...i posle lo6o![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
mi ukrasena s lampi4ki![]()
![]()
![]()
![]()
Ami istinska,oba4e e s koreni,v saksiq :P Ii sled praznicite 6te q zasadim pred bloka pri drugite elhi4ki ot prednite godini![]()
И аз така :PПървоначално написано от Murderdoll
da we i az takaПървоначално написано от Murderdoll
ne e 4estno sprqmo gorkite dyrvenca
ama koi me slu6a menes estestvena sym, bila miri6ela
da miri6e na dyrvesni trupove! sledva6tata godina nqma da se slu4i takova ne6to
Murderdoll kaji mi 4e si vegetarianka!
Give me your best shot motherfucker!
AZ SAM TVARDO ZA ISTINSKITE,MAKAR 4E POSLE PADA GOLIAMO METENE PO IM SE KEFA.NE OBI4AM ISKUSTVENI RABOTI,OSOBENO ELHI![]()